PDA

Tüm Versiyonu Göster : Korfinoz Ekibi Karagözleri Affetmedi

İrfanavcı
30-05-2011, 18:21
(28-29 Mayıs)Hafta sonu, Bacanakla(korfinoz45) beraber,Dikiliye yazlığın bahçesini düzenlemeye gitmemiz gerekiyordu.E tabii Dikiliye kadar gidip balık avlamadan olmazdı.İşleri Cumartesiden halledip,Pazar günü açıldık denize.Hava sabahtan çok iyiydi ,fakat sonradan sertleşince avımızı erken bitirdik.Şansımıza hep karagözler geldi.İkide küçük Mercan.Bizde affetmedik salladık livara.Daha güzellere sizlere nasip olsun.

[Only Registered Users Can See Links]

Raif Yelkenci
30-05-2011, 18:40
İrfan abi güzel karagözler elinize sağlık paylaştığınız için teşekkürler.

Halil İplikçi
30-05-2011, 18:40
ooo İrfan; bacanaklar karagöz bırakmamışsınız helal olsun daim ve bereketli olsun

Kamil ESEN
30-05-2011, 18:41
Ustaa,maşallah karagözler kallavi.Ama ben de olsaydım herhalde hacıvatlarda olurdu tepside:P Rastgelsin...

Mehmet BODUROĞLU
30-05-2011, 19:02
Tebrikler abi, o yorgunlugun üzerine bu karagözler ilaç gibi gelmiştir.
Afiyet bal şeker olsun.
Çok daha iyileri oltanda olsun İrfan abi.
Rastgelsin ...

mst35
30-05-2011, 20:07
İrfan abi karagöz olsun bizim olsun dikilinin tüm balıkları güzel eskiden giderdik oraya çipuranın en iyisi oranın derlerdi (ben söyleyenin yalançısıyım ustalar daha iyi bilir) güzel av olmuş iyot kokusunu alsan yeter abi saygılar....

Murat ÇAKMAKÇI
30-05-2011, 20:58
maşallah ellerinize sağlık afiyet olsun

kaptankarabulut
30-05-2011, 21:11
En ufak fırsatları değerlendirmesini bilen dostlarıma hayranımdır her zaman. Yazlığa bakım için gidiyorsunuz ve kaşla göz arasında balığa çıkmayıda ihmal etmiyorsunuz.Tebrikler İrfan kardeşim.Buna kısa günün karı denir.Paylaşım için teşekkürler.Afiyet bal şeker olsunlar..

antikacı54
30-05-2011, 21:43
Abi tebrikler vallahi güzel karagözler güzel fotolar paylaşım için teşekkürler avınız bereketli ve daim olsun rastgelsin.:helal::helal:

gonencsenkal
30-05-2011, 21:49
elinize sağlık karagözler de çıkmış meydane... :)

CK.54
30-05-2011, 21:54
Tebrik ederim çok güzel balıklar biz tatlı sucular bu güzel balıkları hayranlıkla izliyoruz yavaş yavaş bizde tuzlanmaya başlayacağız anlaşılan :)

EAKSOY
30-05-2011, 22:07
tebrikler dikiliye biz de el atmak istiyoruz ama henüz elimiz değmiyor biz gelene kadar stokları tüketmeyin lütfen :)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:04
İrfan abi güzel karagözler elinize sağlık paylaştığınız için teşekkürler.

Raif kardeşim ilgine teşekkürler hoşçakal.:)

Anıl ÜNALAN
30-05-2011, 23:08
Ooo resmen seçme karagöz olmuş. Kısa sürede güzel av olmuş abi. Devamını ve daha iyilerini diliyorum.

İrfanavcı
30-05-2011, 23:09
ooo İrfan; bacanaklar karagöz bırakmamışsınız helal olsun daim ve bereketli olsun

Halil abicim paşalarıda sizlere bıraktık haberin olsun saygılar.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:14
Ustaa,maşallah karagözler kallavi.Ama ben de olsaydım herhalde hacıvatlarda olurdu tepside:P Rastgelsin...

Kamil hocam bir dahaki avda hacıvatlarıda yakalarız saygılar:).

