Tüm Versiyonu Göster : NECATİ ARAT'ı Ziyaret Ettim..
Bugün Necati ARAT arkadaşımı ziyarete gittim. Kendisinin ne kadar misafirperver ve hoşsohbet bir insan olduğunu fotoğraflardan ve yorumlardan anlıyordum ve gitmeye karar verdim. Beni çok iyi karşıladı sanki kendimi yanında daha bugün tanışmış değilde kırk yıllık dostumuşuz gibi hissettim kendisine teşekkür ediyorum. Birçok konu hakkında paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunduk avla ilgili bilmediğim birçok konuda konuşup yeni şeyler öğrenmek iyi oldu. İnşaallah bir aksilik olmazsa arkadaşlığımız gelişerek sürecek ve yeni şeyler öğrenmeye devam edeceğiz. Kendisine bugünkü misafirperverliği ve hoşsohbeti için çok çok teşekkür ediyorum Yağız kardeşimi de görmeyi umuyordum ama o bugün gece nöbetine geleceğinden bir dahaki sefere nasip diyorum. Birkaç fotoğraf çektik telefonlarla, çok kaliteli görüntü yok ama anı olması maksadıyla ekliyorum. Tüm aileye saygılar sevgiler. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE......
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Hasan BALIKÇI
28-04-2011, 21:46
bu kervan uzadı :helal::helal:
sanırım kervanın önünde hiç bir engel kalmıyor.;)yüreğinize sağlık :)
galba BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE Dedikleri bu olsa gerek ;)
Hasan abim en kısa zamanda seni de rahatsız edeceğim bugün kulaklarını çınlattık zaten yakın zamanda bir randevu talebim olabilir saygılar sevgiler. Parolamız da hep aynı...
Hasan BALIKÇI
28-04-2011, 21:53
Hasan abim en kısa zamanda seni de rahatsız edeceğim bugün kulaklarını çınlattık zaten yakın zamanda bir randevu talebim olabilir saygılar sevgiler. Parolamız da hep aynı...
ne zaman istersen sevgili kardeşim.:)işyerim gıda çarşısında ;)oturduğum muhit altındağ kamil tunca bulvarı :)
ne zaman dilersen buyur gel kardeşim.:)
Murat ÇAKMAKÇI
28-04-2011, 22:07
OH OH ALLAH muhabbetinizi artırır inşallah kıskanmamak elde değil yahu ah be o kahve yokmu tadına varamadım:'(
ali rıza acar
29-04-2011, 08:20
Mesut kardeşim, içtiğiniz kahve sakızlı mı idi bilmiyorum ama ne olursa olsun Necati kardeşimin yanına giden mutlaka tekrarını getiriyor.
Muhabbetide tahmin edebiliyorum. Sohbetinden zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
Bu nedenle yolunu oraya düşürüyorsun. Şanssızlığın bizim küçük Yağız ile tanışamaman.
Ama yolunu düşürdüğünde o şansıda yakalarsın.
Sevgiler hepinize.
Necati ARAT
29-04-2011, 09:01
Bugün Necati ARAT arkadaşımı ziyarete gittim. Kendisinin ne kadar misafirperver ve hoşsohbet bir insan olduğunu fotoğraflardan ve yorumlardan anlıyordum ve gitmeye karar verdim. Beni çok iyi karşıladı sanki kendimi yanında daha bugün tanışmış değilde kırk yıllık dostumuşuz gibi hissettim kendisine teşekkür ediyorum. Birçok konu hakkında paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunduk avla ilgili bilmediğim birçok konuda konuşup yeni şeyler öğrenmek iyi oldu. İnşaallah bir aksilik olmazsa arkadaşlığımız gelişerek sürecek ve yeni şeyler öğrenmeye devam edeceğiz. Kendisine bugünkü misafirperverliği ve hoşsohbeti için çok çok teşekkür ediyorum Yağız kardeşimi de görmeyi umuyordum ama o bugün gece nöbetine geleceğinden bir dahaki sefere nasip diyorum. Birkaç fotoğraf çektik telefonlarla, çok kaliteli görüntü yok ama anı olması maksadıyla ekliyorum. Tüm aileye saygılar sevgiler. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE......
Hay maaşallah Mesut kardeşim ellerine sağlık..
Fotoları mailden alamamışytım Senin konuyu açman çok ama çok güzel oldu..
Yanıma kadar gelip ziyaretin beni fazlasıyla Mesut etti..:D:D
Umarım dostluğumuz devam eder..
Biraz başını ağrıtmış olabilirim sürçü lisan ettiysem afola..
Hediyen ve Kahveler için ayrıca teşekkür ederim Sanada dedim buradan herkezin yanında tekrar mahcubiyetimi dile getirmek isterim..
