Tüm Versiyonu Göster : Bursa'dan sevgilerle ilangi sevdalısından
ilktaskin
18-04-2011, 09:07
herkese merhabalar yeni üye oldum saygılar f0 ilangi kolonisine sahibim
Hoşgeldiniz umarım katılımcı olursunuz.
Kamil ESEN
18-04-2011, 11:30
İlangileri biraz tanıtırsanız seviniriz.Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz, bir akvaryum dostunun daha burada olması sevindirici.
Tanzanya'dan mı getirttiniz yoksa Türkiye'deki bir ithalatçıdan mı aldınız F0'ları ?
Anıl ÜNALAN
18-04-2011, 18:53
Aramıza hoşgeldiniz.
ilktaskin
20-04-2011, 22:14
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Akvaryumum 140 *70 * 55 ölçülerinde beyaz mobilyalı salonumun köşesinin vaz geçilmez sahibi olan büyük bir akvaryum.
ilk olarak 5 yıl önce canlı doğuranlarla başladığım hobiye 2 sene sonra malawi'ye geçip uzun süre sarı prenses ve yunus balığı besledim yaklaşık 2 ay öncede bursadan bir arkadaşımın aracılığı ile f0 2 erkek 9 dişi şeklinde bir koloniye sahip oldum resimlerini en kısa zamanda eklicem hatta gecen pazar iki dişimden yavru dahi aldım.
beden eğitimi öğretmeniyim katılımcı olmayı düşünüyorum bursaya yeni tayinimiz çıktı sportif olan faliyetlerde neden olmayayım
Forumumuzda Tropheus kriza, moori ve ilanga besleyen üyelerimiz var. Çok da güzel akvaryumları var, bilgi alışverişi olabilir bol bol. F0 sahibi olmak çok prestijlidir, fotoğraflarını bekleriz..
ilktaskin
22-04-2011, 22:27
Zor oldu ama 11 adet ilangimin fotolarını sonunda çekebildim biraz stres yaptılar ama olsun yorumlarınızı bekliyorum. fakat resimleri atamıyorum yardımcı olurmusunuz nasıl ekleniyor
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.