Tüm Versiyonu Göster : Sezonun İlk trofe Sazanı(Sakallı45)
Kamil ESEN
06-06-2011, 18:47
Veysel arkadaşım(Namı diğer,sakallı) pazar günü sazana gideceğim demişti.Bende o zaman video çekte sitemizde paylaşalım dedim.Sağolsun beni kırmamış,bu videoyu çekip bana getirdi.Bende biraz süsleyip sizlerin göz zevkine sunuyorum.Veysel arkadaşımızıda çok yakında(sakallı45) olarak aramızda göreceğiz.Bununda sözünü aldık.Kendisi iyi sazancıdır;)Buyrun kardeşimin ilk paylaşımına...
Tarih:05.06.2011
Yer:Manisa-yuntdağı
xj4zl4
muratcoskun
06-06-2011, 19:14
tebrikler bundan sonraki avlarınızda böyle güzel olsun.
bereketli olsun avlarınız daim neşeniz bol olsun:helal:
İrfanavcı
06-06-2011, 21:41
Kamil hocam çok güzel bir paylaşım,emeğine sağlık ,
Veysel kardeşimide kutlarım, bol trofeli avlar dilerim.:)
Kamil Kardeş Arkadaşınız sezona iyi başlamış inşallahda böyle devam eder.Sizlerin de avlarınız gönlünüzdeki trofeyle süslenir inşallah.Rastgele.
Murat ÇAKMAKÇI
06-06-2011, 22:08
kamil abi desene aile genişliyo
Anıl ÜNALAN
06-06-2011, 22:47
Bu balık yakalamak değil aşk yaşamak olsa gerek :)
Devamını diliyoruz ;) :)
Kamil ESEN
07-06-2011, 10:06
Veysel kardeşimin üyeliğinide yaptık.Siz bundan sonra sazanları seyredin.İyi dilekte bulunan tüm dostlara teşekürler..Şansınız açık olsun,rastgelsin..
Necati ARAT
07-06-2011, 10:15
Hay maaşallah kuzu bu kuzuuuuu...
Sakallı abimin emeğine sağlık..
Kamil abi operasyon gününü belirle..
Ne zaman gidiyoruz??
Bu güzel sezon açılışı ve bizlerle paylaştığı için Veysel beye teşekkür ederim bereketli bir sezon dilerim.
Kamil bey sizede bu güzel sunum için ayrıca teşekkür ederim.
veysel abiyi tebrık ederim şimdide rastgelsine hoşgeldin diyorum:)
kamil abi bu arada video özellikle fondaki müzik beni çok etkiledi:D:D
paylaşım için teşekkürler kamil abi:)
adolomorola
07-06-2011, 17:58
Veysel abim için güzel bir açılış olmuş..;)
Darısı başıma diyorum..:D:D:D
Ben biraz daha bekleyeceğim malum bu sene havalar daha yeni yeni ısınıyor balıkların tümü havyarını atsın bakalım biii o zaman ben onlara soracağım,gerçi çoğu yerde havyar atmışlar bilgileri geliyo nasip diyelim bakalım...;)
Tebrik ederim çokk güzel bir trofe her ne kadar tatlı su balığını sevmesemde eskiden bergama barajından çok yakalardık şimdiki durumu nedir bilmiyorum ama zevkli oluyordu afiyet olsun devamını diliyorum rastgele....
orhan yıldız
08-06-2011, 16:04
vay vay bu ne ya nerden cıkmış bu kuzu özledik valla böyle kuzuları darısı bizim başımıza
mazhar üzümcü
08-06-2011, 16:19
kamil tatlı su avını gerçekleştiren hemşerimi ve rapor olarak bize gönderen seni tebrik ediyorum sevgilerimle.
sakallı45
16-06-2011, 09:51
Sağolun arkadaşlar,daha büyükleri sizlere nasip olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.