Tüm Versiyonu Göster : Dil balıgı
nobelium
21-04-2011, 16:35
Merhaba abiler seferihisar sıgacıkta 2 adet dil balıgı geldi ama malesef yaş gereği ve merak konusunda yenı oldugum için bunların ideal boyda olup olmadıgını bılmıyorum kucuk ise yazık oldugu ıcın üzülürüm ilk defa yakaladıgım ıcın bu balıgı bilmıyorum . ve bi levrek buyuklugunde ( 25 30 cm. ) kaya balıgı yakaladım renklı idi oltadan cıkarır iken elime dikeni battı acayip kanamaya basladı . 5 dk. sonra cok şişdi. bi tehlikesi olurmu suan hala şiş ve zızlama var
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Raif Yelkenci
21-04-2011, 17:39
Kardeşim geçmiş olsun büyük ihtimal seni dragonya denilen sırtında üç adet dikeni olan balık soktu eline mutlaka amonyak sürmen gerekir eğer morarma da olursa mutlaka hastaneye git çok fazla acı verir ve yanma yapar geçmiş olsun.
Balikci Alp
21-04-2011, 23:41
gerçekten geçmiş olsun, böyle şeyler ihmale gelmez. Derhal amonyak sürüp bir sağlık birimine göstermek gerekir. Sizin üstünden zaman geçmiş, şayet kötüleşme varsa hastaneye gösterin. Balık konusunda bir yorum yapamayacağım, açıkçası büyüklüğü resimden belli olmuyor. Bir de dil balığını tekneden oltayla tutana daha önce rastlamamıştım, av konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. Sağlıkla kalın.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.