Tüm Versiyonu Göster : Sıgacıkta 700 gramlık mercanlar
ejder_balikci
07-06-2011, 21:14
Selam tüm balık tutkunu arkadaşlar. İşte bugünkü nasibim En küçüğü 150 gr en büyüğü 700 gr bu mercanlar denkgeldi bugün şansıma:) yem olarak kabuklu çimçim ve mamun kullandım. bazı arkadaşlar ne renk iğne ve kaç numara diye soruyorlar. balığın işi sadece yemle iğne nasıl olursa olsun sen oltanı aşşağı indir eğer aşşağıda balık varsa o gelir bulur onu yeterki çok küflü ve tırnakları kırık olmasın yeter. Benim şimdiye kadarki olan tecrübem bu. Sİzlere şimdiden şansınızın bol olmasını temenni eder saygılar sunarım.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Tebrik ederim mustafa valla bunların yanına uzanasım geliyo sen hep oraya dizince, standartları bozmuyorsun maşallah miktar yer hemen hemen aynı... afiyet olsun teşekkürler paylaşım için....
Balikci Alp
07-06-2011, 21:41
ooooooooooo Ejder Balıkçı n'aptın sen yaaa :))))) Çok çok tebrik ediyorum. :helal::helal::helal: Balıklar şahane, istavriti bile bulmuşsun arada.
Ben bu kadar gaza dayanamam yarın sabah 8:30 ordayım. Müsait olursan mesaj çek.
Nice bereketli avlara kardeşim. Afiyet şeker olsun
İrfanavcı
07-06-2011, 21:48
Mustafa kardeşim seni kutlarım süper bir av olmuş.:helal::helal::helal:
avlarının devamını dilerim.paylaşıma teşekkürler.
muhabbetci
07-06-2011, 22:11
Helal Ejder kaptan,bu aralar boş geçmiyorsun,afiyet olsun.
alaattinoz
07-06-2011, 22:53
Merhabalar,
İsmim Alaattin, Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. En kısa zamanda imza ayarımı düzelteceğim.
Güzel bir av olmuş :) Yem olarak ne kullanmıştınız?
Mustafa Kardeş paylaşımın için teşekkür,balıklar için tebrikler.Rastgele Kardeş.
Ahmet TARİH
08-06-2011, 06:46
Günün Sözü
Ejder Balıkçı = Kırmızı
Hasan Balıkçı = Beyaz (Paşa)
Şampiyon = Rastgelsin.org
Tebrikler gerçekten hatırda kalacak güzel bir av olmuş.
Necati ARAT
08-06-2011, 09:58
Hey maaşallah ..
Mustafa yıkılmış ortalık yine Kırmızılarla..
Tebrik ederim kardeşim..
Gözümüz nurlandı vallahi..
Paylaşım için ayrıca teşekkürler..
orhan yıldız
08-06-2011, 14:49
ya kardeşim bana bunları göstermeyin deli oluyom kirmızıları görünce hic yakalayamadım gözüm acık gidecek mustafa kardeşim cok iyi av yapmışın darısı benim başıma
mazhar üzümcü
08-06-2011, 16:05
mustafa kardeşim tam tavalık bunlar.rapor ve balıklar için tebrik ediyorum sevgilerimle
Raif Yelkenci
08-06-2011, 18:11
Mustafa tebrik ederim yine maşallahın var mercanların hakkını vermişsin paylaştığın için sağol kardeşim.
Halil İplikçi
08-06-2011, 18:30
mustafa maşallahın var kırmızılar çok iri devamını dilerim
Mehmet BODUROĞLU
08-06-2011, 18:34
Afiyet bal şeker olsun.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...
ejder_balikci
08-06-2011, 19:32
:))mesut kardeşim bi dahakine inşallah o dediğin. çok teşekkürler sansın hep açık olsun inşallah.
ejder_balikci
08-06-2011, 19:36
Alp hocam ben yakaladığım mercanlara sordum niye alp hocamın tekneyle geldiğimizde böyle yakalmıyorsunuz diye onlarda biz o tekneyi tanımıyoruz ne zaman senin ortiyi görünce o zaman hep bir araya geliyoruz dediler:)). abicim işin şakası bi yanada işlerimden bu ara fırsat yok ne zaman çıkıp gideceğime dair bi günü ben bile bilmiyorum. her şey bi kaç saat içinde belli oluveriyor. sanada çok teşekkür ediyorum yorumlrın için hocam kal sağlıcakla.
ejder_balikci
08-06-2011, 19:40
irfan abi alaattin abi hayrettin abi övünç kardeşim ve önder abi sizlerede çok teşekkür ederim sizlerinde oltalarınız hep dolu olsun inşallah.
ejder_balikci
08-06-2011, 19:53
Ahmet tarih kardeşim. öncelikle benim her konuma birkaç birşeyler yazdığın için çok teşekkürler. Bu ejder_balikci nikinin mevzsunuda anlatayım bu arada. On yıl kadar oldu yanılmıyorsam o zamanlar netten ve pc den anlamıyordum bazı işlerim için email gerekti ve bende bir internet kafeye gittim bana bi tane mail oluşturmalarını söyledim bi tane genç vardı abi ne olsun dedi bende balıkçı olsun dedim baktı abi o var dedi. O zaman ejder balıkçı olsun dedim ve ejder_balikci oldu:)) sadece burada değil tüm nette ejder_balikci yım. Benim msn bile aynı yani. Başkaları tarafından yalnış anlaşılmasın diyede bunu belirtmek istedim.
ejder_balikci
08-06-2011, 20:19
çok sağol necati abicim fotoğrarlar içinde atyıca teşekkürler. allah seninde hep gönlüne göre versin inşallah.
ejder_balikci
08-06-2011, 20:22
İnşallah dediğin gibi olur orhan abi ama mercan tutmak istiyorsan tekneyle ve 40 metrenin üstü taşlık yerlere girmen lazım abicim. yorumların için çok sağol.
ejder_balikci
08-06-2011, 20:23
Aynen dediğin gibi mazhar abicim tam tavalık valla:) seninde şansın her daim bol olsun teşekkürler.
ejder_balikci
08-06-2011, 20:25
Raif abi senin avlak yerleride benimkileri aratmaz yani sende başlarsın yakında yukarı çekmeye. Çok sağolasın abicim. birgün gelirim yine ziyaretine.
ejder_balikci
08-06-2011, 20:26
Mehmet kardeşim amin seninde oltan her olta attığında dolu gelsin inşallah. Çok teşekkürler.
Kamil ESEN
09-06-2011, 10:36
Mustafa kardeşim , kutlarım süper bir av olmuş.Rastgelsin..
Anıl ÜNALAN
09-06-2011, 11:11
Tebrik ederim Mustafa abi gerçekten güzel av olmuş devamını diliyorum :)
Ama bir düzeltme yapmak istiyorum sen çok derin sularda avlandığından iğnenin rengi pek önemli olmuyor çünkü senin avlandığın derinliklerde ışık yok denecek kadar az. Daha alçak sularda iğnenin renginin önemini oltanın ucunda beklerken hissedebiliyoruz ;)
Görüşmek üzere :)
kaptankarabulut
09-06-2011, 20:21
Yiğenim yine acemi asker iştiması gibi sıraya dizmişsin kırmızıları.Siyah beyazlar çavuş onbaşı,bide istavrit var oda olsun bl.komtanı..:D :D :D :D
Yiğenim,avların her daim bereketli oltan her daim dolu gelsin..
tebrikler dahada ğüzelleri nasip olsu rasgele
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.