PDA

Tüm Versiyonu Göster : İzmit, Sakarya, Kocaeli, Manisa, İzmir ve Paşa Team Buluşması...

Necati ARAT
25-04-2011, 12:18
Evet dostlar..

Konu başlığndan da anlaşılacağı üzere İzmit, Sakarya, Kocaeli ve Manisadan gelen dostlar ile birlikte bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik tabiiki bu tanışma her zamanki yerimizde sizlerinde anlayacağı ützere deniz kıyısında idi..

İzmit, Sakarya ve Kocaeli'den (SAMADER)
SAKARYA RASTGELE AMATÖR OLTA BALIKÇILARI VE DOĞAL HAYATI KORUMA DERNEĞİ üyeleri ve misafirlerimiz...;

1-ONUR ADIGÜZEL
2-FERHAT AYAS
3-İLHAN KURTULDU
4-RECEP GÖLCÜ
5-OĞUZ YILDIRIM
6-EYÜP ERBAY
7-SEDAT SERT
8- SABAHATTİN NAL
9-.EMİN ABİMİZ ( Sebahatin abimizin arkadaşı)
10- SEMİH ABİ
11-ÇAĞLAYAN KART

Manisadan gelen Dostlar ve Tabiiki bizler Hep birlikte güzel dakikalar yaşadık.. Bu yaşananları bu konuda sadece Resimlerle biraz olsun sizleri ortak etmek isterim..

Videolar sizlerinde bildiği üzere 2-3 gün sonrasına Belgesel Tarzında hazırlanıp sizlerle paylaşılacaktır ..

İşte Resimler..

[Only Registered Users Can See Links]

Bunlarda Ferhat Kardeşimizden..

Bunlarda Öner abimizin Kamerasından....

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BUNLARDA HASAN BALIKCI ABİMİN KAMERASINDAN

Mehmet BODUROĞLU
25-04-2011, 12:40
Maşallah diyelim, nazar deymesin.
Bu gibi dostlukların yeri bir başka oluyor, özelliklede deniz kenarındaysanız.
Tüm katılanları yürekten kutlarım, katılamadığım için yani kaçırdığım için üzüldüm valla.
Bir dahakine artık nasipse.
Teşekkürler paylaşım için.

Hasan BALIKÇI
25-04-2011, 12:48
KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.:)

sevgili kardeşim onur sayesinde sakarya izmit kocaeli manisa izmir ve paşa team ile birlikte çok hoş bir iki gün geçirdik.katılımda bulunan tüm abi ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler.:)
maksadımızın sadece dostluk olması ve balığı bahane edip bir arada olmak çok güzel.:)
herdaim böyle dostlukların olması ve kurulması maksadıyla birdahaki sefere herkesle olmak dileğimle:helal::helal:

Murat ÇAKMAKÇI
25-04-2011, 14:40
Abiler hep ben işim gereği eğlencenin sonlarına doğru yetişiyorum ama ne mutluki sizlergibi değerli arkadaş kazandım KALFA HASAN ,YAĞIZ,V.S MUHTEŞEM BULUŞMA keşke hepinizin ismini yazabilsem yazdığımı kabul edin Necati aslan parçasına iyi bak... çekirgeme...

Ferhat AYAS
25-04-2011, 14:51
Sevgili Rastgelsin ve Paşa Team dostları

Gerçekten bizim için çok çok güzel bir hafta sonu geçirdik, İşlerini güçlerini bırakıp bizleri orada misafir etmek için göstermiş olduğunuz misafirperverliği anlatmaya kelimeler yetmez.

Gecesi ile gündüzü ile her daim bizlerin memnuniyeti için uğraştınız. Ben kendi adıma ÇOK MEMNUN olarak oradan ayrıldım. Emin onunki tüm diğer Sakarya ve İzmitli arkadaşlarım memnun oldular, dönüş yolunda her molada sizlerin o güler yüzünüzü ve misafirperverliğinizi anlattık, ve anlatmaya devam edeceğiz. Burada tek tek isimden daha çok bir ekip olarak PAŞA TEAM ekibi ve Rastgelsin ekibine tekrar teşekkür ederim. Ellerinize , emeklerinize sağlık :)

