PDA

Tüm Versiyonu Göster : Izmit'ten selam

İLHAN
25-04-2011, 09:40
selam dostlar,
aranıza izmitten katılıyorum, ismim ilhan..
Her tanışma, arkadaşlık ayrı bir kapı açar derlerya, ayen öyle oldu, Sevgili hasan abim ve necati sayesinde inşallah daha fazla arkadaş dost tanıma fırsatı elde edeceğiz, tabi beni de aranıza kabul ederseniz :)
kısaca tatlı-tuzlu suda da avlanırım, yer mekan farketmez yeterki zamanımız olsun :D..

ali rıza acar
25-04-2011, 09:46
Aranıza kabul ederseniz de ne demek. Bu site gönül veren herkese açık. Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
İmza ayarlarını yaparsan seni daha iyi tanıyabilir, hitapta da kusur etmeyiz.
Sevgiler, selamlar.

İLHAN
25-04-2011, 09:56
Aranıza kabul ederseniz de ne demek. Bu site gönül veren herkese açık. Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
İmza ayarlarını yaparsan seni daha iyi tanıyabilir, hitapta da kusur etmeyiz.
Sevgiler, selamlar.

abi hoş bulduk, inşallah paylaşımlarımızla keyif veririiz..

Ferhat AYAS
25-04-2011, 10:05
selam dostlar,
Her tanışma, arkadaşlık ayrı bir kapı açar derlerya, ayen öyle oldu, Sevgili hasan abim ve necati sayesinde inşallah daha fazla arkadaş dost tanıma fırsatı elde edeceğiz, tabi beni de aranıza kabul ederseniz :)
kısaca tatlı-tuzlu suda da avlanırım, yer mekan farketmez yeterki zamanımız olsun :D..

Sende hoşgeldin BADİCAN :)

Necati ARAT
25-04-2011, 10:18
selam dostlar,

İlhan Kardeşim Hoş geldin Mekana..

Sizler gibi Bu işe Gönül ve Önem Vermiş arkadaşlarımızın burada bulunması Bizleri çook sevindirdi..
Avcılığı, Modern Sazancı olarak devam ettiren siz dostlarımızın avlarını Burada görmek bizleri mutlu edecek..

İyiki varsınız..

Yağız DEMİR
25-04-2011, 11:25
ilhan abi aramıza hos geldın keyıflı paylasımlar dılerım sizlerle tanısmak ap ayrı bır keyıftı abı ekıpce cok ıyı dostlarsınız ınsallah daha sık balık avlarında denk gelır ve muhabbetlerımıze muhabbet katarız

Hasan BALIKÇI
25-04-2011, 11:40
sevgili ilhan kardeşim aramıza hoşgeldin.:)seni aramızda görmek çok güzel kabul edersiniz demek ne demek:)başımızın üzerinde yerin var canım kardeşim.:)
sanal dostluk kurmadık bizzat tanıştık bundan daha ötesi varmı :)

tekrar hoşgeldin.:)

orhan yıldız
25-04-2011, 14:03
aramıza hoş geldin ilhan kardeşim bu sitede herkeze yer var iyi doslar kazanmak icin burdayız başımızın üstünde yeriniz var

Murat ÇAKMAKÇI
25-04-2011, 14:34
sevgili ilhan kardeşim aramıza hoşgeldin.:)seni aramızda görmek çok güzel kabul edersiniz demek ne demek:)başımızın üzerinde yerin var canım kardeşim.:)
sanal dostluk kurmadık bizzat tanıştık bundan daha ötesi varmı :)

tekrar hoşgeldin.:)

Hasan abime katılıyorum daha iyi anlatılamaz herhalde

kalfahasan45
25-04-2011, 15:45
ilhan kardeşim aramıza hoş geldiniz

kaptankarabulut
25-04-2011, 15:47
İlhan kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Daha nice dostluklara...

xnode
25-04-2011, 16:21
Hoşgeldiniz, iyi sohbet ve paylaşımlar dilerim.

Kamil ESEN
25-04-2011, 18:04
İlhan kardeşim aramıza hoş geldin .Burada menfaat ve beklenti olmadan herkesin birbirine arkadaşlık ettiğini zamanla daha iyi anlayacaksın.Forumda yardımımız olacak hertürlü konuda yardıma hazırız.Paylaşımlarını bekliyoruz..

Onur ADIGÜZEL
25-04-2011, 20:29
İlhan abicim sen de hoşgeldin :)

mazhar üzümcü
25-04-2011, 21:00
selam dostlar,

sevgili ilhan kardeşim. o kadar yoldan gelerek ,bizlere sizler gibi dostlar ile tanışma fırsatı verdiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz sevgilerimle.

adolomorola
25-04-2011, 21:07
selam dostlar,

İlhan aileye hoşgeldin..;)
Bu hafta sonu sizlerle tanışma fırsatımız oldu ve bu dostluğumuzun her daim sürmesi dileklerimle...;)

ukg79
26-04-2011, 12:17
Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlarını bekliyoruz

Tuncay GÜNAY
26-04-2011, 15:40
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.