PDA

Tüm Versiyonu Göster : Karareis'e de gittik beraber

Tuncay GÜNAY
20-06-2011, 18:42
hasan balıkçının otraya karışık dostluk kamp balık avı teklifini değerlendirdik işlerinde olmaması bizi 17/06/2011 cuma günü öğlen saat 13:00 suları yollara düşürdü denizliden çoluk çocuk bastık gaza bekle bizi karareis paşaları sloganı ile lay lay lommm izmire vardık üstad hasan abi ile buluşup karareise yola koyulduk çok yorucu bir yolculuktan sonra karareise gelsiğimizde saat 23:00 civarı idi hemen cadırlar kuruldu teşkilat hazırlandı yerleşik düzene geçilmesiyle beraber gece kahvaltısı yapıldı. eeee sıra geldi ava hasan abi ile birbirimize bakıştık çocukların yol yorgunluğu onları çadırlara çekmiş olmalı onlar istirahata çekildiler bizim nöbet başladı yem olarak boru kurdu yengeç madya götürdük hemde bolcanaaaaa eeee nede olsa paşa duayeni ile beraber karareisin canını okuyacaz yaaa hıııı öle de oldu zatennn :D:D:D:D:D:D:D saat 24:00 suları oltalar suyla buluştu ama oda ne kıyıya yakın bir şekilde paragat mı attılar ağ mı attılar nedir bilemedik kıyıyı resmen süpürüyorlar neyse biz sabırla çalışıyoruzz derken hasan abim iri bir karagözü kıstırıverdi neden se pek sevinmedi paşa değil yaaaa zaten o gecenin tek yakalanan balığı da o oldu bu arada manisadan öner kardeşim de bize katılacaktı derken saat 03:30 suları o da geldi ailesini çadırlara yerleştirmesi ile beraber 20 mt sağımıza da öner mevzilendi sabah gün doğmaya başladı tık yok sabah oldu tıkkkk yokkk kahvaltılar yapıldı çaylar içildi biz tekrar oltaların başına tabi saatler geçiyor bize hoşgeldiniz diyen bir paşacık bile yok yüzler asıldı tabi derken hasan üstad kıstırıverdi iri lidaki yi :helal::helal::helal::helal: tabi balıkla poz vermek bana düştü ;);) bende baktım olmayacak zıpkınla dalayım dedim uzun bir uğraş sonucunda eşimin de yardımlarıylaaaa 45 dakkada giyiverdim dalgıç kıyafetlerini zıpkın elimde denize hucummmm bu arada RECEP İVEDİK yanım da halt etmişşşş :D:D:D:D:D:D:D:D bi gazla giriverdim denize dalaş dolaş bişi yok şapur şupurrr talan ettim ama bişi yok bir ara yanıma bir taş düştü hemen kafayı kaldırıp baktım meğer yönümü kaybetmişim yakında avlanan bir balıkçının olta attığı yeri karıştırıyormuşum adam kıyıdan bağırıyorrr : YA KARDEŞİM GİT ŞURDANNN ŞAP ŞUP KAÇIRIYORSUN BALIKLARRIIIII GİT KAYALARIN ORADA ŞAPIL YAAA HASPİN ALLLAAAHHHHH diyorrr neyse rasgele kardeş deyip kayalara doğru şapıldamaya başladım ama balık malesefff bende yoruldum kıyıya çıkayım dedimmm emekleyerek çıktım kıyıya herkes bana bakıyormuşş ve gülüyorlarmış çıkışım recep ivedik ile aynı şekildeymişşş :D:D:D:Dneyse bu arada epey yorulmuşum doğru çadıra biraz uyku sonra tekrar av tabi bu arada öner hasan abi ile aramızda şakalaşıyoruz. balığın olmaması moralimizi bozması gerekirken tam aksine bizler çocuk çocuk hepimiz keyiften 4 köşe idik akşama doğru güzel bir mangal partisi artık av yapacak takatım yoktu hasan abi de öylesine gece nöbetini önere devir edip yattık sabah erkenden adem vardakcık kardeşimiz de bizim denizliden geldiğimizi duymuş ailesini almış başmız gaza aaaa ademlerde geldi :helal::helal::helal::helal::helal: kısa bir kaynaşma muhabbet derken onlarda kıyıya paşa duası için aramıza katıldılar ama nafileee balık yooooooooo artık olta bile atmaz oldum bu arada 20 mt ilerimize bir araba durdu içinden bir bayan indi dalgıç kıyafetlerini giydi ve benim denize girdiğim yerden denize girdi başladı aramaya hop dakka 1 göl bir alıverdi lidakiyi tabi bizde uzaktan hep beraber hanım çoluk çocuk hasan abi adem kardeş onu takip ediyoruz hasan abinden gelen yorum muhteşemdi tabi UĞURSUZ HERİZ 4 SAAT DALDIN Bİ HALT YAKALADIĞIN BOK GÖRDÜN MÜ ELİN KIZI GİRDİ 2 DAKKADA VURDU BACAK GİBİ PAŞAYI DEDİ şok etkisi yaptı bende uzaktan seçemiyorum da vurduğu balığın büyüklüğünü sabırla avını sonlandırmasını bekledim derken avını sonlandırıp kıyıya çıktı arabasının başında kıyafetlerini çıkarı dinlenirken hemen kimseye çaktırmadan yanına gittim merak ya ne vurmuşşşş :) normar ölçülerde 1 levrek ve 1 lidaki almış afiyet şeker olsun ayak üstü tanıştık kendisi ile kendisini çaya davet ettim obamıza oda beni kırmadı kısa süreli ziyaret etti biz çayımızı içti muhabbetimize ortak oldu kendisini sitemize davet ettik tabi bu arada ilahi bir hırs geldi içime tekne oltasını aldım elime ölesine salladım denize aaa o ne küçük bir vuraş vurdum hemen tasmayı orta boy bir mırmış hoş geldin abi paşa abilerim yok benle idare et diyor hay hay dedim attım yaşatmayaa ee şerefimizi kurtardık tabi sonuçta tuttum balığı öner kardeşimde bir kaç parça karagöz aldı 2. parti mangal keyfine geçtik yedik içtik murat çakmakçı da bir ara yanımıza uğrayıp hoşgeldin çayımızı içip bize şans dileyip ayrıldı çokk güzel geçirilen zamanların sonuna gelimmişti toparlanıp dönüş yoluna koyulduk yolda çeşme başıda serinleyip hasan abinin evine geldik güzel bir çay sefasından sonra maceraya son dedik. balığı bahane edik kendi aramızda bayram havasında 2 güzel gün geçirdik. fotoları hasan abim yükler artıkkk

