PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sakarya'dan Merhaba

Ferhat AYAS
25-04-2011, 07:20
Merhaba Rastgelsin dostları,

Bu hafta sonu ( 23-24 nisan 2011 ) tarihinde İzmirdeki Mini organisazyona gelen arkadaşlardanım.
İsmim Ferhat Ayas
Aslen Kırşehir Doğumlu olup , Ankarada Yaşadım. Son 6 yıldırda Sakaryada yaşamaktayım.
Bu hafta sonu sevgili Hasan Balıkçı abinin daveti ve onur kardeşimizin organize etmesi sayesinde sizlerle yüzyüze tanışma fırsatı buldum.

Ben tuzlu su avcılığında pekde başarılı olamayan bir arkadaşınız olarak aranıza kabul etmenize sevindim. Umarım çok daha güzel dostluklar ve bilgi paylaşımı devam ederiz.

Şimdiden teşekkür ederim :D :D

Necati ARAT
25-04-2011, 07:44

Bu hafta sonu ( 23-24 nisan 2011 ) tarihinde İzmirdeki Mini organisazyona gelen arkadaşlardanım.
İsmim Ferhat Ayas
Aslen Kırşehir Doğumlu olup , Ankarada Yaşadım. Son 6 yıldırda Sakaryada yaşamaktayım.
Bu hafta sonu sevgili Hasan Balıkçı abinin daveti ve onur kardeşimizin organize etmesi sayesinde sizlerle yüzyüze tanışma fırsatı buldum.

Ben tuzlu su avcılığında pekde başarılı olamayan bir arkadaşınız olarak aranıza kabul etmenize sevindim. Umarım çok daha güzel dostluklar ve bilgi paylaşımı devam ederiz.

FERHAT KARDEŞİM BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİN VAR ..

Aramıza hoş geldin..Keyifli ve kalıcı paylaşımlan dilerim..;)
Oklama hikayelerini 4 gözle bekliyorum..:helal:
Bu arada Oklama da neymiş diye sorabilir arkadaşlarımız..:confused:
Onuda açacağın konularda görsünler değil mi??:D:D:D

Sen ve diğer tüm Sakaryalı balık tutkunlarına selamlar olsun..
Bunu saymıyor, Paşa zamanında takrar bekliyorum..;)

Bu arada özelden sizin hem derneğin hemde forumun linkini yollayabilirmisin..

ali rıza acar
25-04-2011, 07:56
Aramıza hoş geldin. Keyif alacağından eminim.

Ferhat AYAS
25-04-2011, 08:23
FERHAT KARDEŞİM BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİN VAR ..

Aramıza hoş geldin..Keyifli ve kalıcı paylaşımlan dilerim..;)
Oklama hikayelerini 4 gözle bekliyorum..:helal:
Bu arada Oklama da neymiş diye sorabilir arkadaşlarımız..:confused:
Onuda açacağın konularda görsünler değil mi??:D:D:D

Sen ve diğer tüm Sakaryalı balık tutkunlarına selamlar olsun..
Bunu saymıyor, Paşa zamanında takrar bekliyorum..;)

Bu arada özelden sizin hem derneğin hemde forumun linkini yollayabilirmisin..

Sevgili Necati abi, Oklama ( turna ) umarım elimizden geldiğince paylaşımlarda bulunabiliriz.
Paşa olayına gelince, Valla ben hafta sonu 10 tanenin üzerinde Trofe boyutunda GÖNÜL PAŞALARINI yakaladım sen görmedin galiba :D Hatda isimleri bile var bu GÖNÜL PAŞALARININ ( necati, hasan, kalfa hasan, vs vs vs vs ) :)
İnşallah abi, tekrar gelmek nasip olur.

Aramıza hoş geldin. Keyif alacağından eminim.

Ali Rıza abi, teşekkür ederim, Keyif alacağımdan emin olabilirsin :) sağolsun dostlarla birlikteyim

Necati ARAT
25-04-2011, 08:37
Sevgili Necati abi, Oklama ( turna ) umarım elimizden geldiğince paylaşımlarda bulunabiliriz.
Paşa olayına gelince, Valla ben hafta sonu 10 tanenin üzerinde Trofe boyutunda GÖNÜL PAŞALARINI yakaladım sen görmedin galiba :D Hatda isimleri bile var bu GÖNÜL PAŞALARININ ( necati, hasan, kalfa hasan, vs vs vs vs ) :)

Ferat kardeşim çok teşekkür ederim..

