Tüm Versiyonu Göster : İzmir'de jig yapan var mı?
izmir3535
15-03-2011, 22:22
herkese iyi avlar dilerim,
izmir ve çevresinde jig ile avlanan arkadaşlar var mı?
izmir3535
16-03-2011, 18:55
sanırım izmir ve çevresine jig yapan yok:(
Necati ARAT
17-03-2011, 08:48
Mutlaka vardır ama ......
Onlarda kerterizler belli olmasın diye seslerini çıkarmıyorlar sanırım.
Bizler en iyisi Alanyaya Remzi (ERKEPLİ) Abinin yanına gidelim..:)
izmir3535
17-03-2011, 08:50
haklısın necati abi bu gidişle yolumuz alanya remzi abinin yanı olacak:)
herkese iyi avlar dilerim,
izmir ve çevresinde jig ile avlanan arkadaşlar var mı?
Şubat ayında Ildır'da gün boyu denedik 2 adet Antenli mercan kiloluk arzu edersen giderken arayabiliriz jig biraz daha masraflı olduğu için pek ilgilenen yok sanırım ayrıca o gün takımın birinide heba ettik.
Bornovalı
17-03-2011, 12:18
iki hafta önce çeşme adaları civarında ben denedim fakat sonuç alamdım kardeşim.
Ama bu demek değildirki hep aynı olacak,mutlaka avlarımın birinde denk getirecem.
sabır ,sabır, sabır kardeşim.
izmir3535
17-03-2011, 17:51
Şubat ayında Ildır'da gün boyu denedik 2 adet Antenli mercan kiloluk arzu edersen giderken arayabiliriz jig biraz daha masraflı olduğu için pek ilgilenen yok sanırım ayrıca o gün takımın birinide heba ettik.
tekneler normal tarifenin üstünde alıyor diye biliyorum jig işin içine girince ne yazık ki:(
izmir3535
17-03-2011, 17:52
iki hafta önce çeşme adaları civarında ben denedim fakat sonuç alamdım kardeşim.
Ama bu demek değildirki hep aynı olacak,mutlaka avlarımın birinde denk getirecem.
sabır ,sabır, sabır kardeşim.
rıdvan abi sabır diliyoruz bizde ama tekne bulmakta zorlanıyoruz
Aliağa dan Kuşadasın a kadar bir çok yerde jigging ile balık alabilirsin, lakin bu ekip işi olduğu için teknede bulunan herkesin bu av türünden zevk alması gerekir, bu yüzden en rahat ortamı ancak kendi teknen ile çıktığında bulabilirsin.
izmir3535
17-03-2011, 23:43
Aliağa dan Kuşadasın a kadar bir çok yerde jigging ile balık alabilirsin, lakin bu ekip işi olduğu için teknede bulunan herkesin bu av türünden zevk alması gerekir, bu yüzden en rahat ortamı ancak kendi teknen ile çıktığında bulabilirsin.
erol abi doğru söylüyorsun aslında en rahatı kendi teknesi olması kişinin, nasıl olacak bilmiyorum:( teknesi olan kafa dengi biri olsa:D
oscar kaptan
18-03-2011, 17:31
erol abi doğru söylüyorsun aslında en rahatı kendi teknesi olması kişinin, nasıl olacak bilmiyorum:( teknesi olan kafa dengi biri olsa:D
Tekne işi masraflı ve hastalık işi. Mesela geçen günlerde fırtına yaşadık ve 2 gün gece gündüz teknenin başında aman bir şey olmasın diye başında durduk, kendi teknemiz ve arkadaşlarımızın teknesini koruyup kollamaya çalıştık fakat 2 tanesini batmaktan kurtaramadık. Bir de ker sene 2 kere karaya çekilmesi, altının temizlenmesi, boyası sıvası. Denizde tuz var, iyot var rutubet de dik alası. Bugün şarz dinamosunu yaptırırsın, yarın marş dinamosu sorun çıkartır, onu yaptırırsın capsko malesef su koyuvermez, hadi başla onunla uğraşmaya, onu da yaptırdım dersin bakmışsın aküler bitik. Sabah zevkle gelirsin teknene, bakmışsın çapa yok veya uskurmaça, dert, dert, dert ama bu dert her gün denizde olana tatlı dert. Ama haftada, ayda 1 denize gideceğğim dersen bence arkadaşlarınla tekne turu ayarla.
