PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hasan Balıkçı=paşa team demektir

delvel
12-03-2011, 20:33
[Only Registered Users Can See Links]

rastgelsin ailesinin göğüsünü kabartan ve gurur veren hakedilmiş bir onur.:)
TEŞEKKÜRLER PAŞA TEAM :helal:

Hasan abi ben diyordum bir gün sen ana haberlere cıkarsın diye işte dergilerle başladı:)
ustalığınla ve bu ustalığını; meralarını herkesle paylaşma bonkörlüğünü göstermenle; benim sayamadığım ve rastgelsin sayesinde görme fırsatı bulduğum biribirinden güzel av, olta teknikleri yem çevre temizliğinin önemini anlatman vs vs vs sayabileceğim daha cok şey... :helal::helal:
serkan abininde kamerası ve cay tedarrikleri ve kızma abi ama koskoca üstada kafa tutması ve her seferinde malubiyet hüsran:D

serkan abi hasan abi ile birlikteliğin ebedi senin.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:
her ne kadar cakmada olsa bende paşa teamcıyım:D
ana haber bültenlerindede görürüz inşallah:D

Hasan BALIKÇI
12-03-2011, 21:47
sevgili veli kardeşim.:)

dergi konusunu çıkacağını biliyordum ama nezaman çıkacağını tam bilmiyordum.:)
bu güzel haberi senden almam beni çok mutlu etti .:)o kadar uzaktan bu kadar yakınımdasın helal olsun sana.:helal:
bu dergi olayında ishak abimizin büyük rolü var aslında ishak abimize teşekkür etmek gerekir ben burdan ishak abime çok teşekkür ederim.:)sağol ishak abi.:)

serkan kardeşime gelince ise serkan herzaman benimle birlikte ve buralara gelmemde en büyük destek ve yardım yine serkan kardeşimdendir.herkese serkan kardeşim gibi bir dost tavsiye edebilirim.serkan ile dostluğum sadece balık meralarında deyil bizim bunun altını çizmek istiyorum.
PAŞA TEAM SERKAN VE KAMİL BİLADERİMİN önerisi ile kurulan ve ismi konan bir ekipti bu ekibe katılanda olur çıkanda olur bizler bu hobiyi çok seven kişileriz :)
ben ve serkan herkese PAŞA TEAM ekibinde elimizden geldiğince birşeyler paylaştık sonucu bu oldu ve bunun devamıda gelecektir:) bizlerle birlikte av yapmak veya sohbet etmek isteyen herkese yüreğimiz sonuna kadar açıktır :)
herkese sevgiler saygılar :)

ADNAN
13-03-2011, 00:10
Veli ne güzel yakalmışsın dergilerden haberlerı, artık sitemızden meşhur balıkçı arkadaşlarımız var ne mutlu bize hasoyu tanıdığımız için.bundan sonra hasoyla görüşek için randevu almak gerekebilir. :)
ama hasan dan randevu almaya gerek yok çünkü hasooo dan torpilim var : :)bir paşa team deyim bundan böyle

Hasan BALIKÇI
13-03-2011, 00:42
Veli ne güzel yakalmışsın dergilerden haberlerı, artık sitemızden meşhur balıkçı arkadaşlarımız var ne mutlu bize hasoyu tanıdığımız için.bundan sonra hasoyla görüşek için randevu almak gerekebilir. :)
ama hasan dan randevu almaya gerek yok çünkü hasooo dan torpilim var : :)bir paşa team deyim bundan böyle

adnan abi bende senin gibi bir abimi tanımakla memnunum ve mutluyum .:)
senin için herzaman yanımdada başımın üzerindede yüreğimdede bir yerin mutlaka var.:)
her şeyden önemlisi bu site üzerinden tanıdığım ilk yazıştığım ilk kişisin.:)
anlıcan sen benim için herzaman özel bir yerdesin.;)
paşa team olman benide mutlu eder :)

ADNAN
13-03-2011, 00:45
Torpilim var demiştım :) yakın alaka için tşk ederim kardeşim .

adolomorola
13-03-2011, 10:10
Tebrikler Paşa Team
Teşekkürler İshak abi

Paşa Team için İshak abinin bir çalışma başlattığını biliyordum,dergide resimlerin çıkacağınıda tahmin ediyorduk ve nihayetinde bu gercekleşti bu çok güzel bir duygu ve onur Paşa Team buna yakışıyor...;)

Erdoğan sızarlar
13-03-2011, 10:30
yakında shimano'dan teklif gelirse şaşırmayız. :))

Halil İplikçi
13-03-2011, 10:49
rastgelsin ailesi olarak gurur duyuyoruz paylaşım için teşekkürler Veli

ishak BALLICA
13-03-2011, 11:29
Sevgili dostlarım, yurdışında adına ''fishing magazin'' denilen bu tür yazılı basın o kadar çok ki..

Gel gelelim ülkemizde bu tür ''Amatör Balıkçılığa'' hitap eden yayın organları malesef çok az...

Benim bildiğim kadarı ile bu alanda yayın yapan ''BALIK DERGİSİ'' ,''DERİN MAVİ DERGİSİ'' dergisi vardı...Şimdi bu kervana Sevgili Kamil ÜÇBAŞ kardeşimin yönetiminde bir de " OLTACI DEGİSİ" eklendi...

