Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Anıl +Taygun = Mükemmel Bir Gün :)

ovunc
15-03-2011, 23:29
Sevgili dostlar herkese merhaba ,

Hafta sonu Havanın ve denizin mükemmel durumu hafta içinden beri düşündüğümüz avımız için adete hepimizi tetikliyordu mutlaka gitmeliydik.

Hal böyleyken , Anıl kardeşimizin teknesine hayırlı olsun demeyi kendimize borç bilerek çıktık
bu hafta sonu yola.Sabahın ilk saatlerinde bile deniz düşünüldüğü gibi adeta çarşaf gibiydi.

[Only Registered Users Can See Links]

Anıl kardeşimizin teknesi gerçekten resimlerden gözüktüğü gibi de çok hoş , kendisi gibi yakışıklı
Allah bol kazanç verir utandırmaz inşallah diyerek avımız hakkında bilgi vermeye başlayacağım.

Bu hafta sonu yemler biraz ufaktı Cumartesi gecesinden neredeyse 10 dükkan gezip istediğimiz boyutta sülünez ve mamunu anca bulabildik avlak bölgelerimizi Urla İskele'den çıkıp adalar, pita, kanal şeklinde değerlendirmiştik çünkü sabah itibari ile kanala gıdıp bütün enerjimizi ısparoza harcamak istemiyorduk .

Neyseki düşündüğümüz gibi de oldu kanal haric diğer bolgelerden
yakalıdığımız balıklar sayısı azda olsa bizi mutlu etti bu bölgelerden aldığımız balıklara gelince

Mercan - Teknemizin İlk balığı - (120 gr civarında derinlik 46 metre) ,Karagöz,istavrit,izmarit ,gopez
olarak sıralandı. Havanın iyice ısınması ve acıktığımızı düşünerek yolumuzu kanala çevirdik bu bölge de hepimizden çok emeği geçen Taygun kardeşimize tekrar teşekkür ediyorum.

Kanalda Balık denize isyan edercesine geliyordu oltalarımıza yorulmuştuk artık ve sıraya yemek hazırlama işini uygun gördük.

Öyle bir salata yapmıştı ki Anıl sebzeleri doğrarken yemek geliyordu içimizden bir yandan Taygun'un başında durduğu mangalın nefis kokuları ile adeta Kanalı teknemizle Rest. çevirmiştik.

Yemek 1 saat sürdü üstünede çayımızı içince hepimiz yayıldık teknenin köşelerine balık bahaneydi gün muhteşem geçiyor, sohpetimiz
dalgaların yokluğunda vuruyordu kayalara zaten en önemli olanda bu değilmiydi.

Bukadar güzel bir günü iyi balıklarla kapatmak şart olmuştu haliylede bizim kenara başı boş bıraktığımız oltalarımız bu işi de kendi yapmıştı :)

Uzun bir anlatım oldu kusura bakmayın arkadaşlar böyle güzel bir günü birlikte geçirdiğimiz için Anıl ve Taygun Kardeşlerime tekrar teşekkür ederim hepinize rastgele.

Balikci Alp
15-03-2011, 23:37
Sevgili Övünç, güzel bir havada güzel bir gün geçirmişsiniz. Anlatımdan bile ne kadar keyif aldığın belli. E balıklarda eşlik edince insan daha ne ister :)
Daha güzellerinin rastgelmesi dileğimle
sevgiler

Raif Yelkenci
16-03-2011, 00:02
Övünç güzel bir av günü geçirmişsiniz lidaki hava ve sofra çok harika gözüküyor başta kaptan Anıl ve Taygunu sonrada tüm ekibi kutlarım.

oscar kaptan
16-03-2011, 07:30
Anıl ve ekibe ellerine sağlık diyorum. Balığınız bol, pruvanız neta olsun.

Necati ARAT
16-03-2011, 08:00
Övünç paylaşım için teşekkürler kardeşim ..
Çok güzel bir gün yaşamışsınız..
Anıl ve taygun tam karadenizli balıkcılar gibi giyinmişler. Yakışmışta..

Bol balıklı avlar nasip olsun ..
Anıl kardeşimede bol kazançlı günler dilerim..

gonencsenkal
16-03-2011, 13:17
Paylaşım için teşekkürler övünç deniz gerçekten harikaymış güzel balıklar almışsınız herşeyden önemlisi keyifli ve muhabbetli bir gün geçirmişsiniz tüm ekibi kutluyorum anıl kardeşimede hayırlı müşteriler diliyorum

ali rıza acar
16-03-2011, 13:47
Güzel hava, güzel balıklar, güzel bir kayıntı ve güzel bir paylaşım ve çok güzel dostluklar.
Nasibinizin daha bol olması dileğimle.

