Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 13 Mart Sığacık raporu

Balikci Alp
14-03-2011, 22:52
Pazar günü havanın güzel olmasını fırsat bilerek iki arkadaşım ile birlikte Sığacık'tan saat 10 civarı açıldık. Oldukça hafifi bir poyraz eşliğinde avlak yerimize gittik. Sığacık körfezinin ortalarında derinlik göstergesi 81 metreye gelince durduk. Yem olarak sardalya kullandık. Oltamız dibi görür görmez çok kısa zamanda vuruş almaya başladık. Ama tekneye ilk gelen balık oldukça ufaktı. İlkinden sonra şansımız da yaver gitti ve güzel mercanlarımıza kavuştuk :)
80 metreden mercanın kafa ata ata gelmesinin keyfi inanın az şeyde var.
Hava ilk başta güzel olmasına karşın öğle saati ile birlikte lodosa döndü ve deniz hafif dalgalandı. Sığacık'ın lodosa açık olması sebebi ile deniz üzerinde çapasız duramaz hale geldik. Çapa ile avlanmaya başladığımızda ise balık ya saatin ya da lodosun etkisi ile isteksiz hale geldi ve ortadan kayboldu. Avın son 2 saati aşağı yukarı hiç balık alamadan saat 16:30 gibi avı sonlandırıp marinaya geri döndük.
Güzel bir hava, güzel bir muhabbet oldu, deniz de yüzümüze güldü :) Bize de bir an önce denize geri dönme arzusu kaldı :)
Hepinize daha güzellerinin nasip olması dileğimle günden arta kalan üç fotografı aşağıda sizle paylaşıyorum
Sevgi ile kalın.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

paşalı
14-03-2011, 23:02
Alp kardeşim kutlarım Mercanlar pırıl pırıl çok yakışıklı.Afiyet olsun.

gonencsenkal
15-03-2011, 11:51
Tebrik ederim bu balıksızlıkta iyi balık almışsınız..:)

orhan yıldız
15-03-2011, 12:54
tbrikler kardeşim iyi av olmuş şu kırmızılardan ben yakalayamadım icim gidiyor valla onları gördükce elbet bir gün bizede nasıp olur tüm ekibi kutlarım

Necati ARAT
15-03-2011, 13:00
Abi kutlarım..
Harika kırmızılar. Uzun zamandır böyle güzelleri ile karşılaşmamıştım..
Emeğinize sağlık..
Afiyet şeker olsun PAylaşım için teşekkürler..

muhabbetci
15-03-2011, 13:14
Maşallah, renkli bir güzellik olmuş şansınız bol olsun.

Adem VARDARCIK
15-03-2011, 13:52
Mercan lar adamın gözünü kamaştırıyor...Paylaşım için teşekkürler...Bereketli olsun....

Kamil ESEN
15-03-2011, 14:11
Pembe şekerler şahane.Allah nazardan saklasın,çok güzel av olmuş.Rastgelsin.

izmir3535
15-03-2011, 15:06
güzel bir av olmuş alp abi tebrikler,

Taygun KOCABIYIK
15-03-2011, 18:35
Pembeler harika Alp abi tebrik ediyorum, havada güzelmiş belli ki kısa kolluları giymeye başlamışsın :)

adolomorola
15-03-2011, 18:38
Tebrikler güzel bir av olmuş
Ahhh o kırmızılar yokmu insanı illaki denize çekiyor;)

Raif Yelkenci
15-03-2011, 18:59
Alp kardeşim eline sağlık süper mercanlar kırmızı ve kaliteli boylar tebrik ederim paylaşım için teşekkürler.

Mehmet BODUROĞLU
15-03-2011, 19:06
Uzun zamandır mercan göremiyordum böyle güzel.
Tebrik ederim güzel bir av olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
Rastgelsin ...

delvel
15-03-2011, 19:31
alp abi maşallah mercanlar cok iri..
tebrık ederim:)

ejder_balikci
15-03-2011, 20:40
Waay alp kardeşim insan buraya gelirde beni hiç arayıp sormazmı bilirsin sığacık bizden sorulur:)). O kadar uzaga ve derine gitmenize gerek yok limandan yaklaşık 6 km gibi derinliği 60 metre mercan topuğu var oraya gidelim birgün hem kerterezide almış olursun. paylaşım için teşekkürler.