İLHAN
25-04-2011, 15:24
birbirinden değerli , paşateam ve rasgelsin üyeleri,
öncelikle haftalardır planını yaptığımız bu organizasyonu kazasız belasız en güzel şekilde atlattık.Bize karşı tüm olanaklarını seferber eden en iyisini yapmaya çalışan tüm ekibe teşekkürü bir borç bilirim.
İnşallah daha sık görüşme ve buluşma olanağımız olur, yoksa o harika muhabbetinizi ve güveçte kurufasulyenizi çok özliyeceğiz :D

kaptankarabulut
25-04-2011, 15:44
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal

TÜRKİYE geneline yayılmakta olan bir RASTGELSİN dostluğu....:helal: :helal:

Necati'm paylaşım için teşekkürler.. İzmir dışından gelen dostlarımızla tanışmayı bende çok isterdim.Hatta HASAN kardeşim,dönüşte uğrayıp bir çayını içeriz dediğinde sevinmiş ve sizden gelecek haberle çaydanlığı ocağa koyup çayı hazırlamayı düşünüyordum ama nasip dğilmiş. İnşallah bir daha ki sefere..

Doğan ÖZCAN
25-04-2011, 16:47
Tek kelimeyle muhteşem bir ortam olmuş....Orada olmayı ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz ama gönlüm ve ruhum oradaydı....Ki zaten telefonla dahi olsa orda olma şansını yakaladım....Valla Necati abi ben anlamam bende böyle kısa süreli gelme şansı bulursam hemen beni al götür.... İyice sıkıldım.... Ne kurt kaldı ne anaconda aklına ne gelirse artık.... Şaka bir yana nasipse inşallah oradaki ekiple inşallah bir araya gelmek nasip olur......SAĞLIĞINIZ EKSİK OLMASIN....HERKESE AYRI AYRI SELAMLAR...

Raif Yelkenci
25-04-2011, 17:43
Necati cim ortam ve kareler nefis manzara deniz süper merakla videoları bekliyoruz tüm katılımcıları tebrik ederim.

Kamil ESEN
25-04-2011, 17:58
Ooooh maşallah,maşallah.Bu ne güzellik arkadaş yahu.Kim istemezki orda olsun.Bu buluşmalara Sakarya ve İzmit ekibinden arkadaşların katılmasına çok sevindim.Rastgelsin dostluğu hep daim olur inşallah.Onur hocam Manisayada beklerim....

Hasan BALIKÇI
25-04-2011, 18:37
Ooooh maşallah,maşallah.Bu ne güzellik arkadaş yahu.Kim istemezki orda olsun.Bu buluşmalara Sakarya ve İzmit ekibinden arkadaşların katılmasına çok sevindim.Rastgelsin dostluğu hep daim olur inşallah.Onur hocam Manisayada beklerim....

ya bide sende olsaydın kamil biladerim.:)organizasyon falan olmamasına rağmen bu kadar kişinin katılımı dostluğa verilen önemi gösteriyor.dediğin gibi Rastgelsin dostluğu hep daim olur inşallah:)

adolomorola
25-04-2011, 19:26
Çok güzel bir hafta sonunu çok güzel insanlarla geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.;)

Onur hocamla çok önceden başlayan dosluğumuz vardı ve yine onun sayesinde çok değerli Samader üyelerinle tanışma fırsatımız oldu hepsi birbirinden değerli bilgi ve tecrübe erişmiş insanlar,çok güzel bilği paylaşımı yaşadık,anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık...;)

Böyle güzel dostlukların her daim hepimizin yaşaması dileklerimle..;)

Onur ADIGÜZEL
25-04-2011, 20:16
nereden yazmaya başlayacağımı hiç bilmiyorum inanın ki :)

geçmiş yıllara dayanan bir dostluk... Sakarya,Kocaeli, Manisa, İzmir 'deki arkadaşları bir araya getirmeye bir sebep oldu... iyi de oldu hani... çok özlemişim bee!!!!...
olta atmaya bile gerek duymadım dostlar...zaten en büyük balığı yakalamışız biz daha ne gerek...
ilk kez gördüğüm abilerim ile bile o kadar kaynaştık ki...o kadar samimi sohbetler oldu ki gerçekten de anlatılmaz yaşanır... Ben güvece kalkamadım gece ama sabah Hasan abimin hazırladığı kızarmadan yeme fırsatını buldum :D tadı damağımda hala yemeklerin...
ama asıl önemlisi "Tadı yüreğimde kaldı, bu İzmir seferinin"...
buradan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum dostlar...başladık bu işe gerisini her yıl düzenli getiririz inşallah:)
bizler de sizleri Sakarya'da ağırlamaktan büyük onur ve keyif duyarız:)

