Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Urla'dan tavalıkları aldık

Taygun KOCABIYIK
13-05-2011, 11:48
Yaklaşık bir kaç hafta önce Erhan kardeşimin beni balığa götür feryatlarına daha fazla kayıtsız kalamayıp çok sevdiğim bir abimden teknesini ödünç alarak çıktığımız avdan kareleri paylaşmak istedim sizlerle.

Avda bize eşlik eden Erhan'ın Ege üniversitesinden iş arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir akşam suyu yaptık. Hava gayet güzeldi bir ara yağmur geçişiyle birlikte biraz rüzgar sertleşti ama sonrasından tekrar açık ve hafif esintili güzel bir hava bizimle birlikteydi. Avdan bir kaç foto ancak elime ulaştı onun için konuyu geç açmak zorunda kaldım.

[Only Registered Users Can See Links]

Necati ARAT
13-05-2011, 12:36
Tago sanırım tekne kaptanı sendin..
Hemen herkez elinde olta balık tutmuş sende yok birşey..
Neyse güzel tavalıklar alınmış..
Erhanada Mercanler yakışıyor..

Paylaşım için teşekkürler..

Hasan BALIKÇI
13-05-2011, 13:06
evlat herşey iyi güzel olmuş paylaşımda güzel :helal::helal::helal:
ama orda mercanı öpen bi arkadaş var hiç yabancı gelmiyo gözüm bi yerlerden ısırıyo:hıııı:
eğer bu kardeş biraz daha ortalarda görükmezse galiba yüzünü bile unutçaz :D
yakında kıyılardaki balıklar nasıl olsa tekneden çok çıkar işte o zaman bende gereken şekilde efendim tanıyamadım hatırlamıyom falan filan derim.:D:D:D

anlarsınya erhaaaaaaaaaan.:)

yüzünü gören cenetlik oluyo biraz daha zaman ayır bizlere ;)

Kamil ESEN
13-05-2011, 14:33
Balık var,sohbet var daha ne olsun.Allah muhabbetinizi ve rızkınızı arttırsın.Şu balıklar kıyılasada bizde kovayı doldursak artık.:P

ustam18
13-05-2011, 14:48
Taygun kardeş görüntüler güzel.paylaşımın için teşekkürler.sonraki avlarınız daha bereketli olur inşallah.Rastgele.

kurtonyedi
13-05-2011, 18:16
Avınız ve muhabbetiniz daim olsun..

Halil İplikçi
13-05-2011, 18:46
Tago afiyet olsun bu balıkların irileri ne zaman çıkacak mayıs çıkıyo nerdeyse:confused::hıııı:

Fatih AKDAĞ
13-05-2011, 18:59
Taygun kardeşim maşallah yine güzel bir av olmuş . Darısı başımıza diyorum :)

Saygılarımla

kaptankarabulut
13-05-2011, 19:05
Tago paylaşım için teşekkürler.İnşallah önümüzdeki günlerde daha verimli avlarınız olur...

Raif Yelkenci
13-05-2011, 21:58
Taygun tavalıklar güzel ekip neşeli herkes memnun güzel bir av olmuş tebrikler.

Taygun KOCABIYIK
14-05-2011, 10:39
Tago sanırım tekne kaptanı sendin..
Hemen herkez elinde olta balık tutmuş sende yok birşey..
Neyse güzel tavalıklar alınmış..
Erhanada Mercanler yakışıyor..

Paylaşım için teşekkürler..

Aynen abicim kaptanlık yaptığım için hemde gelen arkadaşlar hatırlı olduğu için ben pek olta atmadım yem tak balık çıkart işleri falan anlarsın işte :)

evlat herşey iyi güzel olmuş paylaşımda güzel :helal::helal::helal:
ama orda mercanı öpen bi arkadaş var hiç yabancı gelmiyo gözüm bi yerlerden ısırıyo:hıııı:
eğer bu kardeş biraz daha ortalarda görükmezse galiba yüzünü bile unutçaz :D
yakında kıyılardaki balıklar nasıl olsa tekneden çok çıkar işte o zaman bende gereken şekilde efendim tanıyamadım hatırlamıyom falan filan derim.:D:D:D

anlarsınya erhaaaaaaaaaan.:)

yüzünü gören cenetlik oluyo biraz daha zaman ayır bizlere ;)
Hasan abicim ne desen haklısın bende kendisine sık sık fırça atıyorum bu konuda :)

Balık var,sohbet var daha ne olsun.Allah muhabbetinizi ve rızkınızı arttırsın.Şu balıklar kıyılasada bizde kovayı doldursak artık.:P
Eyvallah Kamil hocam kıyı avının tadı her daim ayrıdır bizde paşaların kıyılamasını dört gözle bekliyoruz.

Taygun kardeş görüntüler güzel.paylaşımın için teşekkürler.sonraki avlarınız daha bereketli olur inşallah.Rastgele.
Çok teşekkür ediyorum abicim inşallah daha bereketlileri hepimize rastgelsin.

Tago afiyet olsun bu balıkların irileri ne zaman çıkacak mayıs çıkıyo nerdeyse:confused::hıııı:
Halil abicim sen gel bak irileri nasıl yakalıyoruz gör :) 1-2 evrak işim var tekneyle ilgili onları halledeyim Mordoğan senin Foça benim kalite balığın peşindeyim :)

Taygun kardeşim maşallah yine güzel bir av olmuş . Darısı başımıza diyorum :)

Saygılarımla
Sağolasın Fatih abim vakit kısıtlı olduğu için yakın bir avlağa gidip tavalıkları aldık şükür.

Tago paylaşım için teşekkürler.İnşallah önümüzdeki günlerde daha verimli avlarınız olur...
Kaptanııım gümbür gümbür geliyorum bak sana rakip :D

Taygun tavalıklar güzel ekip neşeli herkes memnun güzel bir av olmuş tebrikler.
Raif kaptanım senin avlar yanında sönük kalıyor ama idare et işte :)

Murat ÇAKMAKÇI
17-05-2011, 15:00
Taygun güzel kareler paylaşmıssın en kötü günlerin böyle geçsin

Yağız DEMİR
17-05-2011, 15:59
bende katılacam bu ortama az kaldııı :)

allah nesenızı bozmasın guzel kareler tebrıkler :)