PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sakaryadan herkese selam

427.emin
28-05-2011, 21:16
Ben emin KANDEMİR emekliyim dolmuş şöförlüğü yapmaktayım. ağırlıklı tatlısu sazan avcılığı yapıyorum, fakat dostlarla her türlü organizasyonlara katılıyorum, dostluğun arkadaşlığın samimi olduğu her platforma bulunmaya çalışıyorum, sizin sitenizi arkadaşların paşa avı için gelmesinden sonra öğrendim, ayrıca mazhar bey'i tanıyınca buradada değerli dostların olmasından dolayı aranıza katılmaya karar verdim.

Artık sakarya grubuna bir kişi daha eklemiş olduk. Herkese Rastgele.....

adolomorola
28-05-2011, 22:15
Ben emin KANDEMİR emekliyim dolmuş şöförlüğü yapmaktayım. ağırlıklı tatlısu sazan avcılığı yapıyorum, fakat dostlarla her türlü organizasyonlara katılıyorum, dostluğun arkadaşlığın samimi olduğu her platforma bulunmaya çalışıyorum, sizin sitenizi arkadaşların paşa avı için gelmesinden sonra öğrendim, ayrıca mazhar bey'i tanıyınca buradada değerli dostların olmasından dolayı aranıza katılmaya karar verdim.

Emin abi aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)

mazhar üzümcü
28-05-2011, 22:24

sevgili emin abim. davetimi kırmayarak, bizim siteyede üye olmandan ötürü çok mutluyum.seni, bizim manisalı hasan kalfa abimlede tanıştıracağım nasipse. çok benzer yönleriniz var.onurlandıran sözlerinede çok teşekkürler hoşgeldin sevgilerimle.

rascal54
28-05-2011, 23:43
emin abim hoşgeldin.

Onur ADIGÜZEL
29-05-2011, 10:33
Emin abicim tatlı su avlarındaki ustalığın bir kenara asıl insanlığın ve dostluğun için sana çok teşekkür ederim. Seni bu güzel ailede görmek çok güzel...yaz avlarımızda güzel raporlar ile dostlarımızın karşısına çıkarız artık ;) :)

mazhar üzümcü
29-05-2011, 10:56
Emin abicim tatlı su avlarındaki ustalığın bir kenara asıl insanlığın ve dostluğun için sana çok teşekkür ederim. Seni bu güzel ailede görmek çok güzel...yaz avlarımızda güzel raporlar ile dostlarımızın karşısına çıkarız artık ;) :)

sevgili onur ilhanada söyle onuda aramıza bekliyoruz

Onur ADIGÜZEL
29-05-2011, 11:00
sevgili onur ilhanada söyle onuda aramıza bekliyoruz

inşallah abicim söyleyeceğim :) asıl turnanın piri o zaten :D

Necati ARAT
30-05-2011, 07:45
Emin abi senide aramızda görmekten mutlu olduk..
Hoş geldin aramıza ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

muhabbetci
30-05-2011, 08:27
Hoşgeldin üstad,sazan sezonu açılıyor,fotoları bekleriz,bizim çantalar-oltalar hazır,düdük sesi bekliyoruz :)

kalfahasan45
30-05-2011, 17:43
Emin kardeşım aramıza hoş geldin keyifli paylaşım dilerim :helal::helal::helal:

drasty41_41
30-05-2011, 21:55
emin hoş geldin keyifli paylaşımlar

antikacı54
30-05-2011, 21:58
Emin abim gelmiş hoş gelmiş abi sende tuzluya merak saldın gibi.:D:D

CK.54
30-05-2011, 22:01
Emin abi hoşgeldin bu mekanın sıcaklığını kısa zamanda sende farkedeceksin .
Mazhar abimin de dediği gibi manisalı hasan abiyle mutlaka tanışmalısın Kendisi tatlı su ve sazan konusunda oldukça bilgili bir abimiz.

ukg79
31-05-2011, 18:22
Emin abi aramıza hoşgeldin bizde sizleri tanımaktan onur duyduk
Bende okadar gelmeyi istedim ama iş güç bırakmıyor inşallah bidahaki sefere
görüşmek ve buluşmak dileklerimle....:helal::helal::helal:

Hasan BALIKÇI
31-05-2011, 19:42
emin abi aramıza hoşgeldin.:)
bizlerde sadece dostluk ve arkadaşlık için buralardayız :)tabi bunun yanında balık avi ile ilgili paylaşımlarda birbirimize yardımcı oluyoruz ;)umarım aradığın her türlü samimi ortamı burada bulursun.:)

427.emin
31-05-2011, 19:50
iyi dilekleriniz ve sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.