PDA

Tüm Versiyonu Göster : 08.05.2011 av raporu

gonencsenkal
09-05-2011, 09:58
Yer: çandarlı körfezi-şakran-Aliağa
Yem : boru kurdu-mamun-Sülünez
Takım:Klasik dip takımı-4,5 numara uzun ve kısa pala değişik modellerde iğneler
Hava durumu:2-4 , saat 2 den sonra 3-5
Tutulan balıklar:kıyıdan lidaki ve sarpa-tekneden maviş ve gopez bir de ismini bilmediğimiz bir balık lapin olduğunu düşünüyorum...

Pazar sabahı saat 5,30 gibi kuzenim Serhat Engin ile birlikte avlağımıza doğru yola çıktık, Yolda yem ve yiyecek ihtiyacımızı karşılayıp avlağımıza vardık ve oltaları suyla buluşturduk. 2 lidaki ve bir sarpa aldık vuruşlar devam etmekteydi fakat havanın çok güzel olması ve teknelerin bir bir limandan ayrılmaları bizi tekneyle çıkma konusunda heveslendirmeye başladı. Kıyıdaki hareketliliğin denizde daha yoğun olacağı düşüncesi ve heyecanıyla elim telefona sarıldı ve Kelek İlhanı aradım.Teknemizin motoru yanımızda olmadığı için onla çıkmayı düşünmüştüm.Abi müsaitsen geliyoruz dedim.Birden kendimizi oltaları toplarken bulduk ve yoldan biraz daha yem ve yiyecek ikmali yaptıktan sonra tekneye ulaştık ve yola koyulduk dah asonrası fotoğraflarda mavişler tadı harikaydı bu arada:)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Erkan SÜLÜŞOĞLU
09-05-2011, 10:34
Gönenç usta tebrikler verimli av olmuş...

Necati ARAT
09-05-2011, 10:38
Gönenç güzel bi av olmuş tebrikler..
Serhat ne o öyle uzaklara dalmış gitmiş.??

En kötü günleriniz böyle olsun..
emeğine sağlık güzel bir rapor ve paylaşım olmuş..
emeğine sağlık..

xnode
09-05-2011, 11:39
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.

Balikci Alp
09-05-2011, 14:14
Bereketli avınız için tebrik ederim. Dediğiniz gibi resim lapin resmine benziyor, ancak daha önce hiç tutmadığımdan emin değilim. Tattınız mı? Lezzetli bir balık mı?

ali rıza acar
09-05-2011, 14:26
Gönenç epeydir ortalarda yoktun. Bir çıktın, pir çıktın. Güzel paylaşım olmuş.Tebrikler.

er35han
09-05-2011, 16:49
tebrikler gönenç havayı değerlendirmişsiniz,izmaritler şahane,bir de tavada görüntüleseydin tam dört köşe olurduk. lapin tatsız bir balıktır hatta eti az acı bile denilebilir.

Raif Yelkenci
09-05-2011, 18:04
Gönenç kardeşim tebrikler çok güzel bir hava ve ortamda izmaritlerle buluşmuşsunuz elinize sağlık afiyetolsun.

kaptankarabulut
09-05-2011, 18:16
Gönenç kardeşim paylaşım için teşekkürler,mavişlerin tadı gerçekten çok güzeldir,afiyet olsun..

Kamil ESEN
09-05-2011, 18:19
İzmarite Bodrumda denizin kurufasulyesi derler.Tadına bayılmayan kayıkçı yoktur.Bende çok severim.Bol yağda nar gibi kızarttınmı kılçık,mılçık vız gelir.Afiyet olsun..Rastgelsin..

Halil İplikçi
09-05-2011, 18:23
ne güzel felekten bir gün çalmışsınız kutlarım dün ben de şakrandaydım
haberim olsaydı dönüşte derede karşılardım sizi

Adem VARDARCIK
09-05-2011, 19:23
Pırıl pırıl bir gün ve güzel bir rapor.Tebrik ederim paylaşım için teşekkürler, bereketli olsun.
Bu arada mavişleri çıtır hale getirdikten sonra sarımsaklı yoğurda atıyorum ben.Mükemmel bir lezzet çıkıyor ortaya..

Mehmet BODUROĞLU
09-05-2011, 19:30
Tebrikler, güzel bir av hikayesi olmuş.
Kıyıdan sonra birde tekne olayı amanda aman :)
Sonuçta güzel olmuş, daha ne olsun ?
AFİYET olsun :)
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimizle.
Rastgelsin ...

mst35
09-05-2011, 20:04
Tebrik ederim güzel av olmuş devamını dilerim...

gonencsenkal
10-05-2011, 07:38
Gönenç usta tebrikler verimli av olmuş...

