Tüm Versiyonu Göster : İzmarit, Sokan balıkları için yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba ben daha amatör bir balıkçıyım yaşım 14 şuana kadar büyük bir balık hedefim değil fakat izmarit ve Sokan baliklarini nasil yakalayacağim hakkinda bir fikir verirseniz.Mersin'de oturuyorum denize çok yakınım ve bura izmarit, sokan balığı kaynıyor bütün balıkçılar yakalarken ben pek birşey yakalayamiyorum.Büyük bir hamurun etrafina küçük kancalari doluyorum ve atıyorum tek tükde olsa geliyor daha hizli yakalayabilmem için napabilirim?? şimdiden teşekkürler
Degerli kardeşim yapacagın takımda topşamandıra kullanırsan daha verimli olur yani;
bedenden sonra hani beyaz yumurta şeklinde olan toplar var onlardan baglayıp sonrada takımı baglarsan sokan için ideal olur ama iğne boyu küçük olmalı 9 numara yada 10.
Teşekkürler:
Dediğinizi yaptım ve 4 tane sokan balığı yakaladım.10 tane küçük kancayı rat ıma bağladım sonra ekmeğin etrafina kancalari doladim ve kancalari içine soktum şamandra'nın battığını görünce makarayı doladım ve balık :D
Yalnız sokan balığını oltadan çıkarmak için öğrenmem gereken şeyler var :confused:
Çıkarırken iğneleri elime deydi elim şişti :'(
Üstadım yardımın için teşekkürler
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.