Eğer ben illada jigging- sırtı yapacağım diyorsan neden olmasın. Mazot fiyatı belli, teknenin yaktığı belli, gün 24 saat, sen istersen 48 saat sırtı yap. cebinin dayanabildiği yere kadar.
Sana tekne, Bize dost lazım. Görüşmek dileğiyle.:):)
izmir3535
18-03-2011, 18:43
Tekne işi masraflı ve hastalık işi. Mesela geçen günlerde fırtına yaşadık ve 2 gün gece gündüz teknenin başında aman bir şey olmasın diye başında durduk, kendi teknemiz ve arkadaşlarımızın teknesini koruyup kollamaya çalıştık fakat 2 tanesini batmaktan kurtaramadık. Bir de ker sene 2 kere karaya çekilmesi, altının temizlenmesi, boyası sıvası. Denizde tuz var, iyot var rutubet de dik alası. Bugün şarz dinamosunu yaptırırsın, yarın marş dinamosu sorun çıkartır, onu yaptırırsın capsko malesef su koyuvermez, hadi başla onunla uğraşmaya, onu da yaptırdım dersin bakmışsın aküler bitik. Sabah zevkle gelirsin teknene, bakmışsın çapa yok veya uskurmaça, dert, dert, dert ama bu dert her gün denizde olana tatlı dert. Ama haftada, ayda 1 denize gideceğğim dersen bence arkadaşlarınla tekne turu ayarla.
Eğer ben illada jigging- sırtı yapacağım diyorsan neden olmasın. Mazot fiyatı belli, teknenin yaktığı belli, gün 24 saat, sen istersen 48 saat sırtı yap. cebinin dayanabildiği yere kadar.
kaptanım doğru diyorsun tekne masraf masraf ama olursada 4,60 ya da 5 mt fiber alıp birtanede 9,9 yada 15 motor takıp işim bitince karaya çıkarmak balık zamanı denize indirmek, şu an belki hayal gibi ama ilerde belki:cool:
Balikci Alp
18-03-2011, 22:21
Sabır ve bilek işi :) Bir de bir bilenden öğrenmeyince insan ne yapacağını tam bilmediği zaman cesaret edemiyor. Sanırım genel sessizlik bundan. En azından benim için :)
izmir3535
18-03-2011, 22:38
Sabır ve bilek işi :) Bir de bir bilenden öğrenmeyince insan ne yapacağını tam bilmediği zaman cesaret edemiyor. Sanırım genel sessizlik bundan. En azından benim için :)
alp abi bizde deneme yanılma izlediğimiz video tecrübeleriyle:D deneyeceğiz daha jig kamışına dokunmuşluğumuz bile yok, gideceğimiz kesinleşince hemen alacağım :rolleyes:
oscar kaptan
19-03-2011, 00:06
kaptanım doğru diyorsun tekne masraf masraf ama olursada 4,60 ya da 5 mt fiber alıp birtanede 9,9 yada 15 motor takıp işim bitince karaya çıkarmak balık zamanı denize indirmek, şu an belki hayal gibi ama ilerde belki:cool:
Evet, neden olmasın. en güzeli, en pratiği. birde arabaya çeki demiri takıp tekneyi remorka attınmı, balık nerde tyekne orada süper olur. hava lodos mu sür Güzelbahçe'ye, poyraz mı sür Sığacık'a.
En kısa zamanda hayallerini gerçekleştirebilmen dileklerimle.:):)
izmir3535
20-03-2011, 18:17
Evet, neden olmasın. en güzeli, en pratiği. birde arabaya çeki demiri takıp tekneyi remorka attınmı, balık nerde tyekne orada süper olur. hava lodos mu sür Güzelbahçe'ye, poyraz mı sür Sığacık'a.