Anıl ÜNALAN
16-03-2011, 17:07
Anlatım gerçekten çok güzel olmuş Övünç abi :) Günü tekrardan yaşamadım desem yalan olur :)
Güzel bir gün geçirdik muhabbet, müzik herşey çok güzeldi :)
Yakın zamanda balıklarda artıcağa benziyor daha güzelleriyle karşılaşacağız ;)
Tekrar görüşmek üzere her zaman elimizden geleni yaparız :)

delvel
16-03-2011, 18:03
övünç biladerim cok güzel anlatım olmuş..
anılll tekne tam keyiflik olmuş Güle güle kullan kardeşim:)

Anıl ÜNALAN
16-03-2011, 18:16
övünç biladerim cok güzel anlatım olmuş..
anılll tekne tam keyiflik olmuş Güle güle kullan kardeşim:)

Veli abi atla gel keyfini çıkartalım o zaman :) ;)

Bornovalı
16-03-2011, 18:22
çok güzel bir gün olduğu resimlerdende belli Övünç kardeş hepinizi yürekten kutlar daha güzel avlarınızın olmasını dilerim.
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık.

Hasan BALIKÇI
16-03-2011, 18:27
vaaaaaay vay vay :helal::helal::helal:
övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler :)paşayı görünce benim bile iştahım açıldı :helal:herzaman böyle güzel avlar ve sohbetler dilerim kardeşim.:)

yeğeeeeeeeeen :)
tekne çok güzel görünüyor harika bir balıkçı teknesi bu :)hizmet desen kusursuz :)çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:Dben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:D
yeğenim istediğin tekneye sonunda kavuştun tekrar bol bereketli kazançlar ve avlar dilerim.:)

kaptankarabulut
16-03-2011, 18:54
Övünç'üm harika bir anlatım olmuş.Emeğine sağlık.Bak Tago çok güzel balık pişirir.Anilında salatası güzeldir.Bu güzellüklerle güzel bir gün geçirmişsiniz.Daha ne olsun...

Kamil ESEN
16-03-2011, 18:55
Çok keyifli bir gün olmuş.Yeni tekne de kardeşlerime hayırlı olsun,uğurlar getirsin inşallah.Rastgelsin..

Mehmet BODUROĞLU
16-03-2011, 19:06
Güzel bir gün olmuş.
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler Övünç.
Darası başımıza :)

Halil İplikçi
16-03-2011, 19:16
Övünç gerçekten keyifli bir av olmuş kutluyorum salatada çok güzel görünüyor
Anıl bizim ekip malum genç gelirsek klasik sanat müziği yurttan sesler korosu
isteriz ona göre repartuarını genişlet :D:D:D

muhabbetci
16-03-2011, 19:46
Süpersiniz,teknede muhabbet olmazsa çekilmez zaten,şansınız bol olsun.

Anıl ÜNALAN
16-03-2011, 19:52
Övünç gerçekten keyifli bir av olmuş kutluyorum salatada çok güzel görünüyor
Anıl bizim ekip malum genç gelirsek klasik sanat müziği yurttan sesler korosu
isteriz ona göre repartuarını genişlet :D:D:D

Halil abi :) Bendeki repartuarda tamamen sanat müziğiydi :) Bülent Ersoy itirazım var derken bi baktık herkes bağırıyo :) ondan müzik güzeldi dedik zate :) Müzeyyen Senar, Zeki Müren'le geçti günümüz :)
Bekliyorum abi her zaman ;) repertuar 1 günlük iş :) olmadı kendimiz söyleriz :)

Anıl ÜNALAN
16-03-2011, 19:53
vaaaaaay vay vay :helal::helal::helal:
övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler :)paşayı görünce benim bile iştahım açıldı :helal:herzaman böyle güzel avlar ve sohbetler dilerim kardeşim.:)

yeğeeeeeeeeen :)
tekne çok güzel görünüyor harika bir balıkçı teknesi bu :)hizmet desen kusursuz :)çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:Dben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:D
yeğenim istediğin tekneye sonunda kavuştun tekrar bol bereketli kazançlar ve avlar dilerim.:)

