Tüm Versiyonu Göster : PAŞA TEAM ve SAMADER Muhabbetcileri ile..(VİDEOLAR)
Necati ARAT
29-04-2011, 12:50
Evet dostlar..
Biliyorsunuz geçen hafta sonu; İzmit, Sakarya, Kocaeliden (SAMADER ÜYELERİ) ve Manisa'dan gelen dostlarımızla Zeltinlerde bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmuştuk.. O anların resimlerini sizlerle paylaştık, videolarınıda sizlerle paylaşmak sizleride bir nebze olsun o muhabbetli ortama dahil etmek istedim..
Sizi biraz merakta bıraktım biliyorum ama sanırım değdi bu kadar beklemeye..
İşte videolar..
Tam 42 Dakika 11 Saniye.. ancak Video siteleri bir anda 42 Dakika 11 Saniyelik videoyu görünce şaşırdı tabiiki.:D:D:D
Bende bunu 3 bölüme ayırarak sizlere sunabildim..
Umarım beğenirsiniz..
1.BÖLÜM
xigzgl_paya-team-ve-samader-muhabbetcylery-yle-1-bolum_sport
2. BÖLÜM
xih2bu_paya-team-ve-samader-muhabbetcylery-yle-2-bolum_sport
3.BÖLÜM
xigzh0_sakaryadan-gelen-dostlar-yle-3-bolum_sport
Kamil ESEN
29-04-2011, 14:50
Çok güzel ve zahmetli bir çalışma olmuş.Paylaşıma teşekkürler Necati..
Hasan BALIKÇI
29-04-2011, 15:05
necati kardeşim emeğine yüreğine eline koluna sağlık.:helal:
o günü anlatmakla bitmez veya olmaz derdikya işte bu video herşeyi anlatıyor ve yaşatıyor.:helal:
biz severek isteyerek birşeyleri yaptık o gün yaşadık ama bizlerle olmayan gönül dostlarımızda buradan rahatlıkla yaşarlar.:)
böyle güzel anları belli zamanlarda herkesle beraber yaşamak dileklerimle :)
eline sağlık kardeşim.:helal:
Süleyman Çetin
29-04-2011, 17:33
Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bütün abilerimi tebrik ediyorum. :helal::helal:
Yazın memlekete gittiğimde İzmir'deki abilerimin yanına çaylarını içmek için uğramak isterim. :)
adolomorola
29-04-2011, 17:45
Necati ellerine yüreğine sağlık inanki hiç sıkalmadan son anına kadar izledim görüntüleri çok güzel olmuş beeee bir kez daha tüm katılanlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım...;)
kalfahasan45
29-04-2011, 18:23
Necati ellerine sağlık video lar çok güzel olmuş inşallah bu dosluğumuz oldukça daha iyilerini yaşıyacağız tüm RASTGELSİN ailesi daha iyilerine layık Elin ayağın dert görmesin kardeş
Taygun KOCABIYIK
29-04-2011, 18:26
Bende sadece ilk bölüm açıldı ama diğer abilerimiz izlediğine göre herhalde benim bilgisayar su koyverdi. Daha sonra tekrar deneyeceğim muhakkak izlerim bir şekilde.
Birşeyler söylemek gerekirse ben katılamadığım için çok ama çok üzgünüm. Haftaiçi Hasan abiyle bir kaç sefer görüştük özellikle benimde gelmemi istedi planımızıda hazırlamıştık ama maalesef haftasonu çalışmam gerekti ve katılamadım. Neler kaçırdığımı görünce kendi adıma çok üzüldüm ama o havayı soluyanlar içinde çok sevindim. İnsanlar aynı şehirde yaşayan akrabalarını görmeye bile gitmezken böyle güzel insanların Sakarya'dan, İzmit'ten gelmeleri zaten herşeyi özetliyor. En kötü gününüz böyle olsun diyorum.