En kısa zamanda hayallerini gerçekleştirebilmen dileklerimle.:):)
sağol kaptanım havalar düzelince seni rahatsız etmeye geliriz av için:)
ZHANNAÖZTUNA
19-06-2011, 18:33
SLM ARKADAŞLR. jig konusunda bana biraz yardımcı olursanz sevinirim. jig nedir genel olarak sistem ve malzemer nasıl olmalı ve kullanılmalı. şididen teşekkürler.iyi av lar.
rıdvan abi sabır diliyoruz bizde ama tekne bulmakta zorlanıyoruz
Çanakkaledeyim teknemde var tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
Oskar kaptan sizi arayacağım rahmetli Süleyman Karabulutu iyi tanırdım eskiden onun teknesinin bağlı olduğu yerde benim teknem bağlıydı bahsini ettiğiniz hava patlayınca ta Bornovadan oraya gelip teknenin başında sabahladığım çok olmuştur şu anda o yola beton dökülmüş benim zamanımda ise çamur içindeydi görüşmek üzere sağlıcakla kal rasgele
bunlar çok doğru sözler içine girilmeyince davulun sesi uazaktan hoş gelirmiş
The Lunatic
07-09-2014, 12:35
Oskar kaptan sizi arayacağım rahmetli Süleyman Karabulutu iyi tanırdım eskiden onun teknesinin bağlı olduğu yerde benim teknem bağlıydı bahsini ettiğiniz hava patlayınca ta Bornovadan oraya gelip teknenin başında sabahladığım çok olmuştur şu anda o yola beton dökülmüş benim zamanımda ise çamur içindeydi görüşmek üzere sağlıcakla kal rasgele
rahmetli Süleyman Karabulut?????????
günaydın canlarım güzel bir hafta olsun rasgeleyin
bu gün inşallah yalnızlığımdan kurtulurum yazacak birileri çıksın artık bu siteyi boş kalmaktan kurtaralım
Uğur kardeşim cevabızı vermeye çalıştım inşallah ulaşmıştır
varmı gelen diye geçerken uğradım ama kimsecikler yok yine
hayırlı akşamlar varmı uğran
ibrahimz35
26-09-2014, 14:03
Hüseyin kaptan, maalesef Taygun bu aralar siteyi boşladı. Kendi facebook da takılıyor.:'(
Hüseyin kaptan, maalesef Taygun bu aralar siteyi boşladı. Kendi facebook da takılıyor.:'(
farkındayım yazdım kendisine [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
cümleten hayırlı akşamlar
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
günaydınlar hayırlı bir gün olsun rasgeleyin
hayırlı akşamlar canlar nasılsınız
hayırlı geceler canlar şöyle bi uğramıştım
günaydınlar sağlık sıhhatler ile bol şanslar rasgeleyin
günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar rasgeleyin
günaydın canlar hayırlı cumalar
Uzun zamandır balığa gidemiyordum gerçi birazda tembellik yapıyordum ama asıl gerçek yalnız balığa gitmek istemememden kaynaklanıyor. Neyse esti işte aklıma birazda özlem duygusunun fazlalaşmasından kaynaklanarak her zaman hazırda bulundurduğum sırt çantamı kaptığım gibi soluğu Konakta yemcide kendimi buldum .Konaktan tekrar metroya doğru üç kuyulara oradan 9 No lu araba ile ver elini Güzelbahçe siteler hava hoş ama sahil bom boş. Açtım çantamı ilk oltamı salladım önce biraz bekledim, baktım bir şeyler yok, hemen küçük bir taşa misinayı kasnağın önünden doladım yere bıraktım. İkinci oltayı yemledim onu da gidebildiği kadar ileriye attım da ne taş yerinden oynadı kasnak ileriye gidiyor hemen kaptığım gibi çekmeye başladım bir şey geliyor ama balık değil derken bir baktım küçücük bir ahtopot.iğneyi çıkarttım ahtapotu yere bıraktım telefonumu çıkardım fotoluya cağım o da telefonun şarjı bitmiş telefon kapanmış. Çıldırdım biliyor musunuz, terslik terslik üzerine gidiyor. İnanırmışsınız akşam saat 17,00 ye kadar bir tane ispari olsun vurmazmı.olmadı mı olmuyor işte topladım her şeyi doğru evin yolunu tuttum çünkü nereden bakarsanız bakın en az 2 saat yolum var. Kısmet değilmiş hatta bu kadar zaman balığa gitme böyle bir şeyle geriye dön galiba tekrar uzun bir zaman yine balığa gitmem ama götüren veya teklif eden olursa da kaçırmam. Benden bu kadar sizlere balıklı olarak rasgeleyin.:helal:
