PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sığacık'ta at çek ağzı kırmızı

ejder_balikci
16-05-2011, 20:04
Selam arkadaşlar. Denizlerimizin boş olduğu bu günlerde dün benim 61 metredeki mercan topuğunu bi ziyaret edeyim dedim. öğleden sonra saat 4 sularında demir attım yaklaşık bir saat kadar bekledim canlı yok sanki aşşağıda. sitemize yeni üye olan (sığacıklı) yani arkadaşım tolga tufan organizasyon günü bana üç dört tane koordinat vermişti. gps yi açtım bi tanesinin uzaklığı benim bulunduğum noktadan 2200 metre uzaklıktaydı vira çapa dogru dümeni oraya çevirdim. Yolu tam yarıladım radarda sanki bir kayalığın ucundan geçiyormuş gibi inişli çıkışlı birşeyler belirdi ekranda. Gideceğim yere vardım ama ee altta bi kayalık yook:D nasıl olsa dedim gelirken birşey gördüm ya orayı bir kontrol edeyim dedim anında geri dönüş gps den geldiğim yerin izinin üstünden tam oraya gelince bir sağ yaptım 59 dan 55 e çıkan bi taş:D Atttım çapayı aman allahım ekranda kupes kaynıyo eyvay dedim içimden bi kova kupes yaparım artık. İndirdim oltaları aşşağı ben böyle şey görmedim kupese fırsat bırakmıyorlar 2 tane ağzı kırmızı bi daha 3, 2, 3 Kurşun dibe değer deymez daha makinayı kapatır kapatmaz biniyolar üstüne:D Denizde balığın zayıf olduğunu bildiğim için evde 250 gr kadar kabuklu çimçim vardı sadece onu alıp gitmiştim harç bitti yapı paydos oldu anlayacağınız o kadar balığı istemeyerekte olsa bırakıp kaçtım. Sonuç bir saat içinde 55 adet her biri ikişeryüz gr ağzı kırmızı. balıkları dün yani pazar günü yakaladım ama annemin fotoğraf işinden haberi olmadığı için balıkları difrize atmış. çıkardığımda buzları çözülünce fotoyu koycam:D. Hepinize sağlık sıhat ve bol balıklı günler diliyor saygılar sunuyorum.

Hasan BALIKÇI
16-05-2011, 20:35
:D:D:D:D
afiyet olsun dicem ama balıkları göreyim:D:D:D:D:D:Dkim yalan söylüyor :D:D:D:D:D:D:D:D

Anıl ÜNALAN
17-05-2011, 01:45
Ağzı kırmızı sanırım Erkek mercan dediğimiz mercan oluyor Mustafa abi :) 200er gram gerçekten güzel bir boyut.
Devamını diliyorum :)
Rastgelsin..

Necati ARAT
17-05-2011, 07:08
Mustafa konu anlatım itibari ile harika ..
Sanki yanımdasın bunları ağzından işitir gibiyim..
Maranın kordinatı sağlamda değil mi..
Bakarsın bir baskın çekerim sana..

Peylaşım için teşekkürler kardeşim..

Balikci Alp
17-05-2011, 07:44
Sevgili Mustafa iştahımı kabarttın vallahi. Çok tebrik ediyorum. Ne de keyiflidir şimdi o balığı çekmek. Fotografları dört gözle bekliyorum... hatta fotograflardan vazgectim en kısa zamanda birlikte gidelim beraber fotograflayalım :)
Sevgiler

CEMAKO
17-05-2011, 07:53
Maşallah Mustafa kardeşim bizim oralarda balığı kırmışsın o kadar gelip gidiyorum safarihisar'a seninle görüşmek bir türlü nasip olmadı İnşallah Yüzyüze görüşüp tanışmak nasib olur.

Tekrar tabrik ederim

Rastgele

muhabbetci
17-05-2011, 11:48
Şansın daha bol olsun kaptan.Afiyet olsun.