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

ukg79
20-06-2011, 19:47
Tuncay abi rapor ile bilgilendirdiğin için teşekkürler oldukça güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz emeğine sağlık.:helal:

adolomorola
20-06-2011, 19:50
Tuncay çok güzel bir rapor hazırlamışsın öncelikle tebrikler

Hep beraber güzel bir hafta sonu yaşadık.
Ben şahsen bir kaç haftayı aynı anda yaşadım diyebilirim (hem tatil hem balık avı hem piknik havası hem güzel insanlarla bir arada olmak kim bu kadar güzel şeyleri bir arada yaşarki bu nedenle Sana,Hasan ve Adem abime çok teşekkürler..;)

Yağız DEMİR
20-06-2011, 20:19
Tuncay abı neselı hos bır gun gecmöıs balık olmamasına ragmen ee sonuc av degıl muhabbettı tabı olacak o kadar. İnsallah bır dahakıne bende denk gelırım ozledım muhabbetını abi

kalfahasan45
20-06-2011, 20:29
Sevgili Tuncay gönlüm sizlerle beraber olmaktı ama bazı terslikler yüzünden nasip olmadı inşallah ilrride bunu telafi ederiz inan karareiste sizlerle beraber olmayı çok istiyordum birdahaki sefere nasip olursa

Halil İplikçi
20-06-2011, 20:50
ne güzel felekten bir gün çalmışsınız son anda çıkan bir mazeret dolayısıyla
cumartesi aranızda olmayı planladığım halde gelemedim neler kaçırmışım..
hepinizi kutlarım selamlar

Tuncay GÜNAY
20-06-2011, 20:58
Tuncay abi rapor ile bilgilendirdiğin için teşekkürler oldukça güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz emeğine sağlık.:helal:

teşekkürler kardeşim bellimi olur demir köprüde her an buluşabiliriz. :deli:

Adem VARDARCIK
20-06-2011, 22:31
Gayet eğlenceli ,hoş keyifli bir hafta sonu geçirdik hep beraber. Sonsuz teşekürler..

