Tüm Versiyonu Göster : Ankara dan selamlar...
kral1840
27-06-2011, 16:39
herkese merhabalar
26 yaşındayım,Ankara da muhasebe işiyle uğraşmaktayım.
son 4-5 senedir balık tutma hevesimi makinayı bozunca :) ve hiç balık tutmayı beceremeyince bırakmıştım. :(
bu sene tatil olarak altınoluk u düşünüyorum Allah izin verirse ve zaten orada bırakmıştım oltayı,şimdi aynı yerden başlamak,devam etmek için bugün yeni bir set aldım bana göre iyi,sizlere göre orta halli bir olta takımını.
ayrıca Ankara gölbaşında da az da olsa balık var oradada tutmaya çalışacağım.
sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak ve kıyısından köşesinden de bişeyler öğrenmek için forumunuza üye oldum,nasıl balık tutacağımı forumun ilgili bölümlerinden inceleyeceğim.şimdiden verdiğiniz bilgiler ve ettiğiniz yardımlar için teşekkürler.
banada sizlere de rastgelsin :helal:
adolomorola
27-06-2011, 18:56
herkese merhabalar
26 yaşındayım,Ankara da muhasebe işiyle uğraşmaktayım.
son 4-5 senedir balık tutma hevesimi makinayı bozunca :) ve hiç balık tutmayı beceremeyince bırakmıştım. :(
bu sene tatil olarak altınoluk u düşünüyorum Allah izin verirse ve zaten orada bırakmıştım oltayı,şimdi aynı yerden başlamak,devam etmek için bugün yeni bir set aldım bana göre iyi,sizlere göre orta halli bir olta takımını.
ayrıca Ankara gölbaşında da az da olsa balık var oradada tutmaya çalışacağım.
sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak ve kıyısından köşesinden de bişeyler öğrenmek için forumunuza üye oldum,nasıl balık tutacağımı forumun ilgili bölümlerinden inceleyeceğim.şimdiden verdiğiniz bilgiler ve ettiğiniz yardımlar için teşekkürler.
banada sizlere de rastgelsin :helal:
Faruk öncelikle Ailemize hoşgeldin...;)
Balık yakalama işi her zaman bizim istediğimiz gibi bitmeye biliyor buna bir çok neden olabiliyor...;)
Sana tavsiyem şimdi sahiller çok kalabalık oluyor bence sen birde sabahın çok erken saatlerinde balık tutman olacak,ama bu işi yaparken çok sabırlı olman lazım balık işi sabır ve nasip işi sana şimdiden bol nasipler diliyorum umarım istediğin gibi bir tatil ve balık avı yaparsın....;)
ali rıza acar
27-06-2011, 19:22
Faruk kardeşim aramıza hoş geldin. Keyif alacağından eminim.
Takıldığın veya merak ettiğin ayrıca forumda bulamadığın her hususta üstatlarımız sana yardımcı olacaklardır.
Necati ARAT
28-06-2011, 07:52
Faruk aramza hoş geldin..
Keyifli vekalıcı paylaşımlar dilerim..
kral1840
28-06-2011, 14:20
iyi dilekleriniz ve hoş karşılamanız için teşekkürler.
Faruk Kardeş öncelikle aramıza hoş geldin.Olta ile balık tutmak sabır işidir dostlarımızın da söylediği gibi.umarım gönlündeki balığı yakalarsın. sana rastgele.
Aramıza hoşgeldınız keyıflı vakit geçirmeniz dileği ile...
kral1840
30-06-2011, 07:49
tekrar teşekkürler,balık tutsamda tutamasamda ,uğraşması bile zevkli oluyor ama tutamayınca üzülüyor insan :)
tekrar teşekkürler,balık tutsamda tutamasamda ,uğraşması bile zevkli oluyor ama tutamayınca üzülüyor insan :)
Öyle yokkkk.Bazen 300-400 km yol yaptığımız ve bir tavalık bile balık yakalamadan geldiğimiz oluyor.üzülseydik şimdiye ya kanser,ya verem olurduk be kardeşim.Araziye çıkıyorsun,temiz hava alıyorsun,kafandakileri suya bırakıyormusun işte senden mutlusu yok.haa kötüsümü olur o kadar uğraştıktan sonra eve birkaç balık getirsen.ama nasipten ilerisi yok .İnşallah gönlündeki balığı tutarsın.Rastgele.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.