PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mercanlar kendini göstermeye başladı

ejder_balikci
24-05-2011, 21:29
Selam arkadaşlar. Bu denize yada balıklara akıl sır erdirmek baya bi zor iş:) ilkin 3 gün önce derinliği 55 metreden 60 metreye inen yerdeydim ağzı kırmızıdan geçilmiyordu dün gittim bu seferde hep karagöz vardı:) Oradan 9 tane aldıktan sonra arası 750 metre olan 57 m den 60 a inen benim mercan tarlasını bi kontrol edeyim dedim oradanda 9 tane mercan aldım ve avımı sonlandırıp limana dönüş yaptım. Hepinize iyi şanslar dilerim. [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

delvel
24-05-2011, 23:00
mustafa abi maşallah asker gibi dizmişsin balıklatı tezgaha:)
afiyet olsun

Ahmet TARİH
25-05-2011, 06:45
Mustafa kardeş maşallah. Bence sen hiç kafa yorma bu balıkların işine, Sen kendi işine bak, bismillah de at oltanı denize. Onlar zaten kendi işlerini yapıyorlar. Sarısı, beyazı, kırmızısı fark etmez. Bereketli olsun yeter.
Oltan her daim dolu olsun.
Sevgiler Selamlar...

Necati ARAT
25-05-2011, 07:05
Yav kardeşim senin bir kerterizde avlanma limitin 9 balık mı:confused:
Bir kerterizden katıksız 9 karagöz..:oha:
Diğerinden yine katıksız 9 Mercan..:oha:
Enterasan bir durum..:)

Geçensene gelipte bir ziyaret edemedik şu kerterizleri..
Ama bu sene bekle beni ..Kerterizlere iyi bak..

Paylaşım için teşekkürler..:helal:
İçimde kalmasın dün konuştuğumuz üzere.. AFİYET OLSUN....:D:D

ustam18
25-05-2011, 07:07
Mustafa Kardeş Paylaşımın için teşekkürler,yakaladığın balıklar içinde tebrikler.Rastgele.

Anıl ÜNALAN
25-05-2011, 09:42
Hadi bakalım ortaya güzel görüntüler çıkmaya başladı. Benimde biraz fotoğraflama sorunum oluyor ama en yakın zamanda çok güzel fotoğraflarda benden gelecek ;)
Tebrikler Ejderhacığım :D
Devamını diliyorum Mustafa abim.

CEMAKO
25-05-2011, 09:46
Tebrik ederim Mustafa kardeşim
yine kurtlarımızı depreştirdin

rastgele

ibrahimz35
25-05-2011, 10:29
Maşallah, Mustafa güzel bir av olmuş.
Beklenen mercanlar kendilerini göstermeye başlamış.
Böyle güzel avların devamını dilerim.

Taygun KOCABIYIK
25-05-2011, 12:27
Ejder balıkçım götürmüşsün karagözleri mercanları :) Ah birde uyurken aramasaydın beni iyi olacaktı :)

Hasan BALIKÇI
25-05-2011, 18:25
kardeşim benim :helal::helal::helal::helal::helal:
kesin mercan tarlasına deyip karagöz bahçesine girdin:D:D:Dsonrada karagöz tutmaya dedin mercan tuttun demi:Dne hikmetse dokuzartene ?:D:D:D

tigerson
25-05-2011, 18:29
Maşallah abi hepsi harika ama o kırmızılar bi başka:P,bende bu kırmızı hastalığına yakalandım:deli: necati,hasan abimler gibi yakında ''kırmızı tim'' kuracaz bu gidişle :D:D:D bir saat fazla zahmet çekeyim ama kırmızı olsun :deli::D:D

Raif Yelkenci
25-05-2011, 18:38
Mustafa tebrikler avın güzel geçmiş daha iyilerine rastgele kardeşim.

kordonboyu
25-05-2011, 20:34
Bereketli bir av olmuş, tebrik ederim...

