Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
tigerson
26-04-2011, 08:53
Selamlar,ismim ufuk denizde avlanmaya yeni başlayacağım aranıza katılmaktan mutluluk duyar,herkese hayırlı avlar dilerim.
Aramıza hoşgeldin keyif almanı daim olmanı dilerim.
Hoşgeldiniz, iyi sohbet ve paylaşımlar dilerim..
Necati ARAT
26-04-2011, 10:07
Ufuk aramıza hoş geldin..
Yeni başlıyacağım dedin ya..
Bu bir hastalık iyi düşün bence..:);)
tigerson
26-04-2011, 10:32
teşekkür ederim abilerim,
necati abi geç bile kaldım sanırım 4 yıl oldu izmir'e geleli daha yeni heveslenip takım kurduk :D bu arada takım olarakta hazırladığım seti danışayım sizlere, turlarla tekneden avlanmak üzere 2,10 luk shimano alivio kamış 10-30gr , makina shimano 4000FC 360gr 4+1, 200m lik 0,28mm DS fluorocarbon misina, iğne konusunda kadere kısmet 2 lik F-739 black nickel aldım ama ufak olur derseniz eksikleri tamamlarken alırım yine, 10 gr lık kurşun,vs vs, makina ve kamış uygunmudur gerçi kamış tekne için ideali 1,80m lik miş sanırım ama yarı sörf de ve memlekette akarda dişliye kaşıkla atçek yaparım düşüncesiyle 2,10 luk seçtim. sizin tavuk göğsü yem hazırlama konusunda dersime çalışıp bu hafta nasipse ilk avıma çıkmayı düşünüyorum :D eksiklerim ve gerekli olabilecekler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim,saygılarımla
Tuncay GÜNAY
26-04-2011, 15:46
ufuk kardeşim aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
bende 4 - 5 sene sonra izmire yerleşmeyi planlıyorum
denizli güzel fakat izmir bir başkaaaaa güzel :)
Adem VARDARCIK
26-04-2011, 16:32
Ufuk aramıza hoşgeldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
ali rıza acar
26-04-2011, 17:42
Ufuk arkadaşım önce aramıza hoş geldin. Keyifli sohbetler dilerim. Sonra siteyi takip etti isen bu hafta sonu (1 Mayıs-Pazar) sitenin Sığacıkta av organizasyonu var. O' na katılabilirsin. Detay Organizasyonlar bölümünde anlatılmış olup, sitedeki arkadaşlar ile de tanışma imkanında olur.
Selamlar.
kaptankarabulut
26-04-2011, 18:05
Ufuk kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.Bu iş güzel bir hastalık. Ve rastgele işi,nasip işi. İsparoz tutayım diye sinek iğne kullanırsın kilonun üzerinde çıpra tutarsın,çıpra tutayım diye uğraşırsın akşama kadar isparoz tutarsın.Yani balığa çıkarken ya nasip deyip çıkacaksın.Yoksa balığa çıkarken sitres atayım derken sitres olmamak gerek ..Öyleyse ya nasip deyip başla bakalım..
Yolun güzelbahce ikinci limana düşersede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
merhabalar ufuk hoş geldin gerçekten güzelbir hastalık bu iyişallah çok zevk alırsın. iyi paylaşımlar
tigerson
26-04-2011, 20:13
Abilerim hepinize teşekkür ederim,hoş buldum gerçekten.
hasan abi,necati abi,mazhar abi ve yağız abi tekrardan tanıştığıma çok memnun oldum,güzel bi gündü, yarına çıkasım var ava okadar çipura videosu izleyince:deli::D zahmetleriniz için tekrar teşekkürler eksik gedik kalmadı çok şükür :D
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
mazhar üzümcü
26-04-2011, 20:28
ufuk kardeşim. aramıza katılmandan ötürü ,sana tekrar hoşgeldin diyorum sevgilerimle.
Hasan BALIKÇI
26-04-2011, 22:53
Selamlar,ismim ufuk denizde avlanmaya yeni başlayacağım aranıza katılmaktan mutluluk duyar,herkese hayırlı avlar dilerim.
ufuk aramıza hoşgeldin kardeşim.:)
kıral kaptan
27-04-2011, 19:42
aramıza hoşgeldin ufuk kardeş
tigerson
27-04-2011, 23:26
teşekkür ederim abilerim,hoş buldum:)
Necati ARAT
28-04-2011, 08:06
Abilerim hepinize teşekkür ederim,hoş buldum gerçekten.
hasan abi,necati abi,mazhar abi ve yağız abi tekrardan tanıştığıma çok memnun oldum,güzel bi gündü, yarına çıkasım var ava okadar çipura videosu izleyince:deli::D zahmetleriniz için tekrar teşekkürler eksik gedik kalmadı çok şükür :D
Ufuk ilgi ve alakana çok teşekkür ederim..
Küçük bir not..
Siteye yükleyeceğin foto boyutları 800*600 yada 640*480
Olursa görünüm daha hoş olur ..
Ben linklere baktım ama hostinge bu küçük boyutta yükleme yaptığın için büyütemedim..
Bilgilerine...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.