O zaman bende şöyle diyeyim ..:)
-Hiç yakalama Fırsatım olmadığı OKLAMAYI, izmirde Bir Deniz kıyısında okladım..:D:D

Umarım hep beraber oluruz.. Tekrar Buluşmak üzere..;):helal::helal:

Ferhat AYAS
25-04-2011, 09:02
Ferat kardeşim çok teşekkür ederim..

O zaman bende şöyle diyeyim ..:)
-Hiç yakalama Fırsatım olmadığı OKLAMAYI, izmirde Bir Deniz kıyısında okladım..:D:D

Umarım hep beraber oluruz.. Tekrar Buluşmak üzere..;):helal::helal:

O zaman seni ve tüm Rastgelsin dostlarını 21 - 22 mayısdaki yarışmamıza bekleriz
:)

İLHAN
25-04-2011, 09:43

İsmim Ferhat Ayas

badicanım hoş geldin :D

Necati ARAT
25-04-2011, 10:28
O zaman seni ve tüm Rastgelsin dostlarını 21 - 22 mayısdaki yarışmamıza bekleriz
:)

Feratım orada olmayı inan çok isterim..
Hele bir ekibi toplayalım..
Bir istişare yapalım..
Bakarsın yarışmacı listesinde yerimizi alıvermişiz..
Ama kimse duymasın Senin oklamaları alıp finale giderim haberin ola....:D:D:D

Hasan BALIKÇI
25-04-2011, 11:23

İsmim Ferhat Ayas

ferhat ım :)
aramıza hoşgeldin canım kardeşim :helal:seni burada görmek çok güzel:)
suyun kenarında seni tanımak müthiş derecede güzel canım kardeşim.:)inşallah herşey gönlümüzce olur :)

Yağız DEMİR
25-04-2011, 11:23
Ferhattt beyyyy hosgeldınnnn

ne gundu demı ama dahaaa ne buluşmalar ne balık avları olacak

simdiden keyıflı paylasımlar dilerim

aramıza hosgeldinnn :d

Ferhat AYAS
25-04-2011, 11:50
Feratım orada olmayı inan çok isterim..
Hele bir ekibi toplayalım..
Bir istişare yapalım..
Bakarsın yarışmacı listesinde yerimizi alıvermişiz..
Ama kimse duymasın Senin oklamaları alıp finale giderim haberin ola....:D:D:D
Canın sağ olsun. ama emin olabilirsin. Sen kendi oklamanla birinciliğe kadar gidersin :)

ferhat ım :)
aramıza hoşgeldin canım kardeşim :helal:seni burada görmek çok güzel:)
suyun kenarında seni tanımak müthiş derecede güzel canım kardeşim.:)inşallah herşey gönlümüzce olur :)

Allah senden razı olsun abi, evine alıp çayını suyunu ekmeğini paylaştın. Avlak mekanına gidip emeğini, bilgini paylaştın. Bende çok sevindim sizleri tanımakdan

Ferhattt beyyyy hosgeldınnnn

ne gundu demı ama dahaaa ne buluşmalar ne balık avları olacak

simdiden keyıflı paylasımlar dilerim

aramıza hosgeldinnn :d

Sevgili Yağız. Nerden çıktı bu BEYY :) biz bey olmayı 5 yıl önce bıraktık , emekli olduk :))
İnşallah daha nice beraberlikler nasip olur. İnşallah :)

Yağız DEMİR
25-04-2011, 11:52
Canın sağ olsun. ama emin olabilirsin. Sen kendi oklamanla birinciliğe kadar gidersin :)

Allah senden razı olsun abi, evine alıp çayını suyunu ekmeğini paylaştın. Avlak mekanına gidip emeğini, bilgini paylaştın. Bende çok sevindim sizleri tanımakdan

Sevgili Yağız. Nerden çıktı bu BEYY :) biz bey olmayı 5 yıl önce bıraktık , emekli olduk :))
İnşallah daha nice beraberlikler nasip olur. İnşallah :)

o bey saygıdan be abiii :D:D:D

orhan yıldız
25-04-2011, 13:59
aramıza hoş geldin ferhat kardeşim sizinle tanıştıgıma cok memnun oldum tatlı su deniz farketmez önemli olan dostluk sizden iyi avlar resimleri bekliyoruz rasgele herkeze

Murat ÇAKMAKÇI
25-04-2011, 14:31
Seninle tanıştığıma çok mutluyum keyifli paylaşımlar dilerim

