Tüm Versiyonu Göster : Kısa günün avı
kaptanpoyraz
29-06-2011, 14:21
Bu pazar 2 arkadaş Alabalık avına gitmeye karar verdik. Burada anlatamayacağım kadar çok aksilikten sonra sabah 7 de varmayı planladığımız av yerine ancak öğleden sonra 16 da varabildik. 2-3 saatlik avdan sonra akşam olunca geri döndük. Allah'tan bişr kaç güzel balık alınca moralimiz yerine geldi. Yalnız malesef aksiliklerden biri de fofğraf makinemizin yanımızda olmayışıydı. Eve gelince resim çekip sizinle paylaşmak istedim.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
ismail1234
29-06-2011, 16:17
maaşallah asker gibi dizmişsiniz balıkları.allah devamını getirir inşallah afiyet bal şeker olsun.
Aksilikler sonucu yapılan avdan bu kadar balık yakalamanız moralinizi yerine getirmiş gözüküyor.
İnşallah bir dahaki sefere çok daha iyilerini yaparsınız.
rastgele
adolomorola
29-06-2011, 16:38
Çok güzel bir av olmuş Ahmet abi tebrikler...;)
Yanlız fotaların yanında o siğara paketi tüm pozun havasını sıfıra indirmiş...:(
Adem VARDARCIK
29-06-2011, 17:30
Yusuf abi kısa ama öz bir av olmuş.Tebrik ederim.
Kullandığınız takım ve yem malzemelerini de bizlerle paylaşırsanız daha aydınlatıcı bir
paylaşım olur.Esenkalın.
Murat ÇAKMAKÇI
29-06-2011, 18:51
abicim her şeyde bi hayır vardır sabahdan varsaydınız herhalde balık kalmıcaktı sağ salim gidip geldiniz ya bunada şükür afiyet olsun
Necati ARAT
30-06-2011, 07:44
Emeğinize sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..
kaptanpoyraz
30-06-2011, 13:35
Yusuf abi kısa ama öz bir av olmuş.Tebrik ederim.
Kullandığınız takım ve yem malzemelerini de bizlerle paylaşırsanız daha aydınlatıcı bir
paylaşım olur.Esenkalın.
Adem kardeşim; Kullandığımız malzeme klasik tek iğneli küçük sıkma kurşunlu olta. Yem olarakta solucan kullandık.
(Ayrıca paketteki rutuş için teşekkürler.)
Yusuf Kardeş Tebrikler.Alabalık avcılığı çok zevklidir.Aksiliklerde bu yemeğin baharatıdır.Ama "birkez alabalık tutan başka balık tutmak istemez" diye bir söz duymuştum.Şimdiye kadar 120cm lik yayında tuttum,8 kg lık sazan da tuttum ama alabalıktan aldığım tadı hiçbirinde bulamadım.Resimler ve rapor için teşekkürler.Rastgele.
ali rıza acar
01-07-2011, 08:17
Tebrikler arkadaşım. Kısa günün (Demeyeyim de kısa saatlerin) karı iyi olmuş.
Afiyetler olsun.
Kamil ESEN
01-07-2011, 08:56
O günden sonra bu av çok güzel bir sonuç.Afiyet olsun,Rastgelsin..
Gerçekten güzel av olmuş tebrikler ellerinize sağlık...
ellerinize sağlık başarılı bir gün geçirmişsiniz :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.