Gönlü bol yüzü ak kardeşim.. İyiki tanıştık seni tanıdığıma çok memnun oldum.. Birlikte muhabbetimizin devamını beraber av yapma dileklerimle isterim..
Kal sağlıcakla..
Kamil ESEN
29-04-2011, 19:24
Dostlar kervanı büyüyor.Beraber birde kıyı avı yapsak ne muhabbet olacak.Tarif bile edilemez herhalde.;)
Haa unutmadan,kıyı avında Önerin saz darbuka şovu olacakmış.Benden duymadınız ama:P
Hay maaşallah Mesut kardeşim ellerine sağlık..
Fotoları mailden alamamışytım Senin konuyu açman çok ama çok güzel oldu..
Yanıma kadar gelip ziyaretin beni fazlasıyla Mesut etti..:D:D
Umarım dostluğumuz devam eder..
Biraz başını ağrıtmış olabilirim sürçü lisan ettiysem afola..
Hediyen ve Kahveler için ayrıca teşekkür ederim Sanada dedim buradan herkezin yanında tekrar mahcubiyetimi dile getirmek isterim..
Gönlü bol yüzü ak kardeşim.. İyiki tanıştık seni tanıdığıma çok memnun oldum.. Birlikte muhabbetimizin devamını beraber av yapma dileklerimle isterim..
Kal sağlıcakla..
Estağfurullah üstadım sen daha iyilerine layıksın ayrıca muhabbetin baş ağrıtırmı aksine birdahaki ziyareti iple çekicem inşaallah bu görüşme birde avda olursa deymeyin keyfe çok teşekkürler saygılar sevgiler
Dostlar kervanı büyüyor.Beraber birde kıyı avı yapsak ne muhabbet olacak.Tarif bile edilemez herhalde.;)
Haa unutmadan,kıyı avında Önerin saz darbuka şovu olacakmış.Benden duymadınız ama:P
Kamil abim sizlerlede tanışmayı çok isterim sizinde kulağınızı çınlattık daha birçok dostun kulaklarını çınlattık umarım birgün yollarımız bir şekilde kesişir de avımız da muhabbetimiz de şenlenir saygılar sevgiler.....
Mesut kardeşim, içtiğiniz kahve sakızlı mı idi bilmiyorum ama ne olursa olsun Necati kardeşimin yanına giden mutlaka tekrarını getiriyor.
Muhabbetide tahmin edebiliyorum. Sohbetinden zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
Bu nedenle yolunu oraya düşürüyorsun. Şanssızlığın bizim küçük Yağız ile tanışamaman.
Ama yolunu düşürdüğünde o şansıda yakalarsın.
Sevgiler hepinize.
Evet Ali Rıza abim kahvemiz sakızlı idi. Yağız arkadaşı da inşaallah bir dahaki sefere görmeyi umuyorum tabii diğer dostlarıda saygılar......
Yağız DEMİR
29-04-2011, 20:07
mesut kardes bu haftada gece nobetındeyım ama onumuzdekı hafta gunduze gecıyorum beklerım valla bende tanısmıs olur hemde muhabbetın belını kırarız
mesut kardes bu haftada gece nobetındeyım ama onumuzdekı hafta gunduze gecıyorum beklerım valla bende tanısmıs olur hemde muhabbetın belını kırarız
İnşaallah Yağız en kısa zamanda bende nöbeti denk getirip gelicem bizde vardiyayılıyız malum.....
orhan yıldız
29-04-2011, 20:42
mesut kardeşim necatinin sakızlı kahvesi her zaman icilir rasgelsin ailesinse bu her zaman vardir sanaldan reyale cok iyi dosluklar herkeze nasip olsun bende şirin yerdeyim tanışalım bir gün nasipse
mesut kardeşim necatinin sakızlı kahvesi her zaman icilir rasgelsin ailesinse bu her zaman vardir sanaldan reyale cok iyi dosluklar herkeze nasip olsun bende şirin yerdeyim tanışalım bir gün nasipse
İnşaallah abi tel. no'sunu kaydediyorum şirinyere geldiğimde ki herzaman geliyorum mekanın varsa oraya yoksa uygun göreceğin başka yerde görüşürüz umarım iyi geceler saygılar...
Necati ARAT
02-05-2011, 08:50
Kamil abim evet dostluk kervanı bübüyor büyümesinede........
Bu öner abimin Darbuka merakı naradan çıktı :soru:
Ne zaman neredeymiş SHOW'u :soru:
Bende orada olmak dinlemek isterim..
Bak sokak çalgıcılarını toplayıp karakola götürüyorlarmış..;)
Onuda alıp götürmesinler sonra...:D:D:D:D
serkan KSK
09-05-2011, 13:49
nekadar güzel dostluklar allah muhabbetinizi arttırsın
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.