Tamamen biz Amatör balıkçılara hitap eden bu tür yayınların yaşaması ve devamın gelmesi için lütfen destek olalım..;)

Ayrıca, bizlerin dostlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz av anılarımızı ve av ile alakalı fotolarımzın orjinallerini yollayarak ilerideki sayılarda yayınlamasında sağlıyabilirsiniz..

muhabbetci
13-03-2011, 20:12
Üstadım,söylenecek tek söz helal olsun,yeni rekorlara devammmmmmmmm. :) :)

eşkina45
13-03-2011, 20:23
hasan abi dergiyede çıkmışınya bunun arkası gelir bizimiçinde ayrıca bi gurur verici bir olay bundan sonraki avlarınında daha verimli geçmesi dileklerimle.;)

Emre
13-03-2011, 22:41
vayy vayyy hasan abimmm :) meşhur olmaya başladın iyicenee ben imzalı bi dergiden istiyorum :)

Mehmet BODUROĞLU
14-03-2011, 08:34
Tebrikler Hasan abi, Serkan ve Necati.
Emek ve bu konudaki hassasiyetin içinde sana çok ama çok teşekkürler İshak abi.
Çok daha iyilerine inşallah.

gonencsenkal
14-03-2011, 09:27
:helal::helal:Paşa Timi tebrik ediyorum bilgi ve becerileriyle hakettikleri bir gururu yaşadılar.
Ayrıca İshak abiye' de emeklerinden dolayı teşekkürler.:)

Bornovalı
14-03-2011, 10:57
Sayenizde göğsümüz kabardı ve çok mutlu oldum,hepinizi yürekten kutlarım dostlar.

Kamil ESEN
14-03-2011, 11:45
Paşa Teamı zamanla daha iyi yerlerde görececeğiz.Bunun için birlik ve beraberliğimizin şimdikinden daha sağlam olmasına ihtiyacımız var.Haklıya hakkını vermek ne güzel.Bu derginin başlangıç olması dileğimle..Başarılar.

kaptankarabulut
14-03-2011, 18:09
Vay vay Hasan'ın senin gibi ünlü ve fotojenlik bir dostum olduğundan gurur duyuyorum.İnşallah Paşa teamı ulusal kanallarda da görmek nasip olur Teşekkürler İhsak abi teşekkürler Veli kardeşim...

Fikret VARDAR
14-03-2011, 18:53
söylücek bişey yok.paşa tim bunu becerdi hasan bu gidişle sen daha büyük bişeyler yapçan
tebrikler

Hasan BALIKÇI
15-03-2011, 17:46
herkese böyle güzellikler nasip olsun :)

Taygun KOCABIYIK
15-03-2011, 18:34
Eee paşa team artık medyatik oldu :) ne diyelim hayırlısı :)

ejder_balikci
15-03-2011, 20:49
Hasan abiiii. Arkadaşımızı bir av dergisinde görmek beni oldukça mutlu etti. Eee nede olsa hatrı sayılır balıklardı onlar. seni kutlarım ve paylaşımlarının devamını dilerim saygılar.

Hasan BALIKÇI
15-03-2011, 22:52
Hasan abiiii. Arkadaşımızı bir av dergisinde görmek beni oldukça mutlu etti. Eee nede olsa hatrı sayılır balıklardı onlar. seni kutlarım ve paylaşımlarının devamını dilerim saygılar.

sağol mustafa biladerim.:)bi gün sende gelcen kıyıya ;)ben borcumu ödedim sıra sende;)

ishak BALLICA
17-03-2011, 18:53
Sevgili dostlar, biraz önce öğrendiğim kadarı ile bu dergiye herhangi bir kargo masrafı vermeden aşağıdaki linkten de temin edebilrmişiz...;)

Dergiyi merak eden arkadaşlarımız duyurulur...Zira ben merak ettiğim halde bir türlü ulaşamamıştım...:hıııı:

Hasan BALIKÇI
19-03-2011, 19:22
Sevgili dostlar, biraz önce öğrendiğim kadarı ile bu dergiye herhangi bir kargo masrafı vermeden aşağıdaki linkten de temin edebilrmişiz...;)

Dergiyi merak eden arkadaşlarımız duyurulur...Zira ben merak ettiğim halde bir türlü ulaşamamıştım...:hıııı:

çok sağol ishak abi.:)

Tuncay GÜNAY
20-03-2011, 11:16
Tebrikler hasan abiii ana haberlere çıkmak sonuna kadar hakkındır diye düşünüyorum.

Hasan BALIKÇI
20-03-2011, 13:57
Tebrikler hasan abiii ana haberlere çıkmak sonuna kadar hakkındır diye düşünüyorum.

çok sağol tuncay biladerim.:)
tuncay kardeşim benim öyle bir düşüncem yokki ana haberlere çıkayım ben keyif aldığım birşeyi paylaşıyorum.;)
ama yinede insan gurur duyuyor ve bu emek sadece bana ait deyil aslında bu emek PAŞA TEAM ve tüm rastgelsin ailesine ait :)
bende bu güzel olayı tüm rastgelsin ailesine hediye ediyorum.:)sizlerin mutluluğu benimde mutluluğum :)