PDA

Tüm Versiyonu Göster : 08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan )

mazhar üzümcü
09-04-2011, 15:55
Değerli üyeler,

Bir haftadır bilgisayardan hava tahmin raporlarını takip ediyordum.Tahminde uygun rüzgarın cuma ve cumartesi günleri eseceği bildirilince perşembe akşamından cuma günü öğlen için program yapıp rüzgara göre seçtiğim avlağa doğru mamun ve madyalarla bereber yola çıktım.Sitemizin üstadı Hasan Balıkçı'da cuma günü için program yapıp aramış fakat benim cep şarzda olduğundan geç haberleştiğimiz için arkadaşlarla buluşamadık.Av yaptığım yerde cumartesi saat 14:30 kadar avlandım.Bu av süresince 3 çipura,1 lidaki,1 mırmır ve adını bilemediğim 1 balık ile toplam 6 parça ve 1100 gr nasiple eve dönüp fotoğtaflayıp raporladım.

Selam ve sevgilerimle.

[Only Registered Users Can See Links]

oscar kaptan
09-04-2011, 19:14
abi eline sağlık, biz de inşallah yakınsa çıpraya başlarız.:helal:

yenerbey31
09-04-2011, 20:14
Guzel aviniz icin tebikler.Afiyet olsun.:helal:

mazhar üzümcü
09-04-2011, 21:06
abi eline sağlık, biz de inşallah yakınsa çıpraya başlarız.:helal:

raporlarını bekliyorum oskar kaptan sağolasın sevgilerimle

mazhar üzümcü
09-04-2011, 21:09
Guzel aviniz icin tebikler.Afiyet olsun.:helal:

sağolasın mesaj için aramıza katıldığınız için hoşgeldiniz diyorum sevgilerimle.

delvel
09-04-2011, 21:13
mazhar abi maşallah balıklar süper..
afiyet olsun

Adem VARDARCIK
09-04-2011, 21:50
Mazhar abi tebrik ederim .Hakkını vermişsin yine avın; daim olsun.
Melanür gibi geldi o bana ama pek de emin deği:confused:lim..

sakara
10-04-2011, 07:45
mazhar usta ellerine sağlık yine livarı doldurmuşsun senin bu kıyı av raporlarınla moralimi düzeltiyorum ,bu yaz yeni takımlarımla ava gitmek ve yakalamak nasip olur her avın bereketli olsun rastgelsin

mazhar üzümcü
10-04-2011, 08:48
mazhar abi maşallah balıklar süper..
afiyet olsun

sağolasın veli kardeşim rastgelsin sevgilerimle.

Atakan_YeniFoca
10-04-2011, 08:49
Maşallah Mazhar abi. Güzelleri dizmişsiniz ellerinize sağlık. Daha bolları nasip olsun, rast gele...

mazhar üzümcü
10-04-2011, 08:51
Mazhar abi tebrik ederim .Hakkını vermişsin yine avın; daim olsun.
Melanür gibi geldi o bana ama pek de emin deği:confused:lim..

sağolasın ademim yok melanur değil sevgilerimle

mazhar üzümcü
10-04-2011, 08:56
mazhar usta ellerine sağlık yine livarı doldurmuşsun senin bu kıyı av raporlarınla moralimi düzeltiyorum ,bu yaz yeni takımlarımla ava gitmek ve yakalamak nasip olur her avın bereketli olsun rastgelsin

teşekkürler adnan arkadaş güzel mesajın için yeni olta takımlarınla güzel balıklar yakalaman temennisi ile sevgiler.

mazhar üzümcü
10-04-2011, 11:10
Maşallah Mazhar abi. Güzelleri dizmişsiniz ellerinize sağlık. Daha bolları nasip olsun, rast gele...

aynı güzel dilekleri bende senin için istiyorum atakan sevgilerimle.

