PDA

Tüm Versiyonu Göster : Buradayım

muhabbetci
17-05-2011, 09:56
Mehaba dostlarım;
bir ay civarında,rahatsızlığım nedeniyle aranızdan ayrı kaldım.Bel fıtığı ile uzun süredir uğraşıp duruyorum.bu nedenle ne balığa çıkabildim,nede bilgisayarın başına geçtim.Kesinlikle yasaktı.
Havaların azıcık ısınması biraz beni rahatlattı.Bu sebeble uzun süredir gidemediğim Çandarlıya gittik hanımla.İçimde kalmasın biraz rahatlıyım diyerek iki tane olta attım.Ne gelen var ne giden,kabak çekirdeği çitlemeye başladım.Derken sol tarafımdan suda bir gürültü,solumdaki balıkçılar suya kaya yuvarladılar sandım.3-5 dakika sonra tam önümde bir (30 mt) gürültü,abartmasız 10 kilo civarında (belki daha ağır),balıklar.
Hemen cebi çıkarıp görüntü almaya çalıştım,ama anlık görüntü almak çok zor, nereden çıkacağı belli olmuyor.derken ekleyeceğim görüntünün 1 dakika13'cü saniyesinde az biraz yakaladım haylazlardan birini.Sonra balıkcı dostlardan öğrendim,haylazlar Orkinosmuş.10-15 gündür Çandarlı körfezinin altını üstüne getirmişler,balık kalmamış.
Neyse hepinizi özlemişim.Biraz gezindim sitede neler olmuş neler.
Rahatsızlığım nedeniyle arayan-haber gönderen,haberi olmayan tüm dostlardan ALLAH razı olsun.Kendinize iyi bakın.

Videoyu ekledim ama çalışmıyor.tekrarr deniyorum.

Halil İplikçi
17-05-2011, 11:11
dostum geçmiş olsun gerçi tlf la haberlerini alıyordum ama yazılarını özlemiştim
keza Alirıza abi le her konuşmamızda senden bahsediyor merak ediyorduk
ekip bu hafta sensiz eksik ama telafi ettirirsin artık:D:D

Taygun KOCABIYIK
17-05-2011, 11:46
Önder abim öncelikle geçmiş olsun herşeyin başı sağlık tekrardan hoşgeldin.
Bu orkinoslar balık bırakıyor bırakmasına ama balıkların yusufla tanışmasıyla ortadan kaybolması bir oluyor :) Doğanın kanunu büyük balık küçük balığı yiyecek :)
Videoyu bekliyorum gerekirse yardımcı olabilirim abi haberin olsun.

Balikci Alp
17-05-2011, 11:51
Önder abi çok geçmiş olsun, yeniden aramızda olmandan ötürü ben çok memnum oldum. Sağlıkla bol nasipli balıklar dilerim.

Kamil ESEN
17-05-2011, 13:08
Abim geçmiş olsun.Hasta masta gene karıştırmışsın Çandarlıyı:D

xnode
17-05-2011, 18:47
Geçmiş olsun ve tekrar hoşgeldiniz..

oscar kaptan
17-05-2011, 19:06
Geçmiş olsun, Videoyu merakla beklkiyoruz.

kaptankarabulut
17-05-2011, 20:28
Önder kardeşim çok geçmiş olsun.Bir an önce eski sağlığına kavuşman dileğimle..O haylazlar pazartesi günüde bizim kanal cıvarını karıştırdılar..

ali rıza acar
17-05-2011, 21:37
Öndercim, Rahatsız olduğunu biliyordum ama bel fıtığı olduğunu bilmiyordum.
Çok çok geçmiş olsun. Onun acısını ben bilirim. Bir defasında 15 gün akabinde 21 gün tuvalete bile gitmeksizin yattım. Öksüremezsin, tıksıramazsın.
Aman kendine dikkat et en ufak şeyde tekrarlar.vede belini sıcak tut.
Sağlığına kavuşunca aramızda görmek isteriz. Acele etme deniz burada, balıklarda kaçmıyor.
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Sevgiler

mazhar üzümcü
17-05-2011, 22:01
önder arkadaşım çok geçmiş olsun .rahatsızlığından haberimiz olsaydı , belkide ihtiyaç hissetiklerin için küçükte olsa yardımımız olabilrdi .neyseki rahstsızlığı atlatıp aramıza katılman çok sevindirdi sevgilerimle.

academisyum
17-05-2011, 23:20
geçmiş osun acil şifalar dilerim.

Mehmet BODUROĞLU
18-05-2011, 07:46
Önder abi geçmiş olsun. Haberimiz yeni oluyor. Yapabileğimiz birşeyler olursa haber vermen yeterli. Tlfnum imzamda var abi.

Anıl ÜNALAN
18-05-2011, 08:39
Geçmiş olsun Önder abi şimdi umarım iyisindir. Tekrardan ayrı ağrılarının başlamamasını dilerim. Bende de bel fıtığı söz konusu fizik tedavi gördüm toplam 10 gün rahat ettim sonra tekrardan eskisi gibi oldu yani anlayacağımız bu hastalığın kalıcı bir tedavisi yok o yüzden çok dikkatli yaşamalıyız sayın abim.
Yapabileceğimiz birşey olursa abi bir telefon kadar uzağındayız ;)

mehmetulas
18-05-2011, 10:48
önder abi geçmiş olsun

muhabbetci
19-05-2011, 07:42
Tüm dostlarıma teşekkür ederim.Azar azar iyileleşir gibiyiz,ama bu rahatsızlık soğukta ve ani harekette tekrarlayan bişey olduğu için kabüllendik artık. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Kendinize iyi bakın.

Hasan BALIKÇI
19-05-2011, 08:48
önder abi çok geçmiş olsun:)

Fatih AKDAĞ
19-05-2011, 11:19
Önder abicim öncelikle rahatsızlığınızdan dolayı geçmiş olsun demek istiyorum fakat bir yandanda Çandarlı'da iyileşmeyecek bir rahatsızlık yok diye düşünüyorum , oranın havası suyu insana o kadar çok iyi geliyorki ne bileyim çelik gibi yapıyor şahsen beni :) ne dert kalıyor nede keder. Ben bir Çandarlı aşığı olarak ALLAH nasip ederse haziran 5 - 7 gibi orada olacağım orada olursanız sizinle görüşmek isterim.

Saygılarımla