PDA

Tüm Versiyonu Göster : Antalya Mendirek Kundu avı

delvel
27-06-2011, 20:03
pazar günü hanımlardan da izin alarak iş yerinden arkadaşım ahmet'le balığa niyetlendik. sabah karpuzumuzu suyumuzu kahvaltılığımızı yem için yaniç ve 15 tane ekmeğimizi aldıktan sonra mendireğin kenarına kurulduk.
avımız şemsiyeyi unuttuğumuz ve sıcaktan kavrulmamak için 5 saat gibi kısa sürdü top şamandıra ve tek iğne takımlar kullandık..
4 mankafa kefal ve 6 adet çatal kuyrukla avımızı sonlandırdık.

[Only Registered Users Can See Links]

Halil İplikçi
27-06-2011, 20:14
Velicim çok güzel balıklar şansın ve bereketin daim olsun

adolomorola
27-06-2011, 20:39
Paylaşım için teşekkürler Veli..;)
Afiyet bal şeker olsun...;)

ustam18
27-06-2011, 21:43
Veli kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli yedikleriniz afiyet olsun.

Tuncay GÜNAY
28-06-2011, 01:46
veli kardeş tebrikler tavalıkları almışsın afiyet seker olsun

Necati ARAT
28-06-2011, 07:42
Veli güzel bir av ..
Paylaşım için teşekkürler..
Emeklerinize sağlık..

orhan69
28-06-2011, 10:18
veli kardeş olmuyor ama 15 tane ekmekle2 tane kefalmi tuttun okadar beslersen balıkları antalyalılar balık tutamaz . tebrikler emeginize saglık dahada güzelleri denk gelsin

Adem VARDARCIK
28-06-2011, 13:47
Veli tebrik ederim güzel bir av olmuş. 15 ekmek ile ne avlayacağını anlayamadım ama..!??:D

Anıl ÜNALAN
28-06-2011, 17:40
15 Ekmekle siz kendinizi doyurmuşsunuzdur bana öyle geliyo :D
Güzel av olmuş veli abi aylar sonra bir paylaşımını gördük gözlerimiz yaşarmadı değil doğrusu.
Devamını diliyorum..

Murat ÇAKMAKÇI
28-06-2011, 18:41
ah veli beni hiçmi görmüyorsun hep uzun kollu giyerim arkadaşlar benimle giderken dalga geçiyolar bende içimden ben sizi yarın görcem diyorum tabiki hepsi pancar gibi olmuşlar çıtlarını çıkarmıyolar balıklarda güzel afiyet olsun kardeşime:helal:

kaptankarabulut
28-06-2011, 21:16
Veliiiiiiiiiiiiiiiii uzuuuuuuun bir aradan sonra nihayet bir paylaşım gördük sizden.Kızımız büyüdü herhalde.Yanlış hatırlamıyorsam kızımız olmuştu.
Neyse inşallah bundan sonra bol bol paylaşımların olur.Oltan her daim dolu gelmesi dileğimle...

İrfanavcı
29-06-2011, 00:39
Veli kardeşim çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler.

delvel
29-06-2011, 19:42
Velicim çok güzel balıklar şansın ve bereketin daim olsun

teşekkür ederim halil abi..

delvel
29-06-2011, 19:48
Paylaşım için teşekkürler Veli..;)
Afiyet bal şeker olsun...;)
teşekkür ederim öner abi
Veli kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli yedikleriniz afiyet olsun.

veli kardeş tebrikler tavalıkları almışsın afiyet seker olsun
teşekkür ederim tuncay abi
Veli güzel bir av ..
Paylaşım için teşekkürler..
Emeklerinize sağlık..
necati abi senin çıpralar gibi olmasada beni fazlasıyla mutlu etti:)
veli kardeş olmuyor ama 15 tane ekmekle2 tane kefalmi tuttun okadar beslersen balıkları antalyalılar balık tutamaz . tebrikler emeginize saglık dahada güzelleri denk gelsin
abi sorma 15 ekmek bile yetmedi biz 0nu 17 yapalım:D yorum için teşekkürler
Veli tebrik ederim güzel bir av olmuş. 15 ekmek ile ne avlayacağını anlayamadım ama..!??:D

15 Ekmekle siz kendinizi doyurmuşsunuzdur bana öyle geliyo :D
Güzel av olmuş veli abi aylar sonra bir paylaşımını gördük gözlerimiz yaşarmadı değil doğrusu.
Devamını diliyorum..
vay kardeşim 4 tanesini ezine ve karpuz eşliğinde biz götürdük:D
ah veli beni hiçmi görmüyorsun hep uzun kollu giyerim arkadaşlar benimle giderken dalga geçiyolar bende içimden ben sizi yarın görcem diyorum tabiki hepsi pancar gibi olmuşlar çıtlarını çıkarmıyolar balıklarda güzel afiyet olsun kardeşime:helal:

murat abi daha kendime gelemedim biraz daha dursak hastanelik olacakmışım:D
her tarafım su topladı:D
yorumun için teşekkür ederim:)

delvel
29-06-2011, 19:53
Veliiiiiiiiiiiiiiiii uzuuuuuuun bir aradan sonra nihayet bir paylaşım gördük sizden.Kızımız büyüdü herhalde.Yanlış hatırlamıyorsam kızımız olmuştu.
Neyse inşallah bundan sonra bol bol paylaşımların olur.Oltan her daim dolu gelmesi dileğimle...
evet süleyman abi çok güzel bir kızım oldu ellerinden öper:)
arasıra böyle ilginç süprizler yapıyorum:D
güzel yorumun için teşekkür ederim süleyman abi:)
Veli kardeşim çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler.

irfan abi kefaller kendi takıldı oltaya hatta bir tanesinde haberim yok tu yakalandığından topun ortalarda olamadığını anlayaınca farkına vardım:D

karam
19-07-2011, 13:26
tebrikler güzel av olmuş yecek kadar çikmiş

Taygun KOCABIYIK
19-07-2011, 21:36
Vayy Veli abim sahalara geri dönmüşsün maşallah, balıklar güzel tebrik ederim.