İrfanavcı
30-05-2011, 23:17
Tebrikler abi, o yorgunlugun üzerine bu karagözler ilaç gibi gelmiştir.
Afiyet bal şeker olsun.
Çok daha iyileri oltanda olsun İrfan abi.
Rastgelsin ...

Mehmet kardeşim inan denize açılınca yorgunluk falan kalmadı,
Ne varsa bu denizde..konuyla alakana teşekkürler.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:23
İrfan abi karagöz olsun bizim olsun dikilinin tüm balıkları güzel eskiden giderdik oraya çipuranın en iyisi oranın derlerdi (ben söyleyenin yalançısıyım ustalar daha iyi bilir) güzel av olmuş iyot kokusunu alsan yeter abi saygılar....

Mesut kardeşim gerçekten havası çok güzel ,bilhassa nefes dalığı çekenler için,
daha iyilerinin oltana takılmasını dilerim hoşçakal.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:24
maşallah ellerinize sağlık afiyet olsun

Murat kardeşim ilgine teşekkürler.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:30
En ufak fırsatları değerlendirmesini bilen dostlarıma hayranımdır her zaman. Yazlığa bakım için gidiyorsunuz ve kaşla göz arasında balığa çıkmayıda ihmal etmiyorsunuz.Tebrikler İrfan kardeşim.Buna kısa günün karı denir.Paylaşım için teşekkürler.Afiyet bal şeker olsunlar..

Kaptanım çok güzel bir hafta sonu geçirdik gerçekten ,
Bu arada tabiki fırsatları değerlendirmek lazım,saygılar.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:35
Abi tebrikler vallahi güzel karagözler güzel fotolar paylaşım için teşekkürler avınız bereketli ve daim olsun rastgelsin.:helal::helal:

Semih kardeşim daha iyileri sizlere denk gelsin ,
İyi dileklerin için teşekkürler.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:38
elinize sağlık karagözler de çıkmış meydane... :)

Çok sağol Gönenç kardeşim teşekkürler.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:43
Tebrik ederim çok güzel balıklar biz tatlı sucular bu güzel balıkları hayranlıkla izliyoruz yavaş yavaş bizde tuzlanmaya başlayacağız anlaşılan :)

Çağlayan kardeşim tuzlu suya başladığımızdan beri inan tatlı suya gitmedik,
ama tatlı suyuda yabana atma,saygılar.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:48
tebrikler dikiliye biz de el atmak istiyoruz ama henüz elimiz değmiyor biz gelene kadar stokları tüketmeyin lütfen :)

Ersoy kardeşim stoklar sınırsız, ne zaman istersen haberleşip
nasip olursa birlikte avlanırız.:)

İrfanavcı
30-05-2011, 23:51
Ooo resmen seçme karagöz olmuş. Kısa sürede güzel av olmuş abi. Devamını ve daha iyilerini diliyorum.

Anıl çok sağol,daha iyileri sizlerin olsun ilgine teşekkürler.:)

Adem VARDARCIK
31-05-2011, 05:04
İrfan ağabey Karagözler göz kamaştırıyor .Avınız bereketli ,daim olsun..

Ahmet TARİH
31-05-2011, 06:45
İrfan abi çok güzel bir gün olmuş eline sağlık.
Bu arada teknene bayıldım abi. Bu aralar bizde İstanbulda aynen bu tarz bir alet almayı planlıyoruz. Ancak avlanma bölgemiz genellikle Boğaz olacağı için birtakım teredütlerim oluşuyor. Boğaz akıntısının kuvvetli olması, Geçen büyük gemilerin ve rüzgarlı havaların oluşturduğu dalgalar tekneyi ne ölçüde etkiler bilemiyorum. Fiber olduğu için fazlası ile sallanma olur diye düşünüyorum. Ancak ağaç veya saç malzemeye görede bakımının ve naklinin kolay olması bu tip bir cihazı cazip hale getiriyor. Sen ne tavsiye edersin İfran abi, bir iki satır yorum yapabilirmisin?

Necati ARAT
31-05-2011, 07:07
İrfan abim çok güzel kareler karagözler harika..
Allah daha iyilerini senin ve Osman abimin iğnesinden eksik etmesin..