selamünaleyküm canlar sağlısınızdır inşallah
gelen giden varmı diye bi uğramıştım
cümleten hayırlı akşamlar canlar
günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar rasgeleyin
selamünaleyküm varmı ses veren
selamünaleyküm canlar ne var ne yok
günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
geçerken uğradım varmı ses veren
günaydın hayırlı işler bol kazançlar iyi bir hafta ve paylaşımlarımız olsun
varmı gelen giden diye uğramıştım
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) gününüz aydınlık olsun rasgeleyin
[Only Registered Users Can See Links]
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın can dostlarım bayramımız kutlu ve mutluluk dolu olsun
selam canlar varmı ses veren
[Only Registered Users Can See Links]
merhabalar nasılsınız hoş sohbete kayılan varmı
bu gün CUMHURİYET bayramı neş'e doluyor insan
merhabalar gelen giden varmı diye uğramıştım
günaydınlar hayırlı işleriniz olsun
selamünaleyküm cannlar nasılsınız
merhabalar iyi tatiller rasgeleyin
günaydın her keze iyi tatiller balığa gidenlere rasgeleyin
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
günaydın hatılı işler rasgeleyin
Cümleten hayırlı akşamlar sirkülere göre avlanma mahallerimiz belirlenmiş buna göre Güzelbahçe tarafı av yapılabilinir demek ki geceleri boru kurtu ile güzel Mırmır almışlığım vardır bu sebepten de sitemiz içerisinde birliktelik sağlıyabilinecek hem balık hem de sohbet imkanı buluruz iştirak etmek isteyenlerin bura yazıp bir tarih belirliyelim hadi rasgele diyorum.:helal:
günaydın hayırlı işler rasgeleyin
ünaydınlar [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
günaydın hayırlı işler bol kazançlar cumanız mübarek osun
günaydın hayırlı işler bol kazançlarınız olsun rasgeleyin
selamünaleyküm canlar iyi tatiller
günaydınlar hayırlı bir hafta olsun ATAmızı saygıyla anıyor çizdiği yoldan ayrılmadım ayrılmıyacağım rahat uyu
günaydın hayırlı işler bol kazançlar hayırlı cumalar
selam canlar varmı kimsecikler diye uğramıştım
Günaydınlar Rasgelsin ailesi yeni yıl sağlık,huzur ve mutluluk getirsin [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
cümleten hatırlı akşamlar
Günaydın canlar yine bir yaş daha yaşlanıyoruz acısıyla tatlısıyla 365 günü kapatıp yeni bir sayfaya başlıyacağız.Temennimiz inşallah bu yıl Huzur, Mutluluk,Sağlık,bol kazanç ve bol balıklı olsun.Şimdilik bu kadar diyelim yeni yıl bakalım neler getirecek.Daha çok şeyler yazmak istiyorum ama bakıyorum hala siteye giren yok.Hadi bakalım.Esenlikler sizlerin olsun.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
günaydın yeni yılımız sağlık huzur ve mutluluk dolu olsun gerisi teferruattır
günaydın hayırlı işler [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
hayırlı akşamlar[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.