Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
Merhaba abilerim...
bu siteye giriş amacım balıkçılığa olan tutkumdur...
Adım Ozan
üstadlarımızdan bize yardımcı olmaları en büyük isteğimdir...
hoş geldin burada balıkçılık ve dostluk adına herşeyi bula bilecegine eminim çok zevk alacaksın.hayırlı paylaşımlar rastgelsin
Teşekkürler... Sizlerin yorumu benim için çok önemli...
Halil İplikçi
26-04-2011, 21:56
hoş geldin genç arkadaşım forumu biraz incelersen sorularına cevapları bulursun..keyifli paylaşımlar..
Necati ARAT
27-04-2011, 10:52
Hoşgeldin ozan kardeşim..
Yaşın 15 aileden yada çevrendeki büyüklerden
Amatör avcılık konusunda yardım almadan bu işi şu anda tek başına yapabileceğini
sanmıyorum.. Bir büyüğünle birlikte olup bu işe el atarsan çok daha iyi verim alabilirsin..
Forumdaki konuları okumaya çekinme ..
Her mesaj sana bilgi verecektir şimdilik iyi bir araştırma ile alt yapını sağlamlaştır..
Teşekkürler yorumlarınız için
bu arada Necati Abi önerilerini dikkate alıcağım..
eniştem var ancak oda neredeyse benım gibi oda pek bilmior
artık öğrenicez.. zaten ilk gittiğim zamanlarda balık gelmesini beklemiyorum. Şu anda teknik bilgi aşamasındayım daha sizlerinde yardımıyla bu işi öğreneceğim insallah
kaptankarabulut
27-04-2011, 18:32
Ozan kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Merek ettiğin,öğrenmek istediğin her konuda yardımcı olmaya çalışırım..
kıral kaptan
27-04-2011, 19:40
aramıza hoşgeldin ozan kardeşim
aramıza hoşgeldin ozan kardeşim
Hoşbuldukk... yorumunuz için tesekkurler
Ozan kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Merek ettiğin,öğrenmek istediğin her konuda yardımcı olmaya çalışırım..
Hoşbulduk... Bana yardım edeceğinizden hiç şupem yok zaten gercekten cok iyi bir paylasım ve yardımlasma grubu...
herkeze selam siteye yeni kaydoldum ve ilk kaydolduğum forum sitesi. kuralları zamanla öğreneceğimi ümit ediyorum. Tatlısu avcılığı tutkunuyum, ustaların tecrübelerinden faydalacağım düşüncesindeyim.
herkeze selam siteye yeni kaydoldum ve ilk kaydolduğum forum sitesi. kuralları zamanla öğreneceğimi ümit ediyorum. Tatlısu avcılığı tutkunuyum, ustaların tecrübelerinden faydalacağım düşüncesindeyim.
Sende hosgeldin kardeş... Emin ol bu site tahmin edemeyeceğin kadar bilgi kazandıracak sana...
ben üye olalı daha 2-3 gün oldu ama şimdiden püf noktalarını öğrenmeye basladım.
aramıza hosgeldın... kurallar içinde forumda konunun baslığını göreceksin...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.