Teşekkürler daha iyi avlar sizin olsun :)

gonencsenkal
10-05-2011, 07:43
Gönenç güzel bi av olmuş tebrikler..
Serhat ne o öyle uzaklara dalmış gitmiş.??

En kötü günleriniz böyle olsun..
emeğine sağlık güzel bir rapor ve paylaşım olmuş..
emeğine sağlık..

Sağol Necati kardeşim ben maviş çekerken Serhat seyrediyordu da ondan morali bozuktu :D:D;)

gonencsenkal
10-05-2011, 07:44
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.

Katılımınız için teşekkürler...

gonencsenkal
10-05-2011, 07:47
Bereketli avınız için tebrik ederim. Dediğiniz gibi resim lapin resmine benziyor, ancak daha önce hiç tutmadığımdan emin değilim. Tattınız mı? Lezzetli bir balık mı?

Teşekkürler..Kelek ilhan lagos dedi ama ben lapin olduğunu düşünüyorum balığı Serhat yedi ama tadı iyi değilmiş..

gonencsenkal
10-05-2011, 07:48
Gönenç epeydir ortalarda yoktun. Bir çıktın, pir çıktın. Güzel paylaşım olmuş.Tebrikler.

Abi aslında buralardayım ama zamnda avda olmayınca pek takılamadım.. Teşekkür ederim havalar ısınıyor bostanlıda görüşelim bir ara :)

gonencsenkal
10-05-2011, 07:50
tebrikler gönenç havayı değerlendirmişsiniz,izmaritler şahane,bir de tavada görüntüleseydin tam dört köşe olurduk. lapin tatsız bir balıktır hatta eti az acı bile denilebilir.

Teşekkür ederim tadı gerçekten kötüymüş..:(

gonencsenkal
10-05-2011, 07:51
Gönenç kardeşim tebrikler çok güzel bir hava ve ortamda izmaritlerle buluşmuşsunuz elinize sağlık afiyetolsun.

Raif abi çok sağol daha güzel avlar sizlerin olsun..:)

gonencsenkal
10-05-2011, 07:53
Gönenç kardeşim paylaşım için teşekkürler,mavişlerin tadı gerçekten çok güzeldir,afiyet olsun..

Teşekkür ederim Süleyman Kaptan haziran 15 ekadar devam ediyormuş bu balık inşallah daha çok tutarız..

gonencsenkal
10-05-2011, 07:54
İzmarite Bodrumda denizin kurufasulyesi derler.Tadına bayılmayan kayıkçı yoktur.Bende çok severim.Bol yağda nar gibi kızarttınmı kılçık,mılçık vız gelir.Afiyet olsun..Rastgelsin..

Kesinlikle katılıyorum herkez maviş avlıyordu zaten uskumru gelene kadar mavişe devam :)

gonencsenkal
10-05-2011, 07:56
ne güzel felekten bir gün çalmışsınız kutlarım dün ben de şakrandaydım
haberim olsaydı dönüşte derede karşılardım sizi

Abi bilseydim birlikte avlanırdık valla.. hiç olmazsa kahvede bir çay içer sohbet ederdik..

gonencsenkal
10-05-2011, 07:57
Pırıl pırıl bir gün ve güzel bir rapor.Tebrik ederim paylaşım için teşekkürler, bereketli olsun.
Bu arada mavişleri çıtır hale getirdikten sonra sarımsaklı yoğurda atıyorum ben.Mükemmel bir lezzet çıkıyor ortaya..

Sarmısaklı yoğurt gerçekten ilginç bir daha ki sefere kesinlikle deneyeceğim , Teşekkür ederim..

gonencsenkal
10-05-2011, 08:00
Tebrikler, güzel bir av hikayesi olmuş.
Kıyıdan sonra birde tekne olayı amanda aman :)
Sonuçta güzel olmuş, daha ne olsun ?
AFİYET olsun :)
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimizle.
Rastgelsin ...

İyi dileklerin için teşekkürler Mehmet kardeşim kıyıdan sonra tekne biraz yorucu oldu ama değdi kıyıdanda gitsem tekne kamışım hep yanımdadır..:)

gonencsenkal
10-05-2011, 08:01
Tebrik ederim güzel av olmuş devamını dilerim...