Umarım tekrar böyle bir buluşma olurda bu güzel ortamı bende yaşarım.
Hasan BALIKÇI
29-04-2011, 19:24
Bende sadece ilk bölüm açıldı ama diğer abilerimiz izlediğine göre herhalde benim bilgisayar su koyverdi. Daha sonra tekrar deneyeceğim muhakkak izlerim bir şekilde.
Birşeyler söylemek gerekirse ben katılamadığım için çok ama çok üzgünüm. Haftaiçi Hasan abiyle bir kaç sefer görüştük özellikle benimde gelmemi istedi planımızıda hazırlamıştık ama maalesef haftasonu çalışmam gerekti ve katılamadım. Neler kaçırdığımı görünce kendi adıma çok üzüldüm ama o havayı soluyanlar içinde çok sevindim. İnsanlar aynı şehirde yaşayan akrabalarını görmeye bile gitmezken böyle güzel insanların Sakarya'dan, İzmit'ten gelmeleri zaten herşeyi özetliyor. En kötü gününüz böyle olsun diyorum.
evlat keşke sende katılsaydın.:(katılman içinde seni davet etmiştim ama dediğin gibi önce iş ;)sağlık olsun bizde bu sevda olduktan sonra bi bakmışsın biz sakarya lara yol almışız.;)
sürdürülebilir dostlukların herdaim sürmesi adına güzel bir iki gün yaşanmış oldu.hep beraber göreceğizki rastgelsin catısı altında böyle güzel anları dahada fazla yaşayacağız.:)
tek amacımızda dostluk ve yardımlaşmadır.:)
Bayağı bir uğraştırdı sanırım ama emeğine değmiş eline koluna sağlık....
Murat ÇAKMAKÇI
29-04-2011, 20:04
YÖNETİCİLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK
:helal:
Yağız DEMİR
29-04-2011, 20:16
necati abım ellerıne emegıne saglık ne gıbı ezıyet cektıgını bılıyom valla benım yuzumden :)
cekımler aslında HD kalıte cekımdı ama yuklemekte sorun oldugundan kalıte dustu :D
orhan yıldız
29-04-2011, 20:51
kardeşim elerine saglık cok güzel olmuş kocaeli sakarya manısa izmir buluşması bu dosluk harika herkeze nasıp olsun rasgelsın ailesinin farkı bu olsa gerek herkeze gönülden saygılar sevgiler
tüm dostlarımız bir arada yine fark ortada.
orada olmaya şartları okadar zorlamama rağmen aranıza katılamamak bana çok koydu. yine şükürki videolarınız sayesinde o güzel anlarınıza bir nebze ortak olabiliyoruz. teşekkürler dostlar:helal::helal: kaliteniz, dostluğunuz, hoş sohbetleriniz, yardımlaşmalarınız, amatör balıkçılığın yaygınlaşması için verdiğiniz tüm emekler için sonsuz teşekkürler ve aranıza katılamadığım için binlerce kez özür:(
Emeklerinize sağlık oldukça güzel videolar olmuş.:helal::helal:
:helal::helal::helal::helal::helal:
Yağız DEMİR
30-04-2011, 20:48
orada olmaya şartları okadar zorlamama rağmen aranıza katılamamak bana çok koydu. yine şükürki videolarınız sayesinde o güzel anlarınıza bir nebze ortak olabiliyoruz. teşekkürler dostlar:helal::helal: kaliteniz, dostluğunuz, hoş sohbetleriniz, yardımlaşmalarınız, amatör balıkçılığın yaygınlaşması için verdiğiniz tüm emekler için sonsuz teşekkürler ve aranıza katılamadığım için binlerce kez özür:(
kankaaa sen hep yanımızdaydın be kardesım sen olmasanda varlıgın yetıyor :D nasıl laf ama :D
Necati ARAT
02-05-2011, 08:07
Çok güzel ve zahmetli bir çalışma olmuş.Paylaşıma teşekkürler Necati..