[Only Registered Users Can See Links]

ustam18
21-06-2011, 06:51
Tebrikler dostlar.yazılanlardan anladığım kadarı ile Balık azda olsa muhabbet bolmuş.Allah dostluğunuzu bozmasın.paylaşımınız için teşekkürler.Rastgele.

Tuncay GÜNAY
21-06-2011, 07:52
Tuncay abı neselı hos bır gun gecmöıs balık olmamasına ragmen ee sonuc av degıl muhabbettı tabı olacak o kadar. İnsallah bır dahakıne bende denk gelırım ozledım muhabbetını abi

yağız kardeşim gönüller bir olsun inşallah bir dahakinde beraber oluruz.

Hasan BALIKÇI
21-06-2011, 14:56
SEVGİLİ KARDEŞİM TUNCAY:)

Hiç üşenmeden taaaaa denizliden kalkıp karareise hem aile kampı hem eğlence hem balık hepsini bir arada yaşamak için uzun yoldan gelmek hiçte kolay olmasa gerek ;)çünkü birde bunun dönüş yolu var ;)
sen ve ailende öyle bir yürek varki ben buradan ne anlatırsam anlatayım ne söylersem söyleyeyim anlaşılmaz :)

sadece şunu diyebilirim üç gün orada olmamıza rağmen yüzünüzde hiç bir mutsuzluk belirtisi göremedim.:)
sizler gibi bir dostum olduğuna çok sevindiğim bir gündü yüreklerinize sağlık GÜNAY AİLESİ.:):helal::helal::helal:

senin konuda anlattığın gibi ÖNER veAİLESİNİN bizlere katılımı ayrı bir güzellikti :helal::helal::helal:
öner kardeşim sana ve ailene sonsuz teşekkürler :helal:sizlerle olmak çok güzeldi.:)

işlerinden dolayı anca pazar sabahı katılabileceğini bildiğim sevgili adem kardeşim ve ailesi ise muazzam :helal::helal::helal:çünkü üç çocuk ve bu çocuklardan biri henüz 1.5 yaşında ve üstelik üç gündür diş çıkarıyor :(bunun ne demek olduğunu her ana baba mutlaka biliyordur buna rağmen VARDARCIK AİLESİDE Aramıza katılıyorsa yürekten teşekkürüde hak ediyor:helal::helal::helal::helal:

Tuncay GÜNAY
21-06-2011, 16:49
Tuncay çok güzel bir rapor hazırlamışsın öncelikle tebrikler

Hep beraber güzel bir hafta sonu yaşadık.
Ben şahsen bir kaç haftayı aynı anda yaşadım diyebilirim (hem tatil hem balık avı hem piknik havası hem güzel insanlarla bir arada olmak kim bu kadar güzel şeyleri bir arada yaşarki bu nedenle Sana,Hasan ve Adem abime çok teşekkürler..;)

öner kardeşim asıl teşekkürü sizler hakediyorsunuz sizde manisadan gelip bizim kahrımızı çektiniz bol çenemle kafanızı şişirmeme müsade ettiniz :D:D dostluğunuz için sonsuz teşekkürler. bu buluşmayı geleneksel hale getirelim diyorum mesala demirköprü barajı - zeytinler gibi belirli aralıklarla toplamalım diyorum sevgiler

Tuncay GÜNAY
21-06-2011, 16:51
Sevgili Tuncay gönlüm sizlerle beraber olmaktı ama bazı terslikler yüzünden nasip olmadı inşallah ilrride bunu telafi ederiz inan karareiste sizlerle beraber olmayı çok istiyordum birdahaki sefere nasip olursa

hasan abi allah sağlık sıhat versin bizler her zaman böyle dostları kucaklıyoruz birgün mutlaka kucaklaşırız.

adolomorola
21-06-2011, 17:00
öner kardeşim asıl teşekkürü sizler hakediyorsunuz sizde manisadan gelip bizim kahrımızı çektiniz bol çenemle kafanızı şişirmeme müsade ettiniz :D:D dostluğunuz için sonsuz teşekkürler. bu buluşmayı geleneksel hale getirelim diyorum mesala demirköprü barajı - zeytinler gibi belirli aralıklarla toplamalım diyorum sevgiler