Hasan BALIKÇI
10-04-2011, 17:01
MAZHAR BİLADERİM :)
sana dediğin gibi ulaşamadım ulaşıncada malesef buluşamadık:)sende bizde yoldaydık ;)güzel bir av günü geçirmiş afiyetle yiyebileceğin çok güzel balıklar tutmuşsun.:helal::helal::helal:

bizlerde çok güzel dostluk kardeşlik adına bir av yaşadık;)havanın azizliğimi desek yoksa havaların durumumu desek henüz istediğimiz ve özlediğimiz balıkları tutamadık.yeterince balığımız vardı da dahada güzel olacağını düşünüyorum.;)

paylaşımın için çok teşekkür ediyorum.:)birdahaki avların bu avından iyi olması dileklerimle dostum.:)

Yağız DEMİR
10-04-2011, 19:03
mashar abııı valal tebrıkler abı bu hafta içi hazırlıyom kendımı balıka ona gore haberın olsun abı :)

mazhar üzümcü
10-04-2011, 19:12
MAZHAR BİLADERİM :)
sana dediğin gibi ulaşamadım ulaşıncada malesef buluşamadık:)sende bizde yoldaydık ;)güzel bir av günü geçirmiş afiyetle yiyebileceğin çok güzel balıklar tutmuşsun.:helal::helal::helal:

bizlerde çok güzel dostluk kardeşlik adına bir av yaşadık;)havanın azizliğimi desek yoksa havaların durumumu desek henüz istediğimiz ve özlediğimiz balıkları tutamadık.yeterince balığımız vardı da dahada güzel olacağını düşünüyorum.;)

paylaşımın için çok teşekkür ediyorum.:)birdahaki avların bu avından iyi olması dileklerimle dostum.:)

üstadım rapora gösterdiğin nezaketten ötürü çok sağol. sizler sitemizin güzel parolası olan balık bahane dostluk şahane sözümüzü gerçekleştirdiniz. bu balıktan çok daha güzel benim için. inşallah hem sizlerle hem balıklarla buluşabilmek umuduyla selam ve sevgiler üstad dostum.

Kamil ESEN
10-04-2011, 19:36
Bravo,çok güzel bir av olmuş.Bizde Hasan abiyle şansımızı denedik.Yiyecek kadar tutup,hatta yedik geldik:P.Ama sizin 1 kişi için avınız bizden iyi geçmiş.Tebrikler..Rastgelsin.

adolomorola
10-04-2011, 19:43
Mazhar abi doğru zamanda doğru yerler seçip çok güzel avlar yapıyorsunuz ;)
şansınızın her daim yanınızda olması,her avınızın bir önceki avınızdan daha verimli geçmesi dileklerimle...;)

Necati ARAT
11-04-2011, 07:58
Mazhar abi tebrik ederim..
Tek başına Yanlız kurt..

Ev halkının afiyetle yiyebileceği balıklar daha ne olsun..

Ellerine emeğine sağlık abim..
Paylaşım için teşekkürler.

MİSLİNA
11-04-2011, 08:24
tebrikler güzel bi av olmuş

erkepli
11-04-2011, 08:45
Çok güzel balıklar ellerinize saglık,kısmetiniz hep açık olsun.

mazhar üzümcü
11-04-2011, 08:56
mashar abııı valal tebrıkler abı bu hafta içi hazırlıyom kendımı balıka ona gore haberın olsun abı :)

sağolasın yağız güzelce hazırla kendini ve mesaj at sevgilerimle.

mazhar üzümcü
11-04-2011, 08:59
Çok güzel balıklar ellerinize saglık,kısmetiniz hep açık olsun.

rapora göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkürler.

Tuncay GÜNAY
11-04-2011, 10:01
mashar abi tebrikler balıklar çok güzel görünüyorlar. afiyet şeker olsun

mazhar üzümcü
11-04-2011, 11:14
Bravo,çok güzel bir av olmuş.Bizde Hasan abiyle şansımızı denedik.Yiyecek kadar tutup,hatta yedik geldik:P.Ama sizin 1 kişi için avınız bizden iyi geçmiş.Tebrikler..Rastgelsin.

kamil kardeşim hemşerim sitemizin üstadı hasan arkadaşım ile beraber yapmış olduğunuz av gününde ben aranızda olmayı çok isterdim. inşallah başka bir günde buluşuruz. balık bizim için 2. planda öven sözlerin içinde çok teşekkürler manisamın değerli avcı arkadaşlarımdan av raporlarını bekliyor ve sizler ile bir av planında olmayı çok arzu ediyorum. haberdar olmak için tel. o533 6408018 sevgilerimle.