Onur ADIGÜZEL
25-04-2011, 20:17

Hocam inşallah yaza Akhisar'a geldiğimde geleceğim yanınıza :) seni de her zaman Sakarya'ya bekleriz Kamil hocam :)

ali rıza acar
25-04-2011, 20:19
Paşa da paşa ama. Bunu geçelim, onu her daim yakalıyorsunuz zaten. Önemli olan şehirlerarası dostlukların en güzelini yakalamış olmanız.
Tanrı bu güzelliklere güzellik, dostluklara dostluk katsın.
Her şeye, her şekilde rastgelsin diyorum.

Kerem YAMAN
25-04-2011, 20:26
gene herzanki gibi müthiş dostluk ve kardeşlik çerçevesinde avınız gerçekleşmiş herzaman böyle güzel dostluklarla geçmesi dileğimle

mazhar üzümcü
25-04-2011, 20:54
Çok güzel bir hafta sonunu çok güzel insanlarla geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.;)

Onur hocamla çok önceden başlayan dosluğumuz vardı ve yine onun sayesinde çok değerli Samader üyelerinle tanışma fırsatımız oldu hepsi birbirinden değerli bilgi ve tecrübe erişmiş insanlar,çok güzel bilği paylaşımı yaşadık,anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık...;)

öner kardeşim hem tanışıp av yaptık hemde çok değerli dostluklar kazandık çok sağolasın.

mazhar üzümcü
25-04-2011, 21:07
Evet dostlar..

Konu başlığndan da anlaşılacağı üzere İzmit, Sakarya, Kocaeli ve Manisadan gelen dostlar ile birlikte bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik tabiiki bu tanışma her zamanki yerimizde sizlerinde anlayacağı ützere deniz kıyısında idi..

İzmit, Sakarya ve Kocaeli'den (SAMADER)
SAKARYA RASTGELE AMATÖR OLTA BALIKÇILARI VE DOĞAL HAYATI KORUMA DERNEĞİ üyeleri ve misafirlerimiz...;

[B]1-ONUR ADIGÜZEL
2-FERHAT AYAS
3-İLHAN KURTULDU
4-RECEP GÖLCÜ
5-OĞUZ YILDIRIM
6-EYÜP ERBAY
7-SEDAT SERT
8- SABAHATTİN NAL
9-.EMİN ABİMİZ ( Sebahatin abimizin arkadaşı)
10- SEMİH ABİ
11-ÇAĞLAYAN KART

Manisadan gelen Dostlar ve Tabiiki bizler Hep birlikte güzel dakikalar yaşadık.. Bu yaşananları bu konuda sadece Resimlerle biraz olsun sizleri ortak etmek isterim..

Videolar sizlerinde bildiği üzere 2-3 gün sonrasına Belgesel Tarzında hazırlanıp sizlerle paylaşılacaktır ..

İşte Resimler

[/CENTER]
necatim bu güzel anları ,ölümsüzleştiren harika raporun için çok sağolasın sevgilerimle.

Necati ARAT
26-04-2011, 08:10
Maşallah diyelim, nazar deymesin.
Bu gibi dostlukların yeri bir başka oluyor, özelliklede deniz kenarındaysanız.
Tüm katılanları yürekten kutlarım, katılamadığım için yani kaçırdığım için üzüldüm valla.
Bir dahakine artık nasipse.
Teşekkürler paylaşım için.

Mehmet abi harika bir ortamdı bilirsin..;)
Bu sefer iki Güveç kurufasulye vardı..:P
Kaçırdın abi ..:D:D

KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.:)

sevgili kardeşim onur sayesinde sakarya izmit kocaeli manisa izmir ve paşa team ile birlikte çok hoş bir iki gün geçirdik.katılımda bulunan tüm abi ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler.:)
maksadımızın sadece dostluk olması ve balığı bahane edip bir arada olmak çok güzel.:)
herdaim böyle dostlukların olması ve kurulması maksadıyla birdahaki sefere herkesle olmak dileğimle:helal::helal:

Eyvallah Hasan abi Syogan her zaman iş yapar..
Tüm dostlara bende teşekkür ederim..
En kötü beraberliklerimiz böyle olsun..