Evet Tuncay dediğin gibi geleneksel hale getirmek iyi fikir..;)

Demirköprü barajı diyorsun sende biliyorsun o benim işim ;) zaten zeytinlerde hasan abinin işi..;)

Ben en uygun zamanı belirleyip sizlere haber veririm...;) şimdilik henüz erken ;)ben bile sezonu açmadım daha..:D:D;)

kaptankarabulut
21-06-2011, 18:44
İşte RASTGELSİN paylaşım sitesinin,sadece bir paylaşım değil,dost ve bir aile sitesi olduğunun kanıtıdır bu mini organizasyon.GÜNAY ailesi taaaa Denizliden,ALDOROMA ailesi Manisadan,VARDACIK ailesi,O minik bebekle Bucadan,(Hasan balıkcıyı saymıyorum Onun çünkü Karareis ikinci adresi O hep orada) Kalkıp gelebiliyorlarsada bundan daha güzel bir dostluk düşünülemez.
Ama Hasan kardeşim ben bir şeyi çok merak ettim.Tuncaya YAT GARİ demeden yatmazda susmazda..:D :D :D :D
Sevgili dostlarım,böylesine güzel bir hafta sonu geçirmenize inanın çok sevindim.Sizleri yürekten kutlarım..

NOT: Ya tuncay senin ne işin var oralarda koca koca kupesler seni beklerken Güzelbahcede..:D :D :D

Kamil ESEN
21-06-2011, 19:03
Çok güzel bir hafta sonu tatili olmuş.Görüntüler bunu bariz anlatıyor.Allah daim etsin.

Murat ÇAKMAKÇI
21-06-2011, 20:14
raporu okurken güle güle öldüm yanınızda olduğu düşün mideme kıramplar girerdi herhalde ne mutlu size ALLAH nazardan saklasın

paşalı
21-06-2011, 20:21
Tuncay kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.Balık olmasada çok güzel günler geçmiş hepinizi kutlarım.

Necati ARAT
22-06-2011, 08:48
Tuncay abi öncelikle seni ve Öner abiyi Kutlarım Aileniz ile İzmire kadar gelip bu ortamı Güzelleştirdiğiniz için.. Hasan Abimi ayrıca kutlarım güzel Evsahipliği yaptığı için..
Balık olmasada Ailecek Bir arada olmanız Doğa ile başbaşa bir zaman yaşamanız çok güzel..
Bende aranızda olmak isterdin ancak işlerim dolayısı ile orada olamamaktan dolayı çok üzgünüm..

Bu güzel anları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim Emeğine sağlık..

delvel
22-06-2011, 23:14
hafta sonu tatili diye buna denir:)

ovunc
22-06-2011, 23:23
Abi gerçekten ailelerle birlikte olabilmek çok hoş olmuş tüm kadro olarak sizleri kıskanıyorum doğrusu umarım bu güzel platformda zaman geçip yıllar ilerledikçe bizde böyle güzel anıları hatıralara geçeceğiz.

Anıl ÜNALAN
23-06-2011, 01:49
Ohhh ohh ohhhh görüntülere bakın siz :)
Fotoğraflardan ve yazılardan orayı yaşadım resmen :)
Gerçekten çok güzel gözüküyorsunuz sayın abilerim.
Umarım bu gülen yüzünüzü yine her zaman bir arada görebiliriz.

Tuncay GÜNAY
23-06-2011, 08:11
ne güzel felekten bir gün çalmışsınız son anda çıkan bir mazeret dolayısıyla
cumartesi aranızda olmayı planladığım halde gelemedim neler kaçırmışım..
hepinizi kutlarım selamlar

halil kardeşim allahnı günü çok sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun biz daha ne buluşmalar yapacağız bekleriz her zaman başımızın üstünde yeriniz hazır.

Tuncay GÜNAY
23-06-2011, 08:20
Gayet eğlenceli ,hoş keyifli bir hafta sonu geçirdik hep beraber. Sonsuz teşekürler..

adem abi bize katılıp ortamı renklendirdiğiniz için size sonsuz teşekkürler teşekkürler.

Tuncay GÜNAY
23-06-2011, 08:24
Tebrikler dostlar.yazılanlardan anladığım kadarı ile Balık azda olsa muhabbet bolmuş.Allah dostluğunuzu bozmasın.paylaşımınız için teşekkürler.Rastgele.

teşekkürler hayrettin abi balığı bahane edip bir araya geldik güzel bir hafta sonu geçirdik tüm rastgelsin üyelerine nasip etsin allah.

