PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dikkat...sadece göz zevkinize hitap için..:)

ishak BALLICA
28-03-2011, 20:03
Değerli dostlarım, ''Sadece Göz Zevkinize'' hitap için sizler ile 2 adet resim paylaşmak istiyorum...

Resimde yer alan Çupralar Geçit Çuprası olup, bizler gibi ''Amatör balıkçılık yapmayan'' ;Ticari amaçlı bir av esnasında elde edilmiştir.

Yani bu işten ekmek yiyen, yani mesleği bu olan bir teknede yapılan mutad bir av esnasında yakalanmış balıklardır...

Bu resimleri paylaşmaktaki amacım, çupra sevdalısı olan dostların göz zevklerine hitap etmek amaçlıdır.;)

Av, 30.11.2009 tarihinde yem olarak kalamar'ın kullanıldığı öğle ve akşam suyunda alınmıştır.;)

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

AMATÖR BALIKÇILIK SİRKÜLERİ DIŞINDA OLUP , TİCARİ AMAÇLI YAPILAN BİR AV ESNASINDA ELDE EDİLEN GEÇİT ÇUPRALARI....

Not.: Bu konu paylaşımını ortama uygun bulmazlar ise yetkili arkadaşlar yayından kaldırabilirler...

Sargoz35
28-03-2011, 20:12
Sevgili İshak hocam teşekkürler,güzel ve örnek paylaşım :)
Ama şişenin yanında ki benim oltamdan kaçtı :D hemen tarafıma iade edilmeli bence :D:D:D
Selamlar.

ishak BALLICA
28-03-2011, 20:29
Sevgili Mehmet'im biliyorsun Çupra deyince benim için akan sular duruyor...;)Onlar benim Al yanaklı/Kalın dudaklı dilberlerim..:P Sanırım Sargoz denilince de senin yüreğin kıpır kıpır oluyordur...:P

Şunun şurasında iğdelerin açmasına ne kaldı ki..:PHele bir iğdeler açmaya başlasın... Allah ın izni ile inşallah yine gönlümüze göre avlar yapacağız...

Selamet ile kardeşim...:)

gonencsenkal
29-03-2011, 06:48
Paylaşım içöin teşekkürler Allah oltalarımıza bu güzellerden bol bol nasip etsin..