Abiler hep ben işim gereği eğlencenin sonlarına doğru yetişiyorum ama ne mutluki sizlergibi değerli arkadaş kazandım KALFA HASAN ,YAĞIZ,V.S MUHTEŞEM BULUŞMA keşke hepinizin ismini yazabilsem yazdığımı kabul edin Necati aslan parçasına iyi bak... çekirgeme...

Murat abim sanada teşekkürler..
Gece yarısı tek başına o kadar yolu gelip ortama katılman bizleride memnun etti .. Çekirgeni hiç merak etme.. Suyu almış o .. Biraz daha intibaka ihtiyacı var ama. Bir iki de Paşa çektimi eliyle O zaman seni her hafta arar hadi gidelim diye..:D:D:D

Sevgili Rastgelsin ve Paşa Team dostları

Gerçekten bizim için çok çok güzel bir hafta sonu geçirdik, İşlerini güçlerini bırakıp bizleri orada misafir etmek için göstermiş olduğunuz misafirperverliği anlatmaya kelimeler yetmez.

Gecesi ile gündüzü ile her daim bizlerin memnuniyeti için uğraştınız. Ben kendi adıma ÇOK MEMNUN olarak oradan ayrıldım. Emin onunki tüm diğer Sakarya ve İzmitli arkadaşlarım memnun oldular, dönüş yolunda her molada sizlerin o güler yüzünüzü ve misafirperverliğinizi anlattık, ve anlatmaya devam edeceğiz. Burada tek tek isimden daha çok bir ekip olarak PAŞA TEAM ekibi ve Rastgelsin ekibine tekrar teşekkür ederim. Ellerinize , emeklerinize sağlık :)

Ferhat kardeşim sizleri tanıdığıma çok ama çok memnun olduk bizde..
Sizler kadar değerli bu işe gönül vermiş hakkını vererek avlanan dostlarla tanışmak ayrı bir zevk .. Yine bekleriz..

Memnuniyetinizi üzerine basa basa belirtirken tekrar bir söz söylemek isteriz tüm arkadaşlar adına ..

SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEK AF OLA...

birbirinden değerli , paşateam ve rasgelsin üyeleri,
öncelikle haftalardır planını yaptığımız bu organizasyonu kazasız belasız en güzel şekilde atlattık.Bize karşı tüm olanaklarını seferber eden en iyisini yapmaya çalışan tüm ekibe teşekkürü bir borç bilirim.
İnşallah daha sık görüşme ve buluşma olanağımız olur, yoksa o harika muhabbetinizi ve güveçte kurufasulyenizi çok özliyeceğiz :D

İlhan abim bizler sizlere teşekkürlerimizi sunarız..
Sizlerle tanışmak çok güzel..
İyiki varsınız iyiki tanışmışız..
Bir merak ancak bu kadar güzel dostluklar doğurabilir..
Tekrar görüşmek beraber av yapmak dileklerimle..

:helal: :helal:
TÜRKİYE geneline yayılmakta olan bir RASTGELSİN dostluğu....:helal: :helal:

Necati'm paylaşım için teşekkürler.. İzmir dışından gelen dostlarımızla tanışmayı bende çok isterdim.Hatta HASAN kardeşim,dönüşte uğrayıp bir çayını içeriz dediğinde sevinmiş ve sizden gelecek haberle çaydanlığı ocağa koyup çayı hazırlamayı düşünüyordum ama nasip dğilmiş. İnşallah bir daha ki sefere..

Süleyman abi Dediğim gibi önce dostluk balık her zaman bir yerlerden bulunur.. Bunu ispatlayıp bir arada olmamız bunun en önemli kanıtları..
Başka bir zaman başka bir yerde hep birlikte olmak dileklerimle..