Tuncay GÜNAY
23-06-2011, 08:29
SEVGİLİ KARDEŞİM TUNCAY:)

Hiç üşenmeden taaaaa denizliden kalkıp karareise hem aile kampı hem eğlence hem balık hepsini bir arada yaşamak için uzun yoldan gelmek hiçte kolay olmasa gerek ;)çünkü birde bunun dönüş yolu var ;)
sen ve ailende öyle bir yürek varki ben buradan ne anlatırsam anlatayım ne söylersem söyleyeyim anlaşılmaz :)

sadece şunu diyebilirim üç gün orada olmamıza rağmen yüzünüzde hiç bir mutsuzluk belirtisi göremedim.:)
sizler gibi bir dostum olduğuna çok sevindiğim bir gündü yüreklerinize sağlık GÜNAY AİLESİ.:):helal::helal::helal:

senin konuda anlattığın gibi ÖNER veAİLESİNİN bizlere katılımı ayrı bir güzellikti :helal::helal::helal:
öner kardeşim sana ve ailene sonsuz teşekkürler :helal:sizlerle olmak çok güzeldi.:)

işlerinden dolayı anca pazar sabahı katılabileceğini bildiğim sevgili adem kardeşim ve ailesi ise muazzam :helal::helal::helal:çünkü üç çocuk ve bu çocuklardan biri henüz 1.5 yaşında ve üstelik üç gündür diş çıkarıyor :(bunun ne demek olduğunu her ana baba mutlaka biliyordur buna rağmen VARDARCIK AİLESİDE Aramıza katılıyorsa yürekten teşekkürüde hak ediyor:helal::helal::helal::helal:

hasan abi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyorum ve ekliyorummm YANDINIZ SİZZZ bu buluşma geleneksel buluşma katogorisine alınmış olup belirli aralıklarda artarak devam edecektir ee kaldım sizin başınıza. misafir perverliğiniz için size ne kadar teşekkür etsem azdır BİZE BÖYLE GÜZEL BİR HAFTA SONU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Hasan BALIKÇI
23-06-2011, 21:49
hasan abi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyorum ve ekliyorummm YANDINIZ SİZZZ bu buluşma geleneksel buluşma katogorisine alınmış olup belirli aralıklarda artarak devam edecektir ee kaldım sizin başınıza. misafir perverliğiniz için size ne kadar teşekkür etsem azdır BİZE BÖYLE GÜZEL BİR HAFTA SONU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

sevgili tuncay kardeşim inan ben veya öner veya adem biladerlerim hiç birşey yapmadık desek yerinde olur.;)
ben herzaman böyle bir toplulukta bundan sonrada elimden geldiğince bulunabilirim.;)
işin açıkçası sanaldan reale dönmek güzel oluyor inşallah dahada büyür dahada çoğalar senin benim yapmam deyil önemli olan rastgelsin ailesinin her üyesinin birbirleriyle anlaşıp birbirleri ile bir topluluk halinde hoş vakit geçirebilmesi ;)
dilerim her dostumuz bizler gibi yapabilir.;)bence hiç zor deyil ;)

drasty41_41
24-06-2011, 15:01
karelere bakıp iç geçirmedim desem yalan olur harika bir ortam olmuş tüm katılımcıları kutlarım sevgilerimle...:helal::helal:

Tuncay GÜNAY
25-06-2011, 11:39
İşte RASTGELSİN paylaşım sitesinin,sadece bir paylaşım değil,dost ve bir aile sitesi olduğunun kanıtıdır bu mini organizasyon.GÜNAY ailesi taaaa Denizliden,ALDOROMA ailesi Manisadan,VARDACIK ailesi,O minik bebekle Bucadan,(Hasan balıkcıyı saymıyorum Onun çünkü Karareis ikinci adresi O hep orada) Kalkıp gelebiliyorlarsada bundan daha güzel bir dostluk düşünülemez.
Ama Hasan kardeşim ben bir şeyi çok merak ettim.Tuncaya YAT GARİ demeden yatmazda susmazda..:D :D :D :D
Sevgili dostlarım,böylesine güzel bir hafta sonu geçirmenize inanın çok sevindim.Sizleri yürekten kutlarım..

