Tüm Versiyonu Göster : Kokar Koyu (İZMİR) raporu
BU HAFTA PAZAR GÜNÜ 24.04.2011 TARİHİNDE KOKARDA İDİM ÜÇ BEŞ PARCA MERCAN,KARAGÖZ VARDI TADI TUZU YOKTU YOLU HALEN ÇOK BOZUK:rolleyes:
Balikci Alp
25-04-2011, 12:51
Sevgili Kubilay,
balıkları kıyıdan mı aldın, yoksa botla mı açıldın? Mercanı kıyıdan almak zordur, bu sebeple botla açıldığını düşünüyorum. Kokar'ı az çok bilirim, Derinlik ve mekan konusunda bilgi vermen mümkün mü? Bir de tadı tuzu yok dediğine göre balıkların gramajı da seni tatmin etmemiş. Önümüzdeki avların bereketli geçmesini dilerim. Yine de bu rüzgarda balığa çıkılacak güzel bir mekan seçmişsin, doğayla iç içe olmak bile yeter.
Necati ARAT
25-04-2011, 14:49
Hayırlısı olsun be abim..
Hem Pazar günü İzmirdeki deprem de avı etkiledi..
Cumartesi aksam bizim avımız güzelken gece oluşan deprem yüzünden sabah vuruş bile alamadık.. Sizde böylece temiz hava almış olmuşsunuz..
.Sonraki avlarınızda bol şans dilerim..
Kamil ESEN
25-04-2011, 18:06
BU HAFTA PAZAR GÜNÜ 24.04.2011 TARİHİNDE KOKARDA İDİM ÜÇ BEŞ PARCA MERCAN,KARAGÖZ VARDI TADI TUZU YOKTU YOLU HALEN ÇOK BOZUK:rolleyes:
Keşke o güzel koyun fotoğraflarını filan paylaşıp,özlemimizi giderseydin kardeşim.Yolun kötü olması gayet normal,epey yağmur yağdı.Şansın açık olsun.Rastgelsin..
adolomorola
25-04-2011, 19:39
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler ...;)
mehmet_didim
25-04-2011, 20:24
Kubilay kardeş biz de bu hafta Didim'de benzeri şekilde av günü yaşadık. Sanıyorum özellikle mercan, oltaya atlıyorsa sadece bir bölgede değil, Ege'de her yerde atlıyor. Atlamıyorsa hiç bir yerde atlamıyor. Bu nedenle artık ava çıktığımda bir iki kerteriz deniyor, balık tatmin edici değilse; fazla zorlamıyor denizde olmanın zevkini çıkartıyorum.
Teşekürler arkadaşlar derinlik 80 m civarıydı evet birkaç mercenıda saldık 10
,12 cm civarındaydılar botla gitmiştim, manzara olarak müthiş ama av olarak depremden kaynaklandığnı düşünüyorum vasattı, ava her gittiğimizde yakalarsak yeni gidişlerimiz o kadar heycanlı olmayacağını düşünüyorum tüm rasgelsin ailesine sevkli avlar....
paylaşım için teşekkürler... rastgelsin
canım abim izmirin genelinde tat tuz yokmuş depremin etkisi herhalde başka sefere diyelim. herkese rasgelin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.