mazhar üzümcü
11-04-2011, 11:23
Mazhar abi doğru zamanda doğru yerler seçip çok güzel avlar yapıyorsunuz ;)
şansınızın her daim yanınızda olması,her avınızın bir önceki avınızdan daha verimli geçmesi dileklerimle...;)

öner kardeşim hemşerim güzel sözlerin için çok teşekkür inşallah beraber av yaparak güzel balıklar yakalarız manisa team ile. manisaya geldiğimde sizleri görmeyide çok istiyorum. bana bir telefon ulaştırabilirsen kaydedeyim manisama sevgilerimle.

mazhar üzümcü
11-04-2011, 11:25
mashar abi tebrikler balıklar çok güzel görünüyorlar. afiyet şeker olsun

sağolasın ilgili ve güzel sözlerin için tuncay kardeşim. hepimize denk gelsin inşallah sevgilerimle.

mazhar üzümcü
11-04-2011, 11:28
Mazhar abi tebrik ederim..
Tek başına Yanlız kurt..

Ev halkının afiyetle yiyebileceği balıklar daha ne olsun..

Ellerine emeğine sağlık abim..
Paylaşım için teşekkürler.

necatim çok sağolasın güzel sözlerin için beraber bav yapmak umudu ile sevgiler.

mazhar üzümcü
11-04-2011, 11:32
tebrikler güzel bi av olmuş

sağ olasın kardeşim .sana ismin ile hitab etmeyi istedim fakat ayarları yapmamışsın.

gonencsenkal
11-04-2011, 14:19
:helal:Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av yaşamışsın afiyet şeker olsun..

Halil İplikçi
11-04-2011, 16:39
üstad son günlerde paylaşım raporlarınla sitede büyük bır boşluğu dolduruyorsun
tebrikler

Murat ÇAKMAKÇI
11-04-2011, 20:54
Mazhar abi sen varya çok uyanıksın bizim balığa gittiğimizi duydun ...aman bunlar şimdi gürültü,patırtı yaparlar ben ters istikamete gidiyim balıklar gürültüden oraya kaçarlar...diye düşündün demi:D Şaka bi yana tebrik ederim abi.Benimde moralim çok bozuk biraz geç kalmam kuru fasülyele,9.8 den etti beni ama yeni arkadaşlarla tanışma mutluluğu var

Balikci Alp
11-04-2011, 21:15
Mazhar abi çok tebrik ediyorum, başarılı bir av gerçekleştirmişsin. Balıklar çok yakışıklı, bereketli avlarının devam etmesini dilerim. Bu sırada göz yanılması olmuyorsa, en soldaki balıkta izmarit gibi benek görüyorum. Koyu bir balık ama istrongilos olmasın?
Sevgilerimle

Mehmet BODUROĞLU
12-04-2011, 00:19
Yaşa sen Mazhar abi.
Yine güzel bir av geçirmişsin, tebrik ederim.
Bizde seni andık ama haberleşmede problem oldugu için birlikte olamadığımızı öğrendik, nasipse artık bir dahakine birlikte avlanabilmek ümidiyle.
Çok daha iyilerinin oltanda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...

mazhar üzümcü
12-04-2011, 05:27
:helal:Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av yaşamışsın afiyet şeker olsun..

sağolasın gönenç kardeşim aynı dilekler senin içinde olsun sevgilerimle.

mazhar üzümcü
12-04-2011, 05:34
üstad son günlerde paylaşım raporlarınla sitede büyük bır boşluğu dolduruyorsun
tebrikler

halil ağbeyim nezaket dolu mesajın için çok sağol memleketime ziyaret için geldiğimde sizleride görmeyi çok arzu ediyorum inşallah

mazhar üzümcü
12-04-2011, 05:43
Mazhar abi sen varya çok uyanıksın bizim balığa gittiğimizi duydun ...aman bunlar şimdi gürültü,patırtı yaparlar ben ters istikamete gidiyim balıklar gürültüden oraya kaçarlar...diye düşündün demi:D Şaka bi yana tebrik ederim abi.Benimde moralim çok bozuk biraz geç kalmam kuru fasülyele,9.8 den etti beni ama yeni arkadaşlarla tanışma mutluluğu var

muratçığım çok hoş mesajın için sağolasın.hepsini hepberaber yaşayacağımız bir av gününde berababer olalalım inşallah sevgilerimle.