Aramızda kalsın...;) Hep dikkat ediyorum siz iki bacanak her seferinde yazlığı bahane edip Dikiliye gidiyorsunuz ..:) Bence Yazlık işin bahanesi..:) Balık için Gidiyorsunuz değilmi Bak İrfan abim açık konuş..:D:D:D:D:D:D

Şaka bir yana güzel bir gün geçirmişsiniz ..
Bahçe yorgunluğunun üzerine iyi gelmiştir..

Paylaşım için teşekkürler emeklerine sağlık abim..:helal::helal:

ukg79
31-05-2011, 18:11
İrfan abi maaşallah kurtları dökmüşsünüz yine bizede karagöz kaldımı?:D:D:D

kupes
31-05-2011, 19:34
Karagözler av vermeye başladı artık heralde. Kokar' ı yeniden bir yoklamak lazım. Paylaşım için teşekkürler her daim rasgele.

Hasan BALIKÇI
31-05-2011, 19:39
vay anasını beeeeh :helal::helal::helal::helal:
iki sevgi ve saygı duyduğum irfan ve osman abilerim elinize kolunuza yüreğinize sağlık :)
birgün benide götürün şu korfinoz 45 ile balığa :Dbu ekibe bayılıyorum ben :helal::helal::helal:

kupes
31-05-2011, 19:41
Bu arada teknene bayıldım abi. Bu aralar bizde İstanbulda aynen bu tarz bir alet almayı planlıyoruz. Ancak avlanma bölgemiz genellikle Boğaz olacağı için birtakım teredütlerim oluşuyor. Boğaz akıntısının kuvvetli olması, Geçen büyük gemilerin ve rüzgarlı havaların oluşturduğu dalgalar tekneyi ne ölçüde etkiler bilemiyorum. Fiber olduğu için fazlası ile sallanma olur diye düşünüyorum. Ancak ağaç veya saç malzemeye görede bakımının ve naklinin kolay olması bu tip bir cihazı cazip hale getiriyor. Sen ne tavsiye edersin İfran abi, bir iki satır yorum yapabilirmisin?

İzin verirseniz cevaplayayım: Büyük gemilerin dalgaları genelde denizi şişirir kayığı havaya yükseltip indirir ve bu kayığı küçükte olsa pek etkilemez. Ancak rüzgarın oluşturduğu dalgalar sizi epey bir rahatsız eder. Fındık kabuğu gibi sallanırsınız sarhoş gibi olursunuz. Sağlam bir mideniz ve beliniz var ise alın derim ben. :) Şunuda unutmamalı ki küçük ve hafif kayığın alabora riski de fazla olur. Çok dikkatli olunmalı ve durgun havaları tercih etmelisiniz.

İrfanavcı
31-05-2011, 20:05
İrfan ağabey Karagözler göz kamaştırıyor .Avınız bereketli ,daim olsun..

Adem kardeşim iyi dileklerin teşekkürler.:)

İrfanavcı
31-05-2011, 20:22

İzin verirseniz cevaplayayım: Büyük gemilerin dalgaları genelde denizi şişirir kayığı havaya yükseltip indirir ve bu kayığı küçükte olsa pek etkilemez. Ancak rüzgarın oluşturduğu dalgalar sizi epey bir rahatsız eder. Fındık kabuğu gibi sallanırsınız sarhoş gibi olursunuz. Sağlam bir mideniz ve beliniz var ise alın derim ben. :) Şunuda unutmamalı ki küçük ve hafif kayığın alabora riski de fazla olur. Çok dikkatli olunmalı ve durgun havaları tercih etmelisiniz.
Ahmet kardeşim ilgi ve alakana teşekkürler.tekne meselesine gelince Faruk kardeşimin yorumuna katılıyorum. yazdıklarının hepsi aynen doğrudur.dalgalar başladımı çok dikkatli olmak lazım,kesinlikle can yeleksiz denize açılmamak gerekir kal sağlıcakla..:)

İrfanavcı
31-05-2011, 20:32
İrfan abim çok güzel kareler karagözler harika..
Allah daha iyilerini senin ve Osman abimin iğnesinden eksik etmesin..