Sağol dayı. Kaç sefer çay demledik o gün ben sayamadım Övünç abi saydıysa söyler birazdan :)
Seni davet etmiyorum tekneye biliyosun ;)
İyi dileklerin için sağol dayı :)

Emre
16-03-2011, 20:32
mükemmell bir zaman geçirmişsiniz:) avınız bol ve nasibli olsun ... anıl ve taygun kaptan düşman çatlatıyorsunuzzz :)

ejder_balikci
16-03-2011, 20:40
Anıl kardeşim öncelikle yeni teknen hayırlı uğurlu olsun. Ama ne zaman görsem hep soğan yiyiyorsun:)))) Bi gün seninle birlikte açılalım mavi sulara. paylaşım için teşekkürler şansınız her daim bol olsun saygılar.

ovunc
16-03-2011, 22:50
[B]çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:D ben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:B]

Abi çayı içerken zaten senden bahsediyorduk merak etme :)
Ayrıca ne çayda nede hizmette sınır yok haberin olsun :)

paşalı
16-03-2011, 22:51
Gençler tüm ekibi kutluyorum.Övünç kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.

ibrahimsepetçi
17-03-2011, 08:25
yeni tekne hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.

ovunc
17-03-2011, 11:17
Tüm abilerime , kardeşlerime güzel yorumları için bende teşekkür ederim aslında bu hafta sonu içinde siteden bazı arkadaşlarla tanışıp bir grup yapsak mı diye düşünüyorum müsait olanlar arzu edenler varsa eğer?

muhabbetci
17-03-2011, 11:52
Övünç kardeşim nasılsın,kahvede Halil abide ufak bir org.yapalım diyor. :)

ovunc
17-03-2011, 22:53
Övünç kardeşim nasılsın,kahvede Halil abide ufak bir org.yapalım diyor. :)

Sağolun evet Halil Abi ile konuştuk , bu hafta hava biraz problemli gözüküyor birlikte olduğumuz gün için iyi bir hava olsun istiyoruz yarın sabahtan yine havayı kontrol edip ben kendisini arayacağım ama bu hafta gidemez isek haftaya kesin gideceğiz diye konuştuk dostlukların yayılması için böyle ufak organizasyonlar şart inşallah birlikte nice güzel günlere.

nihatemre
21-03-2011, 16:13
paylaşımı okuyunca yerimde duramadım, deli gönül atla arabaya çek 2. limana çık denize dedi ama Ankara'dan İzmir'e yol epey uzun.... ama 2 Nisan da İzmirdeyim, Anıl yeğenim benide balığa çıkaracan değilmi... tekne denizde kalırsa ben iner kakışlarım sen hiç dert etme..
hepinize rastgelsin....

Anıl ÜNALAN
21-03-2011, 17:00
paylaşımı okuyunca yerimde duramadım, deli gönül atla arabaya çek 2. limana çık denize dedi ama Ankara'dan İzmir'e yol epey uzun.... ama 2 Nisan da İzmirdeyim, Anıl yeğenim benide balığa çıkaracan değilmi... tekne denizde kalırsa ben iner kakışlarım sen hiç dert etme..
hepinize rastgelsin....

Hadi atla gel o zaman emmi :) Durduğun kabahat ;)
2 nisan'da bekliyorum o zaman seni :) öteki tekne karaya çıkabilir ama ben sürekli denizdeyim :)

Taygun KOCABIYIK
25-03-2011, 11:24
hepinize rastgelsin....

Nihat emmi sen çık gel karada bırakmayız seni muhakkak denize çıkartırız :)

ckuyucu
25-03-2011, 11:44
Allah muhabbetinizi arttırsın. İmrenilecek bir gün yaşamışsınız. Keyfiniz daim olsun.

erkepli
25-03-2011, 18:19
Tek kelimeyle herşey mükemmel,tebrikler.

Tuncay GÜNAY
26-03-2011, 22:24
ekibi yürekten kutlarım güzel bir gün olmuşş balık ta olunca keyif tavan yapmışş resimler çok güzel anlatım çok güzel teşekkürler bu arada anıl kardeşimin teknesi de (HARİKA)

mehmet78
25-04-2011, 09:56
gaziemirden birini görmek çok güzel anıl la bizde tanıştık bi gün hep beraber gidelim kib
:helal:

musty
27-04-2011, 07:27
Övünç paylaşım için teşekkürler balıklar çok şık pırıl pırıl bir av olmuş.Anıl ve Taygun kardeşim teknenizde tekrar hayırlı olsun bol kazançlar tekrardan arkadaşlar...