necati kardeşim emeğine yüreğine eline koluna sağlık.:helal:
o günü anlatmakla bitmez veya olmaz derdikya işte bu video herşeyi anlatıyor ve yaşatıyor.:helal:
biz severek isteyerek birşeyleri yaptık o gün yaşadık ama bizlerle olmayan gönül dostlarımızda buradan rahatlıkla yaşarlar.:)
böyle güzel anları belli zamanlarda herkesle beraber yaşamak dileklerimle :)
eline sağlık kardeşim.:helal:
Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bütün abilerimi tebrik ediyorum. :helal::helal:
Yazın memlekete gittiğimde İzmir'deki abilerimin yanına çaylarını içmek için uğramak isterim. :)
Necati ellerine yüreğine sağlık inanki hiç sıkalmadan son anına kadar izledim görüntüleri çok güzel olmuş beeee bir kez daha tüm katılanlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım...;)
Necati ellerine sağlık video lar çok güzel olmuş inşallah bu dosluğumuz oldukça daha iyilerini yaşıyacağız tüm RASTGELSİN ailesi daha iyilerine layık Elin ayağın dert görmesin kardeş
Bayağı bir uğraştırdı sanırım ama emeğine değmiş eline koluna sağlık....
YÖNETİCİLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK
:helal:
necati abım ellerıne emegıne saglık ne gıbı ezıyet cektıgını bılıyom valla benım yuzumden :)
cekımler aslında HD kalıte cekımdı ama yuklemekte sorun oldugundan kalıte dustu :D
kardeşim elerine saglık cok güzel olmuş kocaeli sakarya manısa izmir buluşması bu dosluk harika herkeze nasıp olsun rasgelsın ailesinin farkı bu olsa gerek herkeze gönülden saygılar sevgiler
Emeklerinize sağlık oldukça güzel videolar olmuş.:helal::helal:
Tüm arkadaşlara katılımları için teşekkürler..
Sağlıcakla..
Bornovalı
02-05-2011, 19:36
Gerçekten harika bir buluşma olmuş,bu ütr org lerin sorumluluğuda ağır oluyor dolayısıyla ev sahipliği yapan kişilerin yaşadığı stresi tahmin edebiliyorum.
bir yandan gelecek olan dostları iyi ağırlama isteği,diğer yandan eli boş göndermeden bir kaç balık yakalatma çabası ve mera seçimi,bir diğer yandansa org de misafirlerle ilgilenecek bir ekip oluşturmak.
bu işler zor olduğukadar zevklidir de bilirim.
bu sebepten emeği geçenlerin ellerine ayaklarına emeklerine sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsınız dostlar.
Necati ARAT
03-05-2011, 09:52
Gerçekten harika bir buluşma olmuş,bu ütr org lerin sorumluluğuda ağır oluyor dolayısıyla ev sahipliği yapan kişilerin yaşadığı stresi tahmin edebiliyorum.
bir yandan gelecek olan dostları iyi ağırlama isteği,diğer yandan eli boş göndermeden bir kaç balık yakalatma çabası ve mera seçimi,bir diğer yandansa org de misafirlerle ilgilenecek bir ekip oluşturmak.
bu işler zor olduğukadar zevklidir de bilirim.
bu sebepten emeği geçenlerin ellerine ayaklarına emeklerine sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsınız dostlar.
Rıdvan abim katılımların için teşekkür ederim..
Senlede bir arada olmak beraber av yapmak isteriz..
Teşekkürler..
İlyas Reis
06-05-2011, 17:22
Sayın Necati Bey Kardeşim,. Ellerinize sağlık.Sayın Hasan Bey Kardeşim,.İzmir den Manisa dan, Sakarya dan gelen Sayın Bey Kardeşlerim.Sıcak dostluklarınızın devamı diğer nesillere de aktarılır inşaallah.Er kişilerin bu mevsimde uzun süre birlikte, bazı bize ait olan değerleri paylaşmalarının sıcaklığını gördük ve hissettik.Teşekkür ederiz sizlere.İdealler vardır insanın iktisadi hamlelerinde.İdealler vardır insanın yaşam kalitesinde,İdealler vardır insanın öne geçme çabalarında.