Raif Yelkenci
17-05-2011, 18:54
Mustafa tebrikler nede güzel anlatmışsın bayıldım merakla resimleri bekliyoruz eline sağlık.

oscar kaptan
17-05-2011, 19:11
Anlatım süper. 250 gr. çimçim ile bu kadar balık baya karlı bir av. İnşallah daha iyileri denk gelir,
oltan keskin olur.

kaptankarabulut
17-05-2011, 20:22
Yeğeeen, yine karıştırdın ortalığı,amaaaa,resim yok dünyada inanmam git tekrar tut resimle inanayım kandırma bizi..:D :D :D

Şaka bir yana afiyet bal şeker olsun ama sen ağlatıyorsun be çocuğum.:D :D :D

ejder_balikci
18-05-2011, 20:12
Hasan abeeeeey ustandan aldığını ustana satma sen anladın onu:)

ejder_balikci
18-05-2011, 20:14
Çok teşekkürler anıl. Yok bunlar mercanla aynı familyada ama mercan değil sığacıkta ağzı kırmızı olarak geçiyor.

ejder_balikci
18-05-2011, 20:16
Çok sağolasın necati abim. nokta işi tamam yeterki sen gel bi gün gideriz. kendine iyi bak

ejder_balikci
18-05-2011, 20:19
Alp hocam o gün beraber gidebilseydik ne güzel olacaktı ama işteydim nasip olmadı. her zaman gideriz senle sıkıntı yok yani. yorumun için çok teşekkürler abi

ejder_balikci
18-05-2011, 20:21
Cem kardeşim çok sağol. Bi gün ara beni geleyim sığacığa görüşelim orda. 05355978435

ejder_balikci
18-05-2011, 20:23
Çok teşekkür ederim önder abi seninde şansın her daim bol olsun

ejder_balikci
18-05-2011, 20:27
Raif abiiiii nerlerdesin sen yaa gözükmüyon hiç? yorumun için sende çok sağolasın abi. sendende güzel av konuları bekliyoruz ona göre

ejder_balikci
18-05-2011, 20:28
oskar kaptanım sanada çok teşekkür ederim. seninde oltan hep dolu gelsin inşallah.

ejder_balikci
18-05-2011, 20:35
Amcaaa ben yazım sen ister inaaan ister inanma:) yarın tekrar gidiyoruz 4 kişi. Benim oğlan,tamirci mehmet ve senin arkadaş muhasebeci mustafa:) Çok teşekkürler amcacım

ali rıza acar
18-05-2011, 22:23
Mustafa amcana sataşma haklı.
Buzlar çözülmedimi daha?
Ama sana inanmamak elde değil, çünkü önceki paylaşımlarındaki resimlerinle avcılığını ispatladın.
Sağlıcakla kal.

Hasan BALIKÇI
19-05-2011, 00:33
Hasan abeeeeey ustandan aldığını ustana satma sen anladın onu:)

:D:D:D:D:D iyi bakalım :D:D:D
sen fotoları koyma ben sana sorarım :D
bak hala bişey demiyorum.:Dfotoları göreyim bişeyler yazarım ;)hatta sen yarın tekrar git tut onları koy :Dtabi o balığı orda bidaha bulursan :)

ejder_balikci
20-05-2011, 15:07
Yarın ekliyorum fotoları hasan abiii. dünde 4 kişi gittik çok deli balıklar tuttuk ama onları koymadım.

İLHAN
21-05-2011, 07:33
abicim tebrikler, 250 gr çimçimi yedirdin ve balıkları bıraktın öylemi :D birini yemlik yapaydın balıkların..:)

ejder_balikci
21-05-2011, 12:22
ilhan kardeşim doğru diyorsunda yanımda tuzlu sardalye vardı bi on tane kadar ama ona vurmuyorlardı. o nedenle tuttuğum balıkları yem yapmadım allah bereket versin deyip döndüm.