Tek kelimeyle muhteşem bir ortam olmuş....Orada olmayı ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz ama gönlüm ve ruhum oradaydı....Ki zaten telefonla dahi olsa orda olma şansını yakaladım....Valla Necati abi ben anlamam bende böyle kısa süreli gelme şansı bulursam hemen beni al götür.... İyice sıkıldım.... Ne kurt kaldı ne anaconda aklına ne gelirse artık.... Şaka bir yana nasipse inşallah oradaki ekiple inşallah bir araya gelmek nasip olur......SAĞLIĞINIZ EKSİK OLMASIN....HERKESE AYRI AYRI SELAMLAR...

Kardeşim hiç üzülme ..:'(
Sen ne zaman gelirsen kaçamak yaparız ..;)
Yemede para vermez sendeki anakondalarla avlar onları zaiii etmeyiz ..:D:D
Telefonla hem akşam hem sabah görüştük sende orada gibiydin..:)
Senin kerterizinden 2 paşayı kıyıya alıverdim..:D
Geldiğinde içtimada eksik paşa çıkarsa bilki onları ben aldım haberin ola....:deli::D:deli::D

Necati cim ortam ve kareler nefis manzara deniz süper merakla videoları bekliyoruz tüm katılımcıları tebrik ederim.

Raif abim sen hiç merak etme..
Tam bir belgesel olacak o anları sizlere yaşatacağım..
Videolar uzun olduğundan 1-2 gün zaman alır..
Eeeeeeeeeeeee rejisör olmak biraz zor montajlar zaman alıyor..

Ah Kamil abim ahhh..
Senin eksikliğini aramadım desem yalan olur..
Keşke katılabilseydin..
Herşey çok güzeldi inşaalah başka sefere..

Eh be Öner abi...:hıııı:
anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık...;) derken bu PAŞAYIMI anlatmak istedin..
Ne zaman yakaladın insan bir seslenir..
Sizin oradan ayrılmayışınızın sebebi bumu..
Alacağın olsun..
İlk karşılaşmamızda bunun hesabını sorarım sana..:D:D:D:D

nereden yazmaya başlayacağımı hiç bilmiyorum inanın ki :)

geçmiş yıllara dayanan bir dostluk... Sakarya,Kocaeli, Manisa, İzmir 'deki arkadaşları bir araya getirmeye bir sebep oldu... iyi de oldu hani... çok özlemişim bee!!!!...
olta atmaya bile gerek duymadım dostlar...zaten en büyük balığı yakalamışız biz daha ne gerek...
ilk kez gördüğüm abilerim ile bile o kadar kaynaştık ki...o kadar samimi sohbetler oldu ki gerçekten de anlatılmaz yaşanır... Ben güvece kalkamadım gece ama sabah Hasan abimin hazırladığı kızarmadan yeme fırsatını buldum :D tadı damağımda hala yemeklerin...
ama asıl önemlisi "Tadı yüreğimde kaldı, bu İzmir seferinin"...
buradan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum dostlar...başladık bu işe gerisini her yıl düzenli getiririz inşallah:)
bizler de sizleri Sakarya'da ağırlamaktan büyük onur ve keyif duyarız:)

Onurum seni tekrar dünya gözüyle ve bu ortamda tekrar görmek beni ziyadesiyle mutlu etti ..
Kardeşim bu Tanışma ve dostluk ortamına temel olduğun için ayrıca teşekkür ederim..
Sağlıcakla..

Paşa da paşa ama. Bunu geçelim, onu her daim yakalıyorsunuz zaten. Önemli olan şehirlerarası dostlukların en güzelini yakalamış olmanız.
Tanrı bu güzelliklere güzellik, dostluklara dostluk katsın.
Her şeye, her şekilde rastgelsin diyorum.

Alirıza abim önemli olanda bu değil mi DOSTLUK..

Allah (c.c) Bu huhabbetten bizi mahrum etmesin..
Balık herzaman ama bir gölün kıyısında ama bir deniz sahilinde bulunur..
Sloganı biliyorsun haaa... bu arada bizim sakızlının namı Sakaryalara kadar uyaştı haberin ola..:D:D:D

gene herzanki gibi müthiş dostluk ve kardeşlik çerçevesinde avınız gerçekleşmiş herzaman böyle güzel dostluklarla geçmesi dileğimle

Kerem seni o ortamda görmek bizi memnun etti..
tekrar görüşmek üzeri Videoyu bekle seninde yerin var..

necatim bu güzel anları ,ölümsüzleştiren harika raporun için çok sağolasın sevgilerimle.

