Tüm Versiyonu Göster : Çekirge bir zıplar iki zıplayamaz(YİNE KUZU)
9800 Alınca Hilmiyi durduramadım illede balık dedi ,hanıma binbir rica ve etkili birsürü yalakalıkdan sonra iki kafadar yine düştük yollara.
Olay yeri aynı yolda hazırlıkları tamamladık ulaştıgımızda gps balık av zamanı olarak uygun vakit veriyordu.
'Bu günde ben tutacam'dedi Hilmi kardeşim başladık çalışmaya amadaha ilk atışimda aldım balıgı benim için süpriz oldu,aslında hemen gelen balıgı pek istemiyorum yapanlar bilir vücut ısnmadan birden güç harçayamıyorsunuz,birde boyun fıtıgı denen bir illetiniz varsa sorun oluyor fakat gelene git denilmez bakın izleyin ne oldu.
xhf22y_kacan-balyk-buyuktur-degilse-kacamaz_sport
:hıııı::hıııı::hıııı::hıııı::hıııı:
Bütün dünya başıma yıkıldı sanki şoka girdim birden takımı toplayıp baktıgımda jig i tamamen yutup misinayı dişleriyle ezdiğini hayretle gördüm.
Yapacak birşey yoktu.
Biraz mola verdim aslında Hilmiye de zaman tanımak istedim tek kalsın aşagıda şansı artsın diye,neyse tekrar çalışmaya başladım bu arada Hilminin kullandığı jig in benimkinden daha mat kaldıgını fark ettim su hafif bulanıktı daha parlak olmalıydı, onu uyardın degiştirmesi için.
çalışmalar tam hız devam ederken aman allahım aşagıda biri yine bana kızmış ver şunu bakayım diye çekiştiriyor ama ne çekiştirme dünkinden de büyük birkaçmetre sonra birden bir hafifleme yine kaçırdım diye çıldırmak üzereyken bir agırlıgın geldiğini fark ettim ama ilk basan ağırlık degildi.
Neler oldugunu analamaya çalışırken balıgı yukarı aldık,gözlerime inanamadım gelen balıgın agzındaki degilde diğer iğne kırık bizim babayiğit iğneyi kırıp gitmişti.
İşte böyle arkadaşlar,hepinize saglıklı mutlu günler dilerim.ikinci video aşagıda.
xhf28y_kucuk-kuzu_sport
Necati ARAT
07-03-2011, 16:45
Abim linkleri düzenledim..
Amaaaaaaaa Yorumu yarın Yazacağım..
Hele Bir seyredeyim Mesai bittide :):):)
muhabbetci
07-03-2011, 16:56
Üstad,maşallah diyelim nazar değmesin,söylediğin gibi, her zaman kaçan balık büyük oluyor başka türlü kaçmaz. :) Güzel bir av olmuş,daha önceki mesajındada gerekli cevapları vermişin teşekkür ederim.Küçük bir sorum daha olacak jig için uygun derinlik ve dip nasıl olmalı? herzaman güzel avlar sizinle olsun.
Üstad,maşallah diyelim nazar değmesin,söylediğin gibi, her zaman kaçan balık büyük oluyor başka türlü kaçmaz. :) Güzel bir av olmuş,daha önceki mesajındada gerekli cevapları vermişin teşekkür ederim.Küçük bir sorum daha olacak jig için uygun derinlik ve dip nasıl olmalı? herzaman güzel avlar sizinle olsun.
JİG in en verimli oldugu yer yamaçların biraz üstü ve inen kısmı derinlik çok degişken , taban ne kadar iniş çıkış o kadar verimli oluyor iyi günler.avlar dilerim
muhabbetci
07-03-2011, 17:11
Sağolasın üstad,sayende jig olayına el attım.Şansımız yaver giderse paylaşımda bulunurum.Teşekkürler.