Ferhat AYAS
25-04-2011, 14:49
o bey saygıdan be abiii :D:D:D
Saygınızı allah razı olsun , geldiğimizde gösterdin be yağız :)

aramıza hoş geldin ferhat kardeşim sizinle tanıştıgıma cok memnun oldum tatlı su deniz farketmez önemli olan dostluk sizden iyi avlar resimleri bekliyoruz rasgele herkeze
Kesinlikle orhan abi, ellerinize sağlık,

Seninle tanıştığıma çok mutluyum keyifli paylaşımlar dilerim

Aynı şekilde murat, bizde çok mutluyuz. yeni dostlarımızla beraber olmaktan
inşallah :)

kalfahasan45
25-04-2011, 15:41
ferhat kardeşim aramıza hoş geldin siz gönül dostlarını tanımak bizim için büyük bir zevkti eğer sizleri ağırlıya bildiysek ne mutlu bize sizler daha güzellerine layıksınız

xnode
25-04-2011, 15:44
Hoşgeldiniz, iy sohbet ve paylaşımlar dilerim.

kaptankarabulut
25-04-2011, 15:49
Fehat kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Daha nice dostluklara...

adolomorola
25-04-2011, 17:22

İsmim Ferhat Ayas

Ferhat aileye hoşgeldin..;)

İyiki gelmişsiniz Onur hocamın sayesinde sizler gibi çok değerli arkadaşlar ve abilerimle tanışma fırsatımız oldu bu dostluğumuzun her daim sürmesi dileklerimle....;)

Kamil ESEN
25-04-2011, 18:02
Ferhat kardeşim aramıza hoşgeldin.Zahmet edip taa oralardan İzmire gelmişken,keşke birde Manisaya uğrasaydınız.Bir çayımız nasip olurdu..

Ferhat AYAS
25-04-2011, 20:09
ferhat kardeşim aramıza hoş geldin siz gönül dostlarını tanımak bizim için büyük bir zevkti eğer sizleri ağırlıya bildiysek ne mutlu bize sizler daha güzellerine layıksınız

Hasan ustam, ağırlamak ne kelime , hele hele o güzelim güveçde kurufasulyen yokmu, sırf onun için 1200km yola değer diye düşünüyorum :) ellerine sağlık

Hoşgeldiniz, iy sohbet ve paylaşımlar dilerim.
teşekkürler cem

Fehat kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Daha nice dostluklara...
Teşekkürler süleyman kaptan, İnşallah güzel paylaşımlar yaşarız,

Ferhat aileye hoşgeldin..;)

İyiki gelmişsiniz Onur hocamın sayesinde sizler gibi çok değerli arkadaşlar ve abilerimle tanışma fırsatımız oldu bu dostluğumuzun her daim sürmesi dileklerimle....;)
Bizde sizleri tanımakdan çok mutlu olduk, emeklerize sağlık, inanı artık sakaryada ve izmitde dostlarınızın olduğunu unutmayın sakın :)

Ferhat kardeşim aramıza hoşgeldin.Zahmet edip taa oralardan İzmire gelmişken,keşke birde Manisaya uğrasaydınız.Bir çayımız nasip olurdu..
Kamil usta, inşallah birdahaki sefere, çayınıda içer sohbetindende kısmetleniriz,
teşekkür ederim

Onur ADIGÜZEL
25-04-2011, 20:28
Ferhat abicim hoşgeldin sen de :) bak turna ve sazan paylaşımlarını bekliyorum :)

mazhar üzümcü
25-04-2011, 21:48

İsmim Ferhat Ayas

sevgili ferhatım. bizlere sizlerle beraber olma fırsatını vermek için ,okadar yoldan gelmeniz çok değerli bizim için. aramıza hoşgeldin gönül dostum.

Ferhat AYAS
26-04-2011, 08:09
Ferhat abicim hoşgeldin sen de :) bak turna ve sazan paylaşımlarını bekliyorum :)

Elimizden geldiği kadar, tabiki paylaşımlar olacaktır. Tuzlu su avında bir halt yiyemiyoruz :( ama en azında tatlı suda azda olsa iş yaparız :)

sevgili ferhatım. bizlere sizlerle beraber olma fırsatını vermek için ,okadar yoldan gelmeniz çok değerli bizim için. aramıza hoşgeldin gönül dostum.
Mahzar abi, Uzak mesafelerdeki dostları tanımak için bir başlangıç gerekli idi, bunu elbirliği ile başardık. Umarım bunun devamı gelir vede gelecektir. :)