Mashar abim o fotolardaki güzellik sizlersiniz ..
Siz olmasanız onlarda olmazdı foto sadece araç..
Gecenin bir yarısı elinde tatlılarla mekana gelmek büyük fedakarlık ..
Tekrar tekrar sanada teşekkürler..

xnode
26-04-2011, 09:37
Güzel bir buluşma olmuş. Devamı da bekleriz..

Erdoğan sızarlar
26-04-2011, 12:06
Çok güzel bir buluşma olmuş.Hasan davet etmişti ama izin işini ayarlayamadığım için gelemedim. Çok şey kaçırmışım. :(
Necatininde dediği gibi en kötü günümüz böyle olsun...

ukg79
26-04-2011, 12:46
En güzel dostluklarımız böyle olsun okadar keyif dolu gün geçirdimki anlatamam Sakarya'dan gelen değerli abilerimle daha doğrusu Samader üyelerinle tanışma fırsatı bulduğum için çok sevinçliyim.Dostluklar her daim olsun Bütün herkesin emeklerin sağlık .Bu arada Hasan abimin kuru fasulyesinin tadı damağımda kaldı.en kısa zamanda tekrar bir güveç isterim haberiniz olsun Necati abi..:helal:
:helal::helal::helal::helal:

Halil İplikçi
26-04-2011, 13:03
bu birlikteliğin her daim devamı dileği ile hepiniz sağlıcakla kalın

Yağız DEMİR
26-04-2011, 16:42
her sey cok guzeldı onur kardesımı 2-3 yıl aradan sonra sonra gormek ve yıne kahkaha nese içindeki muhabbetlerımız yenı tanıstıgım abılerımle olan sohbetler paylasımlar ama akla gelecek her sey bolemı guzel olurdu
ıyıkı gelmıssınız sızın gıbı degerlı abılerımle tanısmak ayrı bır keyıftı.
HASAN ABİNİN YAPTIGI O YEMEKLER YOKMU AHHH AHHH VALLA BIR ARA PARMAKLARIMI YIYORDUM. HASAN ABI KIYAMADI BANA YINE YEMEK YAPTII :d VALLA YEMEK DIYINCE EN BASTA BEN ATLARIM OLAYA :) hasan abım ellerıne emegıne saglık superdı yemekler .

evet anlatılacak o kadar cok sey varkı nereden baslayacagımı nve nerede bıtırecegımı bılemıyorum İZMİT - SAKARYA VE MANISADAN GELEN TUM ABILERIME TESEKKUR EDERIM TEKRAR DOSTLUGUN VE ARKADASLIGIN BIR BALIK UZERINE KURULMADIGINI GOSTEREN HERKEZE SONSUZ TESEKKURLER

BALIK BAHANE SOHBET SAHANE BOSUNA BU SLOGANI SOLEMIYORUZ DOSTLUK NEREDE BIZLER ORADA BALIKLAR OLMASADA GONULLER KAHKAHALAR BIR OLUR

Doğan ÖZCAN
26-04-2011, 16:52
Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi

Kardeşim hiç üzülme ..
Sen ne zaman gelirsen kaçamak yaparız ..
Yemede para vermez sendeki anakondalarla avlar onları zaiii etmeyiz ..
Telefonla hem akşam hem sabah görüştük sende orada gibiydin..
Senin kerterizinden 2 paşayı kıyıya alıverdim..
Geldiğinde içtimada eksik paşa çıkarsa bilki onları ben aldım haberin ola....

Abim aynen dediğin gibi bir bir araya gelsek hele bir kaçamağı her türlü ayarlarızda işte nasip kısmet dedik her zaman ya Ya ALLAH ya nasip diyerek çıkarız yola oluverir inşallah.... İçtima eksik çıkmaz abim onlar nöbet istirahatlidir :D:D:D:D:D:D sağlıkla kal emi...