izmir3535
07-03-2011, 17:20
remzi abi yine durmamışsın almışsın kuzuları yukarı yukarı:) tebrikler abi
Hasan BALIKÇI
07-03-2011, 18:21
REMZİ BİLADERİM YİNE AYNI HAREKETLER :D
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal:
remzi biladerim az kaldı haziran 1 akdeniz kıyı turumda ilk ordan başlıcam ;)hele bi emekli olayım gör bak nasıl geliyorum :)
video çekimini ben yapçam :D
takdire şayan çok güzel avları bizlere sunuyorsunya allahda senin gönlüne göre veriyor dostum .:)
daha iyilerine inşallah :)
Halil İplikçi
07-03-2011, 18:39
Remzi geçmiş olsun sen bu işe biraz daha devam edersen iyice zayıflıyacaksın
söylemedi deme aldığın balık buysa kaçanlar nasıldı acaba :helal:
Raif Yelkenci
07-03-2011, 19:01
Remzi bey tebrik ederim şu yok günlerde gözlerimizi ikinci olarak şenlerdidiniz sağolun.
REMZİ BİLADERİM YİNE AYNI HAREKETLER :D
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal:
remzi biladerim az kaldı haziran 1 akdeniz kıyı turumda ilk ordan başlıcam ;)hele bi emekli olayım gör bak nasıl geliyorum :)
video çekimini ben yapçam :D
takdire şayan çok güzel avları bizlere sunuyorsunya allahda senin gönlüne göre veriyor dostum .:)
daha iyilerine inşallah :)
Abi ziyaretin bize onur verir kamera görevinide san düşürmeyiz sen misafirimiz olursun:helal::helal:
Remzi geçmiş olsun sen bu işe biraz daha devam edersen iyice zayıflıyacaksın
söylemedi deme aldığın balık buysa kaçanlar nasıldı acaba :helal:
Halil abi bayagı kondisyon kazanmaya başladım:)
Remzi bey tebrik ederim şu yok günlerde gözlerimizi ikinci olarak şenlerdidiniz sağolun.
Raif abi herşey gönlünüzce olsun kalın saglıcakla.
remzi abi maşallah diyelim de nazar değmesin..
ilk kaçan balık gerçekten büyükmüş..
tebrik ederim
Mehmet BODUROĞLU
07-03-2011, 23:16
Maşallah abi, Allah nazardan sakınsın.
Mera gayet verimliymiş.
Her gün gitsen bile olur gibi baksana :)
Tebrik ederim.
Paylaşım içinde teşekkürler.
Afiyet bal şeker olsun .
Necati ARAT
08-03-2011, 08:48
Eveeeeeeeeeeeeettt Remzi abi Dün mesai bitti bir kutlama mesajı yazamamıştım..
Şimdi gelelim esas meseleye..
Abi sen gerçekten beni çıldırtmak için mi yapıyorsun ...:hıııı:
Bundan önceki konularında bu kadar teferruatlı anlatım yapmamıştın..:(
Yok efendim biri kaçmışta , yok efendim ikincisi iğneyi kırmışta üçüncüde biraz küçükmüşte..:hıııı::hıııı::hıııı:
Bu ne be abi... Nereden çıktın sen başıma..:hıııı::hıııı::hıııı:
Bak takım taklavatı alır gelirim yanına ..;)
O taşın üzerine gider, onlardan bir iki tane yakalamadan (tekneye almak önemli değil senin gibi kaçırsamda olur onada razıyım anlıyacağın:D:D) ölürsem gözüm açık gider,
sorumlusunuda seni gözsteririm haberin olaaaaaaaa..:D:D:D:D
Remzi abi şaka bir yana çok güzel zaman geçirip, senin dediğin gibi biraz ısınma hareketlerinden sonra nasibini sağ sağlim tekneye çıkarabilmişsin.. Eminim ki çok güzel bir duygudur bu.. Ben bu olaya uzak olduğum için bu konundaki anlatımınla bana bunu yaşattın içinde ayrıca teşekkür ederim..;)
Bundan sonraki avlarındada nasibinin ve paylaşımlarda anlatımının bol olmasını dilerim..:helal::helal::helal::helal:
Sağlıcakla kal Remzi abi..:helal::helal::helal::helal:
kaptankarabulut
08-03-2011, 09:43
Remzi kardeşim,sizi yürekten kutlarım.Böyle bir adralini yaşamak herkese nasip olmaz.Yaşadığın heyecanı bizlerle paylaşmakta ayrı bir güzellik.Arkadaşlarımızında dediği gibi bu yok zamanda bizleri heyecanlandırıyorsun.Teşekkürler..Avın her daim bol jikin her daim dolu gelsin...
serkan KSK
08-03-2011, 09:56
valla maşşallah süper
Adem VARDARCIK
08-03-2011, 16:07
Remzi bey tebrik ederim yine muhteşem kareler çıkmış ortaya .