İdealler vardır,.Onu sürükleyen, Arzu ve Nefs,Hırsı da yanına alarak, son nefese kadar başka birşey hissetmeden devamlı koşturtur.İdealleri, ancak aksiyon sahibi insanlar tarihe yazdırırlar.Diğerleri kendi gölgelerini geçemezler hiçbirzaman.
O zaman kendimizi muhasebelendirdiğimizde,yaşamın ideallerini kendi ölçülerimize göre farkındalık uyanıklığına gözlerimizi açmalıyız.Huzur ve dinginlik yakınımızda olduğu halde çalkantılı ve rüzgarlı ters hava benzeri yaşantı bitiyor.
''Keşke zaman ayırabilseydim kendime ve başkalarına'' sözcüğü, hala var olanlar.Lütfen, bize lazım psiko haletimizi düzenleyelim.Bakınız video bu haleti nasıl yorumluyor.Arkadaşlık,Anlayış,Paylaşım,Civanmertli k,Huzur,Dostluk,Sevgi,,,,,,,,,,,
Hasan BALIKÇI
06-05-2011, 22:16
Sayın Necati Bey Kardeşim,. Ellerinize sağlık.Sayın Hasan Bey Kardeşim,.İzmir den Manisa dan, Sakarya dan gelen Sayın Bey Kardeşlerim.Sıcak dostluklarınızın devamı diğer nesillere de aktarılır inşaallah.Er kişilerin bu mevsimde uzun süre birlikte, bazı bize ait olan değerleri paylaşmalarının sıcaklığını gördük ve hissettik.Teşekkür ederiz sizlere.İdealler vardır insanın iktisadi hamlelerinde.İdealler vardır insanın yaşam kalitesinde,İdealler vardır insanın öne geçme çabalarında.
İdealler vardır,.Onu sürükleyen, Arzu ve Nefs,Hırsı da yanına alarak, son nefese kadar başka birşey hissetmeden devamlı koşturtur.İdealleri, ancak aksiyon sahibi insanlar tarihe yazdırırlar.Diğerleri kendi gölgelerini geçemezler hiçbirzaman.
O zaman kendimizi muhasebelendirdiğimizde,yaşamın ideallerini kendi ölçülerimize göre farkındalık uyanıklığına gözlerimizi açmalıyız.Huzur ve dinginlik yakınımızda olduğu halde çalkantılı ve rüzgarlı ters hava benzeri yaşantı bitiyor.
''Keşke zaman ayırabilseydim kendime ve başkalarına'' sözcüğü, hala var olanlar.Lütfen, bize lazım psiko haletimizi düzenleyelim.Bakınız video bu haleti nasıl yorumluyor.Arkadaşlık,Anlayış,Paylaşım,Civanmertli k,Huzur,Dostluk,Sevgi,,,,,,,,,,,
ilyas abi güzel mesajın için çok teşekkürler.:)
herkesin bildiği gibi hobiler insanları rahatlatmak için severek birşeyleri yapabilmek içindir.:)bizlerde tüm dostlarımız gibi sadece BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE sözcüğü ile birşeyler yapıyoruz :)tüm dostlarımızla beraber olursak dahada güzel oluyor.:)
katılımın için çok teşekkürler :)
Necati ARAT
09-05-2011, 08:00
İyyas abim Bu güzel mesajın için çoook teşekkür ederim..
Bizim idaallerimizin arasında.. Sürdürülebilir avcılık yapmak ve bunuda dostlarımız ile paylaşmak. Yine idaallerimiz arasında Yeni dostluklar kurmak ön önemli idaalimizde Bu güzel Hobiyi evlatlarımıza miras bırakmak..
