Tüm Versiyonu Göster : jigle 1850 gr adabeyi
ejder_balikci
31-03-2011, 19:55
Selam arkadaşlar. Windguruya baktığımda havanın önümüzdeki günler içinde bir tek bu gün çıkılabilecek bi hava olduğunu görünce soluğu limanda aldım. 61 metredeki topuğa demirledim saat 14.30 civarı 200 gr civarı bir mercan aldım. Ne hikmetse sanki aşşağıda başka canlı yok gibiydi dedim ki nasıl olsa aşşağıda yemi alan balık yok bende turuncu jigi saldım 1. denemem boş çıktı 2. denememde daha bir metre kadar çektiğimde birşey bindi üstüne:) Epey ağırdı bana göre nede olsa bu benim ilk jigle aldığım balıktı suyun üstüne çıkınca gördüm ki büyük boy bir adabeyi. Tek başıma gittiğimden dolayı video çekemedim eğer öyle olsaydı çok güzel olacaktı. Nasip olursa yarın bunun çorbasını yapmayı deneyeceğim inşallah bunu başarabilirim. Herkese sevgiler saygılar.
[Only Registered Users Can See Links]
Murat ÇAKMAKÇI
31-03-2011, 20:44
İNŞALAH TIRANÇALAR NASİP OLUR KARDEŞİM.Bizim işmiz karadan av,arada kayıklada av yapıyoruz ama jigi hiç denemedim.İyiki denemedim denizde balık kalmazdı...DERMİŞİM...Bunu yazarken bi anım geldi aklıma ben ağır teknede küreklerle güreşiyordum :hıııı:bi de ne göreyim arkadaş oltasını suya atmış sırtı çekeyim diye uğraşıyo ayaga kalkaverirsin elimdeki kürekle sırtı çekmesini öğrettim:deli:
Anıl ÜNALAN
31-03-2011, 20:44
Jig işine de el attın ya abi :) tamamdır artık eksiğin kalmadı :)
Trofeleri bekliyoruz abi :)
Halil İplikçi
31-03-2011, 22:18
gelecek sefere 3-4 kiloluk sinarit ya da mercan(fangri) bekliyoruz Mustafa:helal:
Balikci Alp
31-03-2011, 22:41
Ey maşşallah, :helal::helal::helal:
Sevgili Mustafa çok tebrik ediyorum. Beklediğin gibi bol balık yapmamış ama özellikle jig ile siftah yapmana çok sevindim. Bu büyüklükte balığı çekmekte 60 metreden kimbilir ne zevklidir. Daha güzel avların nasip olması dileğimle
Mustafa Bey zoru başarmışsınız kutlarım. İnanın jig ile sinarit yakalamak adabeyi yakalamaktan daha kolay:)
Kamil ESEN
01-04-2011, 06:49
Mustafa aştın sen kendini maşallah.Eeee artık birdahakine sinarit yakışır;)Şansın açık olsun..
Taygun KOCABIYIK
01-04-2011, 07:06
Abi balık güzel iyi başlangıç jig için :)
Bu arada çorba ile uğraşmak zor gelirse derisini yüzüp daha sonra fileto çıkartıp tava yapabilirsin o şekilde test ettik 1-2 hafta önce gayet lezzetli oluyor.
Necati ARAT
01-04-2011, 08:02
Helal Mustafa dediğini yaptın Jig'e de başladın..
Yerleri tespit et Taşlık kayalıkları dene..
Balığı bul Jigleri alıp geliyorum..
Tebrikler.. Daha iyiler denk gelsin..
muhabbetci
01-04-2011, 10:36
Çorbasıda baya güzel olur haaaa.Afiyet olsun kaptan.
ejder_balikci
01-04-2011, 14:56
Tamam necati abi gel ben haber verince gidelim çok sağol.
sığacıklı
01-04-2011, 19:10
allah daha güzellerini nasip etsin mustafa abi
jigle atabeyini yakalayabildiğine göre sıra trançalarda heralde rastgelsin
Hasan BALIKÇI
01-04-2011, 19:46
Tamam işte yaaa senin yapacağın bu :Dhelal olsun mustafa biladerim.:):helal::helal:
jig olayına girmişsin yakışır.:)sen jige takıl kardeş inşallah çok güzeller görürsün :)
yani Hasan BALIKÇI yanına gelmesin diye elinden geleni yapıyorsun.:D:D:D
merak etme ben gelmem ben kıyı balıkçılığına devam kardeşim.:)
ejder_balikci
01-04-2011, 20:59
Tolga kardeşim sana erişebilmem için önce seferihisardaki tüm fırınların ekmeklerini yemem lazım ondan sonra:) çok teşekkür ederim. Ama birgün çıkacağız beraber sözünü unutma
ejder_balikci
01-04-2011, 21:02
Hasan abiiii senin çupraların havası yeter onlar başka balıkları aratmaz zaten ama havanın müsait olduğu her zaman gel gideriz sorun yok yani. sanada çok teşekkür ederim saygılar.
ejder_balikci
01-04-2011, 21:07
murat kardeşim, Halil abi, Taygun sanada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizinde şansınız her daim bol olsun inşallah.
Abi ellerine saglık jig denince balıklardan önce ben atlıyorum:))
Güzelde olur çorbası afiyet olsun
Hayırlı olsun Mustafa Hocam.
Trança haberlerini bekliyoruz :)
Alpay
kaptankarabulut
02-04-2011, 12:48
Eeee yeğen,sen bu jig e başladın ya yakında tekneyide değiştirirsin.:D :D :D
Şööööyle hızlı giden yani bir saatlik yolu on dakikada katedebileceğin bir tekne...
Paylaşım için teşekkürler..
mustafa abi inşallah kuzular gelir oltana:)
afiyet olsun..
Mehmet BODUROĞLU
03-04-2011, 10:16
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Sığacık'ın trofelerini de görmek istiyoruz senden Mustafa.
Teşekkürler paylaşım için.
Raif Yelkenci
03-04-2011, 12:48
Mustafa tebrikler ilk denemenle başarılı olmuşsun daha iyilerine rastgele kardeşim.
mazhar üzümcü
03-04-2011, 17:00
Selam arkadaşlar. Windguruya baktığımda havanın önümüzdeki günler içinde bir tek bu gün çıkılabilecek bi hava olduğunu görünce soluğu limanda aldım. 61 metredeki topuğa demirledim saat 14.30 civarı 200 gr civarı bir mercan aldım. Ne hikmetse sanki aşşağıda başka canlı yok gibiydi dedim ki nasıl olsa aşşağıda yemi alan balık yok bende turuncu jigi saldım 1. denemem boş çıktı 2. denememde daha bir metre kadar çektiğimde birşey bindi üstüne:) Epey ağırdı bana göre nede olsa bu benim ilk jigle aldığım balıktı suyun üstüne çıkınca gördüm ki büyük boy bir adabeyi. Tek başıma gittiğimden dolayı video çekemedim eğer öyle olsaydı çok güzel olacaktı. Nasip olursa yarın bunun çorbasını yapmayı deneyeceğim inşallah bunu başarabilirim. Herkese sevgiler saygılar.
[Only Registered Users Can See Links]
mustafa adabeyi için kutluyor ve çorbası için afiyet olsun diyorum sevgilerimle.
Tuncay GÜNAY
03-04-2011, 19:10
mustafa abi tebrikler balık çok yakışıklı görünüyor. 1 mayıs ta bizlere de nasip olur inşallah :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.