PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sene 2010 3 te 3

LuXoR
19-03-2011, 20:43
merhaba, çok sevdiğim balık avından 2010 yılında bazı sebeplerden ötürü oldukça uzak kaldım, bir yandan iş yoğunluğu ve mücadele zorunluluğu, diğer yandan tatlı bir telaş derken benim için çabucak bitiverdi 2010. çok sevdiğim boğaz hattından, lüferlerimden çinekoplarımdan uzak kaldım...ama son 3 avımda çok keyif aldığım balıklar avladım ve çipura, levrek siftahlarım oldu...eh bu foruma da yeni üye olduğum için kayda değer bu 3 avdan bazı fotoğraflar paylaşmak istedim.

19 Mayıs 2010 İstanbul Eşkina ve Sargoz (yem boru kurdu)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

26 Eylül 2010 Çanakkale Çipura ve Mırmır (yem yöreye has boru kurdu benzeri kurt)

25 Aralık 2010 Çanakkale Levrek (sahte balık ile)

herkese rastgelsin...

Halil İplikçi
19-03-2011, 21:27
çok güzel kareler avın bereketin daim olsun paylaşım için teşekkürler

Bornovalı
19-03-2011, 22:01
Gökhancım sen çuprayı yakaldın ama bana daha eşkina nasip olmadı,senin anlattıkların aklımda hala...
geçen yıl okadar güzel anlatıyordunki sen anlatırken sanki çupradan bahsediyormuşsun gibi algılamıştım,peki şimdi sana soruyorum hangisi daha cengaver çupramı yoksa eşkinamı???

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler kardeşim,bu sezonda avların geçen yılki kadar bereketli olsun .

LuXoR
19-03-2011, 22:30
çok güzel kareler avın bereketin daim olsun paylaşım için teşekkürler

teşekkür ederim Halil abi size de niceleri rastgelsin...

Hasan BALIKÇI
19-03-2011, 22:32
gökhan kardeş hoş geldin.:)

bence çok sevdiğin birşeye fazla ara vermeseydin ;)
ara verdikten sonra böyle güzel kareleri bizlere sunman ayrı bir güzellik.:helal:
inşallah işlerinde yolunda gider ara vermeden bizlere güzel paylaşımlar sunarsın.:)
keyifli sohbetler.:)

LuXoR
19-03-2011, 22:36
Gökhancım sen çuprayı yakaldın ama bana daha eşkina nasip olmadı,senin anlattıkların aklımda hala...
geçen yıl okadar güzel anlatıyordunki sen anlatırken sanki çupradan bahsediyormuşsun gibi algılamıştım,peki şimdi sana soruyorum hangisi daha cengaver çupramı yoksa eşkinamı???

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler kardeşim,bu sezonda avların geçen yılki kadar bereketli olsun .

Rıdvan abi sorduğun sorunun cevabı biraz göreceli, çipuraları yaklaşık 100 metrelerden avladım oysa bizim eşkina meralarında atış menzili en fazla 10-12 metre ve mücadele zorlu da olsa kısa sürüyor. çipura eşkina dan daha sert geldi bana sadece bunu söyleyebilirim, keşke imkan olsa sana burada eşkina tutturabilseydik inş. bir gün kısmet olur o zaman ben sana sorarım aynı soruyu :) saygılarımla

LuXoR
19-03-2011, 22:41
gökhan kardeş hoş geldin.:)

bence çok sevdiğin birşeye fazla ara vermeseydin ;)
ara verdikten sonra böyle güzel kareleri bizlere sunman ayrı bir güzellik.:helal:
inşallah işlerinde yolunda gider ara vermeden bizlere güzel paylaşımlar sunarsın.:)
keyifli sohbetler.:)

teşekkür ederim Hasan abi, fırsat buldukça kıyılara zaman ayırıyorum ama verimli av için sık sık gitmek lazım her zaman rastgelmiyor malum :) bundan sonra da bildiklerimi ve taze av raporlarını sizlerle paylaşacağım inş. saygılarımla

Hasan BALIKÇI
19-03-2011, 23:03
teşekkür ederim Hasan abi, fırsat buldukça kıyılara zaman ayırıyorum ama verimli av için sık sık gitmek lazım her zaman rastgelmiyor malum :) bundan sonra da bildiklerimi ve taze av raporlarını sizlerle paylaşacağım inş. saygılarımla

sağol gökhan kardeşim.:)
birde senin elinde paşayı gördükten sonra :Deee bide sevgili rıdvan biladerimin kankasıda olduktan sonra paylaşmaman mümkünmü sence?

Bornovalı
19-03-2011, 23:13
Rıdvan abi sorduğun sorunun cevabı biraz göreceli, çipuraları yaklaşık 100 metrelerden avladım oysa bizim eşkina meralarında atış menzili en fazla 10-12 metre ve mücadele zorlu da olsa kısa sürüyor. çipura eşkina dan daha sert geldi bana sadece bunu söyleyebilirim, keşke imkan olsa sana burada eşkina tutturabilseydik inş. bir gün kısmet olur o zaman ben sana sorarım aynı soruyu :) saygılarımla

İşte ben bu tuzağa düşmem kardeşim:D,Benden intikam alcakmışsın gibi bir his var içimde nedense .:D

Şakası bir yana ilk fırsatta tekrar aynı ortamı paylaşmayı bende çok istiyorum,nasip olursa inşallah ozaman eşkinamızıda tutarız kardeşim.
bakalım ozaman ben ne cevap verecem.

gonencsenkal
20-03-2011, 21:17
gökhan tebrik ediyorum çok güzel balıklar yakalamışsın inşallah daha iyi avlar nasip olur..
;)

Necati ARAT
21-03-2011, 08:40
Gökan tekrar aramıza hoş geldin kardeşim..
Buradan uzak olmana rağmen güzel avlar yaşamışsın..
Şansın ve avların daim olsun..
Paylaşım için teşekkürler..

LuXoR
22-03-2011, 20:32
gökhan tebrik ediyorum çok güzel balıklar yakalamışsın inşallah daha iyi avlar nasip olur..
;)

teşekkür ederim, size de rastgelsin

LuXoR
22-03-2011, 20:34
Gökan tekrar aramıza hoş geldin kardeşim..
Buradan uzak olmana rağmen güzel avlar yaşamışsın..
Şansın ve avların daim olsun..
Paylaşım için teşekkürler..

Necati abi teşekkür ederim, oralara da geldim zamanında ama bazı olumsuz faktörlerden ötürü güzel avlar olmadı. kısmet inş. güzel İzmir e tekrar yolum düşer. rastgelsin

Raif Yelkenci
23-03-2011, 18:16
Tekrar hoş geldiniz güzel kareler ve avlar yeni paylaşımları bekliyoruz rastgele.

LuXoR
23-03-2011, 21:41
Tekrar hoş geldiniz güzel kareler ve avlar yeni paylaşımları bekliyoruz rastgele.

teşekkürler Raif abi, size de niceleri rastgelsin...

BARIŞ ALTIOK
29-03-2011, 07:06
Gökhan güzel avlar devamı gelir inşallah..

LuXoR
29-03-2011, 11:12
Gökhan güzel avlar devamı gelir inşallah..

teşekkür ederim Barış abi size de niceleri rastgelsin...