mazhar üzümcü
12-04-2011, 05:50
Mazhar abi çok tebrik ediyorum, başarılı bir av gerçekleştirmişsin. Balıklar çok yakışıklı, bereketli avlarının devam etmesini dilerim. Bu sırada göz yanılması olmuyorsa, en soldaki balıkta izmarit gibi benek görüyorum. Koyu bir balık ama istrongilos olmasın?
Sevgilerimle

alp kardeşim güzel mesajın için çok teşekkür ediyorum sana. izmarit olabilir dediğin gibi. seni urlaya geldiğimde görmeyi umuyorum. haberleşelim sevgilerimle.

mazhar üzümcü
12-04-2011, 06:03
Yaşa sen Mazhar abi.
Yine güzel bir av geçirmişsin, tebrik ederim.
Bizde seni andık ama haberleşmede problem oldugu için birlikte olamadığımızı öğrendik, nasipse artık bir dahakine birlikte avlanabilmek ümidiyle.
Çok daha iyilerinin oltanda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...

mehmetçiğim yakışıklı hemşerim mesajın için çok sağol.siteye üyelik esnasında bana yardımcı olan ilk kardeşim sensin o yüzden bendeki yerin başka. inşallah başka yerlerde birbirimizi anarak değil sohbet ederekte avlanırız. manisaya geldiğim ilk fırsatta.sizi necatiden methini duyduğum üst katı av derneğine dönüştürmüş olduğunuz kahvenizde.ziyaret edip tanışmakta istiyorum. böyle olmuyor değilmi sevgilerimle.

viravira
12-04-2011, 06:09
Mazhar abi, hay maşallah diyorum... kuzu gibi yatıyorlar valla....Mis gibi kokuları geldi burnuma :rolleyes: İnşallah daha nice güzel avlar geçirirsiniz. Paylaşmınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla.

mazhar üzümcü
12-04-2011, 06:30
Mazhar abi, hay maşallah diyorum... kuzu gibi yatıyorlar valla....Mis gibi kokuları geldi burnuma :rolleyes: İnşallah daha nice güzel avlar geçirirsiniz. Paylaşmınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla.

ümitçiğim çok sağolasın güzel sözlerle dolu mesajın için. rapora mesajlar geldikçe acayip gaza geliyor insan. kıyıdan dönesi gelmiyor. ama tağkat yetmiyor tabiki sevgilerimle.

BARIŞ ALTIOK
21-04-2011, 09:07
Tebrikler Mazhar abi daha irileride denk gelecek inşallah.

mazhar üzümcü
22-04-2011, 08:40
Tebrikler Mazhar abi daha irileride denk gelecek inşallah.

çok sağol barış hepimize inşallah sevgilerimle.

İLHAN
25-04-2011, 15:31
mazhar abi , balıklar şahane gözüküyor..emeğine sağlık..

mazhar üzümcü
25-04-2011, 22:15
mazhar abi , balıklar şahane gözüküyor..emeğine sağlık..

çok sağol ilhan inşallah hep beraberken hepimize sevgilerimle.

ukg79
09-05-2011, 18:41
Mashar abi güzel kareler emeğine sağlık darısı başımıza:helal:
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal:

Raif Yelkenci
09-05-2011, 18:52
Mazhar abi tebrik ederim raporunuzu geç gördüğüm içn kusura bakmayın yoksa bu güzellikleri ilk önce ben kutlardım daha iyilerine rastgele.

mazhar üzümcü
10-05-2011, 02:06
Mashar abi güzel kareler emeğine sağlık darısı başımıza:helal:
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal:

sağolasın ulaşçığım.hepimize nasip olacak inşallah

mazhar üzümcü
10-05-2011, 02:08
Mazhar abi tebrik ederim raporunuzu geç gördüğüm içn kusura bakmayın yoksa bu güzellikleri ilk önce ben kutlardım daha iyilerine rastgele.

çok sağolasın raif kaptan.hepimize rastgelmesi dileklerimle.