Hasan abimin dediği gibi Balık bahane sohbet şahane sloganı ile çıktık bu yola umarım ilerlediğimiz bu yolda bir çok yeni dostluklar kurarız..
Sizinlede tanışmak isteriz..
Saygılarımla..
Erkan SÜLÜŞOĞLU
09-05-2011, 10:41
Necati ustam gelmeyi çok istedim ama önce iş..Bu tip buluşmaları mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışıyorumda bu sefer olmadı..Videolar harika ellerine sağlık..
Necati ARAT
09-05-2011, 10:43
Necati ustam gelmeyi çok istedim ama önce iş..Bu tip buluşmaları mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışıyorumda bu sefer olmadı..Videolar harika ellerine sağlık..
Erkan kardeş tabiiki önce iş..
Vakit oldukça her zaman beraber oluruz..
Onuru bırakma.. Ne zaman müsait olursanız yine bekleriz..
Katılım için ayrıca taşekkürler..
Ferhat AYAS
09-05-2011, 13:05
Ellerinize sağlık. Tüm arkadaşlar misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim.
İnşallah başka bir zamanda beraber olmak ümidi ile :)
:helal: :helal: :helal:
Necati ARAT
09-05-2011, 13:24
Ellerinize sağlık. Tüm arkadaşlar misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim.
İnşallah başka bir zamanda beraber olmak ümidi ile :)
:helal: :helal: :helal:
Kardeş ben teşekkür ederim..
Katılım için teşekkürler..;)
Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan..:confused:
Benim balıklar nerede..:)
Kargoladın mı???:D:D
Ferhat AYAS
09-05-2011, 14:27
Kardeş ben teşekkür ederim..
Katılım için teşekkürler..;)
Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan..:confused:
Benim balıklar nerede..:)
Kargoladın mı???:D:D
Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan= :( berbat geçti, 150kişi yarıştı, çıkan balık sayısı 6 adet. Gerisini sen düşün, Soğuk havayıda unutmamak gerek :'(
Benim balıklar nerede..:) = senin balıklar Mollaköyde suyun altında bekliyor bizi, hafta sonu almak için gideceğiz İLHAN ile BEN :)
Kargoladın mı??? = haftaya allah izin verirse, kargo gelecek :deli: :P :cool:
Necati ARAT
09-05-2011, 14:31
Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan= :( berbat geçti, 150kişi yarıştı, çıkan balık sayısı 6 adet. Gerisini sen düşün, Soğuk havayıda unutmamak gerek :'(
Benim balıklar nerede..:) = senin balıklar Mollaköyde suyun altında bekliyor bizi, hafta sonu almak için gideceğiz İLHAN ile BEN :)
Kargoladın mı??? = haftaya allah izin verirse, kargo gelecek :deli: :P :cool:
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Ferhat ayrıntılı cevap için teşekkürler..:D:D:D
Şimdiden size bol şans..;)
Nasibiniz bol olsun ...:helal:
İlhan abi ye selamlar...;)
Raif Yelkenci
09-05-2011, 19:04
Necati cim beklememize değmiş doğrusu harika olmuş eline sağlık yorulmuşsun hakkını helal et kardeşim.
İrfanavcı
09-05-2011, 19:24
Necati gerçekten çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık kardeşş.
Necati ARAT
10-05-2011, 07:28
Necati cim beklememize değmiş doğrusu harika olmuş eline sağlık yorulmuşsun hakkını helal et kardeşim.
Raif abim ne demek helallik.. Ben bunları seve seve hazırlıyorum..
Hem daha duurrrrr.. Beraber'de bir av yapalım o zaman helallik istersin..:D:D:D
Necati gerçekten çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık kardeşş.
İrfan abim beğendiğinize sevindim Katılım için ben teşekkür ederim..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.