Esenkalın.!!
remzi abi maşallah diyelim de nazar değmesin..
ilk kaçan balık gerçekten büyükmüş..
tebrik ederim
Valla kötü gitti moralimi pey bozdu ama kısmet ne yapalım
Maşallah abi, Allah nazardan sakınsın.
Mera gayet verimliymiş.
Her gün gitsen bile olur gibi baksana :)
Tebrik ederim.
Paylaşım içinde teşekkürler.
Afiyet bal şeker olsun .
Havanın ilk müsade ettiği gün ordayım hiç şansı yok:)
Eveeeeeeeeeeeeettt Remzi abi Dün mesai bitti bir kutlama mesajı yazamamıştım..
Şimdi gelelim esas meseleye..
Abi sen gerçekten beni çıldırtmak için mi yapıyorsun ...:hıııı:
Bundan önceki konularında bu kadar teferruatlı anlatım yapmamıştın..:(
Yok efendim biri kaçmışta , yok efendim ikincisi iğneyi kırmışta üçüncüde biraz küçükmüşte..:hıııı::hıııı::hıııı:
Bu ne be abi... Nereden çıktın sen başıma..:hıııı::hıııı::hıııı:
Bak takım taklavatı alır gelirim yanına ..;)
O taşın üzerine gider, onlardan bir iki tane yakalamadan (tekneye almak önemli değil senin gibi kaçırsamda olur onada razıyım anlıyacağın:D:D) ölürsem gözüm açık gider,
sorumlusunuda seni gözsteririm haberin olaaaaaaaa..:D:D:D:D
Remzi abi şaka bir yana çok güzel zaman geçirip, senin dediğin gibi biraz ısınma hareketlerinden sonra nasibini sağ sağlim tekneye çıkarabilmişsin.. Eminim ki çok güzel bir duygudur bu.. Ben bu olaya uzak olduğum için bu konundaki anlatımınla bana bunu yaşattın içinde ayrıca teşekkür ederim..;)
Bundan sonraki avlarındada nasibinin ve paylaşımlarda anlatımının bol olmasını dilerim..:helal::helal::helal::helal:
Sağlıcakla kal Remzi abi..:helal::helal::helal::helal:
Necati kardeşim bu kadar gaz veriyorum sende hala tık yok hadi artık senide jigde görelim,hayırlısıyla işin belli olsun bu zevki herkesin yaşamasını isterim:helal::helal:
Remzi kardeşim,sizi yürekten kutlarım.Böyle bir adralini yaşamak herkese nasip olmaz.Yaşadığın heyecanı bizlerle paylaşmakta ayrı bir güzellik.Arkadaşlarımızında dediği gibi bu yok zamanda bizleri heyecanlandırıyorsun.Teşekkürler..Avın her daim bol jikin her daim dolu gelsin...
Süleyman abi güzellikler paylaşınca deger kazanır diye düşünüyorum şu kış aylarında bende güzel birşeyler okuyunca mutlu oldugum için olayın farkındayım teşekkür ederim.
eşkina45
10-03-2011, 11:42
maşallah bizlerede nasip lur inşallah
maşallah bizlerede nasip lur inşallah
Umarım en kısa zamanda kavuşursun trofe avına:helal:
Bornovalı
11-03-2011, 10:59
gerçekten harika bir video,kendim çekiyormuş gibi heycanla seyrettim ustacım.
bu güzel paylaşım için teşekkürler bileğine kuvvet Mehmet ebi.
Remzi kardeşim kutlarım kaçan olsada gelende iyidi.Teşekkürler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.