ejder_balikci
25-05-2011, 21:11
Veli kardeşim çok öncelikle teşekkür ederim. Ben özenli bir insanım. Kurbanda hayvanı kesmeden önce bi su gösterirler:) Nihayetinde o balıkları yiyecek olsam dağınık görünmektense dizmek daha bi hoş oluyo bence.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:12
Vaay ahmet kardeşim sen nerelerdesin yaa? Ne zamandır bi paylaşım yapmıyorsun. sanada çok teşekkürler şansın her daim bol olsun kal sağlıcakla.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:16
:) Necati abicim denizdeki balığa tava olmaz tabikide ama şansıma öyle denk geldi işte ilk gittiğim yer her karagöz yapınca yer değiştirdim ordanda aynı sayıda balık geldi işte nasibim buymuş. Çok teşekkür ederim. Seninde oltan hep dolu olsun.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:17
Çok teşekkür ederim hayrettin abi. Seninde şansın bol olsun.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:23
Anıl kardeşim çok teşekkür ediyorum sanada. Seninde bildiğin üzre ben balığa genelde tek çıkıyorum video işi zaten olmuyor fotoğraf makinesini götüreyim dedim bir defasında teknem küçüç olduğu için o gün havada biraz sertti serpik su geldi yandı yeni makina o sebeple artık evde çekiyorum balıkların fotoğraflarını. Ama senden güzel videolar yada fotolu paylaşımlar bekliyoruz. kal sağlıcakla.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:29
Cem kardeşim ah o kurtlara bi söz geçirebilsek keşke:) İşinmi var gücünmü var diye hiç sormuyorlar onlar için hiç dur durak yok hadi kalk balığa git diye sürekli dürtüyorlar benimde en zayıf noktam buya hemen yol alıyorum huzur bulduğum denize doğru yol almaya. sanada çok teşekkür ederim bi kaç satırda olsa yazdığın için. Seninde sansın hep açık oltan dolu olsun kardeşim.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:33
İbrahim kardeşim öncelikle sanada çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi şimdilik idare eder ama malum önümüz yaz pek nazlı olurlar artık yemi alayımmı almayayyımmı diye ama herşey nasip kısmet işi.

Tuncay GÜNAY
25-05-2011, 21:35
mustafa abi tebrikler karagöz mercan süperr simetri de iyi ayarlanmış hani :))) foto şhop falan değil demiii. nedense biz gelince bi selam verip kayboldular. afiyet şeker olsun

ejder_balikci
25-05-2011, 21:36
Tayguuuun o kadar arıyorum sen niye açmıyorsun benim telefonumu uleeeeeyn? Neyse iki satırda olsa yazmışsın ya oda yeter. çok sağol kardeşim.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:40
Hasan abiiiiii. Bende senin gibi o kadar oltanın başında bekleyecek peygamber sabrı yok olta aşşağı iner inmez balık vurması lazım bende böyle:) baktım kep karagör geliyo çeşit olsun diye yer değiştirdim. sanada çok teşekkür ederim abicim.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:46
Ufuk kardeşim herkesin sevdiği birşey oluyor tabiki seninkide kırmızı balık demek. Ben yenecek ebatta yenecek türde balık olduktan sonra pek balık ayırt etmem ama mercan yada fangirinin yakalanınca yukarı gelirken frenleyişinide hiç bi bağığa değişmem doğrusu. Alah hep gönlüne göre versin çok teşekkür ederim.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:49
Sevgili raif abicim. senin içindeki kurtlar hiç kıpraşmıyormu yaa? Bigün dükkanı çocuklara bırakta bi açıl şöyle denize üzerindeki elektriğin gitsin. sanada çok teşekkürler abi. paylaşımların bol olması dileklerimle.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:50
Mükremin kardeşim sanada çok teşekkür ederim. senindee sansın her daim bol olsun.

ejder_balikci
25-05-2011, 21:55
Tuncay abicim organizasyon gününden bahsediyorsan o gün hatırlıyorsan tam benim kerterize giderken lodos patladı geri çarketmek zorunda kaldık. Demirlediğimiz yerin tabanı hep otluktu orada zaten kupes yada ısparozdan başka birşey olmazdı normalde öylede oldu. Sanada çok teşekkür ederim kal sağlıcakla.

Halil İplikçi
25-05-2011, 21:59
mustafa balıklar çok iyi kutlarım karagöze hasret kalmıştık;)

Balikci Alp
25-05-2011, 22:03
Balıkçıların ejderi tebrik ediyorum :) ikisinin de keyfi ayrı ama mercanın daha bir ayrı, boylar da güzelmiş. Salı günü bende denizdeydim, benim 83 mt kerterizde. 25 civarı mercan aldık 9'dan 1'e, akşamına da afiyetle keyif yaptık :) Ben bu Sığacık'ı çok sevdim çook :)

ejder_balikci
25-05-2011, 22:11
:)Afiyet seker olsun alp hocam. Sığacıkta yerleri bildikten sonra balıksız dönmek biraz düşük bir ihtimal. Çok teşekkür ederim hocam. kal sağlıcakla.

ejder_balikci
25-05-2011, 22:13
Halil abicim benim ada topuğu diye 30 metrede bi noktam var orası hele sırf karagöz yatağı. çok teşekkür ederim abi sanada.

orhan69
25-05-2011, 23:46
tebrikler mustafa kardeş dahada güzelleri nasip olsun

orhan yıldız
26-05-2011, 16:27
tebrikler kardeşim kırmızılar harika asker gibi dizmişin afiyet bal olsun su kırmızılardan bitane yakalayamadım gözüm acık gidecek valladaha iyi avlar dilerim kardeşim

nirvana35
27-05-2011, 20:35
emeğine sağlık usta
nicelerini temenni ederim