PDA

Tüm Versiyonu Göster : Anıl kardeşimin yanındaydımm

Emre
04-04-2011, 20:58
hafta sonu izmire dershaneye gitmiştim bi dur dedim kendi kendime hemen telefona sarıldım taygunu aradım nerdesin kardeşim dedim sınavım var,sınava giricem dedi anıl sadıcımdan haberin varmı dedim evde o dedi hemen anılı aradım 30 dk sonra alsancak caminin orda buluştuk :D napalım napalım derken hasan abimi arayalım dedim gelmişken onuda göreyim hal hatrını sorayım, hasan abiye telefon açtık :D oda manisaya gitmişşşş haydeeee şansa bak :D en başta anılın tekneye gitmeye karar verdik,sonra hava rüzgarlı olunca boşver dedik karnımızda açıkmıştı anıl pizza yiyelim dedi,oke dedim bnde ve bu arada TAYGUNNNN anılı yakında istemeye gelecekler sadıcımmm gerisini anıl anlatsınn :D adam hep karizma hep karizmaa :D gülücüklerle dikkatleri üzerine topluyo yakında kızlar kaçırcak haberin olsun benden söylemesi :D:D anıl kardeşim beni affet siteye geç girebildim şuan mesaideyim mesajı iş yerinden atıyorum :) gerçektende cok güzel zaman geçiridim anıl herşey için teşşekür ederim sadıcım

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Anıl ÜNALAN
04-04-2011, 23:13
Kardeşim düşünüp aradığın için teşekkür ederim :) yine gel yine gezelim :) ama şunu anlamıyom resimdeki tipe bak birde orda kilere bak :) nasıl oluyor bu yahu sen anlat :D
Daha güzel günler yine bizimle olsun kardeşim :)

Kamil ESEN
05-04-2011, 08:49
Ooo gençler çok güzel vakit geçirdiğiniz belli.Allah muhabbetinizi daim etsin.Bu ziyaretleri sıklaştırın bence.;)

Emre
05-04-2011, 15:07
Ooo gençler çok güzel vakit geçirdiğiniz belli.Allah muhabbetinizi daim etsin.Bu ziyaretleri sıklaştırın bence.;)

sağol kamil hocam:) :helal:

adolomorola
05-04-2011, 16:55
Eeeee!! Emre şansına küs sen Hasan abiyi İzmir'de arıyorsun Hasan abin bizlerin yanında :(:(:( Nasip değilmiş

Anıl ile güzel bir birliktelik olmuş
Her daim devamını dilerim...;)

Hasan BALIKÇI
05-04-2011, 18:19
İşte öyle birşey.:)

emre kardeşim benim herzaman yaptığım bir şey vardır belki hiç kimse bilmiyor aniden karar verir birden yaparım .:Dişte o günde aynı oldu orhan biladerim aradı bende gidelim dedim gayet kolay oldu.:D

ama geleceğinden haberim olsaydı işte o zaman sonuna kadar beklerdim.:)
sağlık olsun abim başka sefere gelirsin olmazmı .;)

dizel45
06-04-2011, 07:34
kardeşlerimmm işallah en kötü gününüz böyle olurrr

Hasan BALIKÇI
06-04-2011, 14:42
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[/QUOTE]

hangi filimden rol bekliyorsunuz :)artis gibi görünüyonuz maşallah.:)
yüzünüzdeki gülümseme eksik olmasın kardeşlerim.:)

Taygun KOCABIYIK
07-04-2011, 08:52
Emrem güzel kardeşim birileri şu adamı kaçırsa alıp gitse ben nasıl ferahlıycam bir bilsen :D
Sınav münasebetiyle görüşemedik üzgünüm, inşallah havalarda güzelleşiyor limanda teknede balık yeriz önümüzdeki haftalarda.

Emre
08-04-2011, 14:05
Emrem güzel kardeşim birileri şu adamı kaçırsa alıp gitse ben nasıl ferahlıycam bir bilsen :D
Sınav münasebetiyle görüşemedik üzgünüm, inşallah havalarda güzelleşiyor limanda teknede balık yeriz önümüzdeki haftalarda.

Eeeee!! Emre şansına küs sen Hasan abiyi İzmir'de arıyorsun Hasan abin bizlerin yanında :(:(:( Nasip değilmiş

Anıl ile güzel bir birliktelik olmuş
Her daim devamını dilerim...;)
çok sağol öner abicimmmm

Emre
08-04-2011, 14:39
İşte öyle birşey.:)

emre kardeşim benim herzaman yaptığım bir şey vardır belki hiç kimse bilmiyor aniden karar verir birden yaparım .:Dişte o günde aynı oldu orhan biladerim aradı bende gidelim dedim gayet kolay oldu.:D

ama geleceğinden haberim olsaydı işte o zaman sonuna kadar beklerdim.:)
sağlık olsun abim başka sefere gelirsin olmazmı .;)

:) abicm bnde süpriz yapayım dedim dershane çıkışı,olsun bidahakine inş

Emre
08-04-2011, 14:41
kardeşlerimmm işallah en kötü gününüz böyle olurrr
çok teşekkür ederim erdoğan abim, ve bu arada abi bi ara senin yanına kaçamak yapabilirm :) cep telefonun arama melodisini kaydetme abi dizel motor çalışıyor yaa pat pat patttt diyee :D süper melodi :D:helal::helal:

Emre
08-04-2011, 14:44

valla kardeşim pizza pizzada çalışan bi bayan arkadaşla anıl arasında elektrik alışverişi oldu hehehe :D anıl anlatmıştır sana :) yakında kaçırırlar merak etme sen :D inş sadıcım yaparız bi organizasyonn :)

turna
08-04-2011, 17:02
Bu iş böyle olmazki, biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar diye boşuna dememişler, Şaka bir yana, allah muhabetinizi daim etsin.

dizel45
09-04-2011, 07:30
emre kardeşim herzaman beklerımmm sen yeterkı gel tefonun melodiside duruyooo