NOT: Ya tuncay senin ne işin var oralarda koca koca kupesler seni beklerken Güzelbahcede..:D :D :D

sayın kaptanım hep deriz ya balık bahane dostluk şahane biz balığa gönül verdik ama yine de önce dostluk diyoruz bulduğumuz her fırsatta da bunu yapmaya çalışıyoruz.

bu arada kaptanım kupas dedinde offf offff gözümde tütüyorlar ben görmeyeli zapıta copu gibi olmuşlardır sanırım hafta içi bir ara ziyaret etmek lazım onları belki onlarda beni özlemişlerdir. :D:D:D:D

Tuncay GÜNAY
25-06-2011, 11:40
Çok güzel bir hafta sonu tatili olmuş.Görüntüler bunu bariz anlatıyor.Allah daim etsin.

teşekkürler kamil hocam birlikte de olur inşallah saygılar.

Tuncay GÜNAY
25-06-2011, 11:42
raporu okurken güle güle öldüm yanınızda olduğu düşün mideme kıramplar girerdi herhalde ne mutlu size ALLAH nazardan saklasın

teşekkürler murat kardeşim bi ara beraber çıkarız artık gülmekten yarılırmısın ölürmüsün orası sana kalmış. rastgelsin kardeşş.

Tuncay GÜNAY
25-06-2011, 11:46
Tuncay kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.Balık olmasada çok güzel günler geçmiş hepinizi kutlarım.

teşekkürler turgay abi dediğim gibi dostluğun olmadığı yerde paylaşım da olmaz paylaşılanın tadı da olmaz diye düşünüyorum.

Tuncay GÜNAY
25-06-2011, 11:52
Tuncay abi öncelikle seni ve Öner abiyi Kutlarım Aileniz ile İzmire kadar gelip bu ortamı Güzelleştirdiğiniz için.. Hasan Abimi ayrıca kutlarım güzel Evsahipliği yaptığı için..
Balık olmasada Ailecek Bir arada olmanız Doğa ile başbaşa bir zaman yaşamanız çok güzel..
Bende aranızda olmak isterdin ancak işlerim dolayısı ile orada olamamaktan dolayı çok üzgünüm..

Bu güzel anları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim Emeğine sağlık..

teşekkürler necati kardeşim allah bize sağlık sıhhat verdikçe imkanları zorlayıp bu buluşmayı daha da çoğalarak tekrarlamayı düşünüyoruz birlikte de olu inşallah.

rkacar
25-06-2011, 15:00
tebrikler vallahi su söz tam uymus bu resimlere..... yemin ediyorum imrendim size :D :D :D

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE :D :D :D :D :D

Tuncay GÜNAY
28-06-2011, 01:51
hafta sonu tatili diye buna denir:)

teşekkürler veli kardeşim aynen dediğin gibi tatilin gözüne vurduk :):D:D:D

Tuncay GÜNAY
28-06-2011, 01:55
Abi gerçekten ailelerle birlikte olabilmek çok hoş olmuş tüm kadro olarak sizleri kıskanıyorum doğrusu umarım bu güzel platformda zaman geçip yıllar ilerledikçe bizde böyle güzel anıları hatıralara geçeceğiz.

teşekkürler kardeşim kıskanılacak bişi yapmıyoruz ki sadece dostlarımızla bir araya gelip o an ki ortamdan keyif alıyoruz bu tür şeyleri yapmak için uzun yıllara gerek yok içindeki kıvılcımı harekete geçir gerisi gelir zaten

Tuncay GÜNAY
28-06-2011, 01:57
Ohhh ohh ohhhh görüntülere bakın siz :)
Fotoğraflardan ve yazılardan orayı yaşadım resmen :)
Gerçekten çok güzel gözüküyorsunuz sayın abilerim.
Umarım bu gülen yüzünüzü yine her zaman bir arada görebiliriz.

anılımmmmmm teşekkürler birlikte de olur bir gün eee ekip sağlam gülmek garantiiiiii yarılmak yok ama :)

Tuncay GÜNAY
28-06-2011, 02:00
karelere bakıp iç geçirmedim desem yalan olur harika bir ortam olmuş tüm katılımcıları kutlarım sevgilerimle...:helal::helal:

receb abi teşekkürler sanaldan reele geçmek gerçekten çok güzel