Tuncay GÜNAY
26-04-2011, 19:28
bu dostluk karelerini görünce insanın içinden helal size güzel insanlar demek geliyor HEHAL SİZE GÜZEL İNSANLAR balığı bahane edip kurulan bu dostluk taktire şayan hepinizi yürekten kutluyorum en kötü günleriniz böyle olsunnnn

akinyildiz81
27-04-2011, 09:36
her zaman olduğu gibi harikasınız ancak paşa team olarak yaptığınız paylaşımlar yerimde durmamı engelliyor ,işimi yapmamı zorlaştırıyor bundan dolayı halkı isyana teşvikten yasaklanması gereken bir topluluksunuz :)

Necati ARAT
27-04-2011, 10:46
her zaman olduğu gibi harikasınız ancak paşa team olarak yaptığınız paylaşımlar yerimde durmamı engelliyor ,işimi yapmamı zorlaştırıyor bundan dolayı halkı isyana teşvikten yasaklanması gereken bir topluluksunuz :)

Akın Daha dur..
Bunlar fotoydu..
Şimdi sırada videoları var..
Tam 45 dakika belgesel gibi..
Bakalım o zaman neler olacak...

Necati ARAT
27-04-2011, 12:50
Konuya yeni resimler eklenmiştir bilgilerinize...

Onur ADIGÜZEL
27-04-2011, 19:10
bütün güzel mesajlarınız için teşekkür ederim :) beni utandırmayın :) şakabir yana baktıkça bakası geliyor insanın...iyi ki varsınız dostlar...bu daha başlangıç...ömrümüz yettiğince bunların daha kaç mislini yaparız :)

mazhar üzümcü
27-04-2011, 22:12

akınım sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.

Onur ADIGÜZEL
28-04-2011, 13:57
Akın Daha dur..
Bunlar fotoydu..
Şimdi sırada videoları var..
Tam 45 dakika belgesel gibi..
Bakalım o zaman neler olacak...

abicim videoyu merakla bekliyoruz :) bir de sana zahmet onu cd ortamında kargo yapabilrsen dernekte belgesel olarak izleriz abicim :)

GAB41
28-04-2011, 17:07
tüm ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için insanları memnun etmek çok güçtür fakat katılıpta memnun olmayanı görmedim süpesiniz abiler . bu arada güveçten ben yiyemedim ama sözünü aldım :D en yakın zamanda görüşmek üzere dostlar.

Necati ARAT
29-04-2011, 12:33
abicim videoyu merakla bekliyoruz :) bir de sana zahmet onu cd ortamında kargo yapabilrsen dernekte belgesel olarak izleriz abicim :)

Ne demek kardeşim Başım üzere..
Hemen başlıyorum adresi özelden gönder..
Haa bu arada DVD nin yanında güzel kokulu birşeylerde olabilir ..
Onuda Dernekte halledersiniz umarım..
Anladın sen onu..;):D:D:D

Necati ARAT
29-04-2011, 12:37
tüm ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için insanları memnun etmek çok güçtür fakat katılıpta memnun olmayanı görmedim süpesiniz abiler . bu arada güveçten ben yiyemedim ama sözünü aldım :D en yakın zamanda görüşmek üzere dostlar.

Ozan kardeşim neler kaçırdığını hiç bilemezsin..:D
Hani bir laf vardırya anlatılmaz yaşanır diye..;)
Dostlar nasıl anlattılar bilmiyorum ama Kendin gelip test etmen lazım kardeşim..:deli:
Hem o gün sizlerle fazla vakit geçiremedik hemen o akşam dönüş yoluna geçtiniz.. :'(Daha iyi bir zamanda Daha fazla zaman geçirmek isterim..;)

Bekliyoruz..:helal:

Bizler sizlere teşekkürlerimizi sunarız..;)

discus
29-04-2011, 22:10
tek diyebildiğim off offff offfffffffff
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal:

Onur ADIGÜZEL
30-04-2011, 20:40
Ne demek kardeşim Başım üzere..
Hemen başlıyorum adresi özelden gönder..
Haa bu arada DVD nin yanında güzel kokulu birşeylerde olabilir ..
Onuda Dernekte halledersiniz umarım..
Anladın sen onu..;):D:D:D

anladım abicim anladım :):):):) zahmet etme diyeceğim ama içimden zahmet et demek geliyor :D:D:D malum dostlarla dernekte biz o işi hallederiz:D

Onur ADIGÜZEL
30-04-2011, 20:41
tek diyebildiğim off offff offfffffffff
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal:

Serkan abicim kısa süre de olsa o güzel yüzünü gördük şimdilik bununla yetiniyoruz, inşallah bir dahaki sefere bir arada oluruz :)