Teşekkürler daha iyi avlar sizin olsun..:)

Taygun KOCABIYIK
10-05-2011, 09:05
Gönenç abi tebrik ederim. Lapin için ise şunu söyleyim yiyebileceğin bir çok balıktan daha lezzetli çünkü bu lapin farklı bir tür kikla veya yağlı diyorlar derisini yüzersen tavuk balığına yakın lezzeti var :)

Fatih AKDAĞ
10-05-2011, 10:48
Gönenç ustam bereketli av olmuş tebrik eder , paylaşımlarının devamını dilerim.

Saygılarımla

Fatih AKDAĞ
10-05-2011, 11:00
Bu arada Çandarlı'yı çok seviyorum ve hayalim orada yaşamak , ALLAH'ım bir gün bana orada yaşamayı nasip etsin.

Saygılarımla

-balıkçı-
10-05-2011, 11:14
Bereketli av olmuş afiyet olsun. Benim bir arkadaşım izmariti temizlemeden direk kızgın yağda pişiriyor,iç organlarının fındık kadar kaldığını derisininde kalıp gibi çıktığını söylüyor bende ilk izmarit avıda denemeyi düşünüyorum..

serhatengin
10-05-2011, 16:27
necati abim insanın sevdiği uzakta olunca uzakları dalması çok normal bu arada kuzen ben çekerken bakıyor demişsin sen bit kadar izmarit alırken ben elden büyük çekiyordum dikkat çekerim bu arada lapin dediği ama araştırmalırımda kara lohos olduğunu bulduğum balık gayet lezzetliydi bu arada o yarım kiloluk kara lohosuda ben çektim kimin baka kaldığıda belli :D hepinize saygılarımla

cigo45
11-05-2011, 09:20
güzel bir av olmuş tbrler.aynı balığı bende tuttum ewet lapin balığıı.

serhatengin
11-05-2011, 10:53
balık kara lohos değilmi arkadaşlar hepiniz lapin diyonuz kara lohosa bakın birde

Necati ARAT
11-05-2011, 11:35
balık kara lohos değilmi arkadaşlar hepiniz lapin diyonuz kara lohosa bakın birde

Yok kardeşim..
Lahos değil Lapin hatta iricesi..
Benzetmiş olabilirsin..;)

Hasan BALIKÇI
11-05-2011, 17:30
gönenç ben bu avınızı görmemişim kardeşim kusruma bakma ;)
güzel bir av olmuş eşkinada var kısaca çeşit olmuş.;)
daha iyileri olur inşallah.;):)

gonencsenkal
11-05-2011, 18:15
Gönenç abi tebrik ederim. Lapin için ise şunu söyleyim yiyebileceğin bir çok balıktan daha lezzetli çünkü bu lapin farklı bir tür kikla veya yağlı diyorlar derisini yüzersen tavuk balığına yakın lezzeti var :)

Teşekkür ederim kardeşim.Lapine gelince balığı Serhat tuttu ve yine o yedi, eti hakkında yorum yapamayacağım inşallah bi daha yakalarsak tadına bakarım :);)

gonencsenkal
11-05-2011, 18:18
Bu arada Çandarlı'yı çok seviyorum ve hayalim orada yaşamak , ALLAH'ım bir gün bana orada yaşamayı nasip etsin.

Saygılarımla

Daha güzel avlar senin olsun inşallah Allah gönlüne göre versin kardeşim..

gonencsenkal
11-05-2011, 18:20
Bereketli av olmuş afiyet olsun. Benim bir arkadaşım izmariti temizlemeden direk kızgın yağda pişiriyor,iç organlarının fındık kadar kaldığını derisininde kalıp gibi çıktığını söylüyor bende ilk izmarit avıda denemeyi düşünüyorum..

Teşekkür ederim denemeye değer bence:)

gonencsenkal
11-05-2011, 18:29
güzel bir av olmuş tbrler.aynı balığı bende tuttum ewet lapin balığıı.

Katılım için teşekkürler. Daha güzel avlar sizin olur inşallah :)

gonencsenkal
11-05-2011, 18:31
gönenç ben bu avınızı görmemişim kardeşim kusruma bakma ;)
güzel bir av olmuş eşkinada var kısaca çeşit olmuş.;)
daha iyileri olur inşallah.;):)

Teşekkürler Hasan Ustam havayı güzel bulunca kaçtık işte bizde balığı önce Eşkina sandık fakat daha sonra araştırınca Lapin olduğunu öğrendim güzel bir gündü temennilerin için çok sağol ustam
:)

Halil İplikçi
11-05-2011, 21:56
Gönenç bey baştan 3.resimdeki mera bizim sırtı (dip) ile sinarit aldığımız yer
(temmuzdan itibaren)