Aramızda kalsın...;) Hep dikkat ediyorum siz iki bacanak her seferinde yazlığı bahane edip Dikiliye gidiyorsunuz ..:) Bence Yazlık işin bahanesi..:) Balık için Gidiyorsunuz değilmi Bak İrfan abim açık konuş..:D:D:D:D:D:D

Şaka bir yana güzel bir gün geçirmişsiniz ..
Bahçe yorgunluğunun üzerine iyi gelmiştir..

Paylaşım için teşekkürler emeklerine sağlık abim..:helal::helal:

Necati, iki bacanak çok güzel bir hafta sonu geçirdik.yazlık bahane balık şahane ilkesine bağlıyız.:D:D:D:Diyi dileklerin için teşekkürler.:)

İrfanavcı
31-05-2011, 20:36
İrfan abi maaşallah kurtları dökmüşsünüz yine bizede karagöz kaldımı?:D:D:D

Ulaş kardeşim valla kurt murt kalmadı ama size yetecek kadar karagöz kaldı.kendine iyi bak selamlar.

İrfanavcı
31-05-2011, 20:39
Karagözler av vermeye başladı artık heralde. Kokar' ı yeniden bir yoklamak lazım. Paylaşım için teşekkürler her daim rasgele.

Faruk kardeşim daha iyileri oltana rast gelsin teşekkürler.:)

İrfanavcı
31-05-2011, 20:46
vay anasını beeeeh :helal::helal::helal::helal:
iki sevgi ve saygı duyduğum irfan ve osman abilerim elinize kolunuza yüreğinize sağlık :)
birgün benide götürün şu korfinoz 45 ile balığa :Dbu ekibe bayılıyorum ben :helal::helal::helal:

Hasan kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler.:)

antikacı54
31-05-2011, 21:31
Teşekkürler İrfan abi sağ olun.

adolomorola
31-05-2011, 21:32
İrfan ve Osman abi güzel bir hafta sonu yaşamışsınız..;)
hem yazlığı ziyaret etmiş gereken tahdilatı yapmış hemde denize çıkıp strezi atmışsınız ,afiyet bal şeker olsun...;)

muhabbetci
01-06-2011, 07:51
Süpersiniz İrfan abi,afiyet olsun.

İrfanavcı
02-06-2011, 20:21
İrfan ve Osman abi güzel bir hafta sonu yaşamışsınız..;)
hem yazlığı ziyaret etmiş gereken tahdilatı yapmış hemde denize çıkıp strezi atmışsınız ,afiyet bal şeker olsun...;)

Sağol Öner kardeşim teşekkürler.:)

İrfanavcı
02-06-2011, 20:24
Süpersiniz İrfan abi,afiyet olsun.

Önder biladerim süper olan sizlersiniz teşekkürler.:)

dizel45
03-06-2011, 09:17
iirfan abı osman abi vallahi bıravo harikasınız balık larda harıka avınız daim olsun

İrfanavcı
03-06-2011, 21:45
iirfan abı osman abi vallahi bıravo harikasınız balık larda harıka avınız daim olsun

Sağol Erdoğan bilader daha iyileri sizlere nasip olsun,
bol trofeli avlar dilerim.:)

Taygun KOCABIYIK
12-06-2011, 20:30
Karagözlerin tam yerini bulmuşsun İrfan abim tebrikler.

Yağız DEMİR
13-06-2011, 10:08
irfan abim karagoz sergısı olmus masallah tebrıkler abım

orhan yıldız
13-06-2011, 12:17
tertibim karagöz olsun bizim olsun onu yakalıyamanda var benim gibi tavalıkları cıkarmışsın afiyet olsun

İrfanavcı
19-06-2011, 13:13
Karagözlerin tam yerini bulmuşsun İrfan abim tebrikler.

irfan abim karagoz sergısı olmus masallah tebrıkler abım

tertibim karagöz olsun bizim olsun onu yakalıyamanda var benim gibi tavalıkları cıkarmışsın afiyet olsun

Arkadaşlar daha iri ve iyileri iğnelerinize takılsın,
ilginize teşekkürler,hoşça kalın,amma balıksız kalmayın.:)