Tüm Versiyonu Göster : 30 haziran Çeşme Mercan Raporu !
tigerson
30-06-2011, 21:31
Öncelikle merhaba sevgili rastgelsin dostları, 30 haziran av raporumuzu sizlerle paylaşıyorum,cümleten bereketli ve keyifli bol muhabbettli avlar diler,rastgelsin der ölümsüzleşen karelerimizi sizlerle paylaşıyorum.;) vira bismillah:)
[Only Registered Users Can See Links]
tigerson
30-06-2011, 21:38
Tebrikler süper olmuş. Marmaris civarı hakkında bilginiz ve aktarabilecekleriniz varsa sevinirim.
tigerson
30-06-2011, 21:52
Tebrikler süper olmuş. Marmaris civarı hakkında bilginiz ve aktarabilecekleriniz varsa sevinirim.
Teşekkür ederim,üzgünüm ramazan marmaris hakkında bir bilgim yok ama,rastgelsin ailede mutlaka o civarda olan dostlarımız vardır,nasip gelip tecrübe etmek niyetiyle esenkal,rastgele;)
tigerson
30-06-2011, 22:15
günün en güzel karelerinden biri :D radyoda mezdeke çıkınca dayanamayıp yukarıya dans ederek gelen mercanımız :D :D :D vizöre yansımayan karelerde Ali rıza abim 100 lüklerden gerdan yaptı bu mercan'ımıza,tabi övünç kardeşimde buzgibi sodaları gaza gelip şampanya edasıyla ardı ardına patlatması güzel bir estantene oluşturdu :D :D :D
Saygı değer Ali Abi , Halil Abi sevgili dostlarım Ramazan ve Ufuk gerçekten sizlerle birlikte güzel bir gün geçirdik resimler zaten yorum yapmaya gerek duymuyor adetle değil, kilola değil, kovalarca balık çekmek bu olsak gerek ...
Ehh herne kadar tam performanslı olmasada sanırım artık MERCAN TEAM ' in patentinide bizim gurubumuz almalı bir sonraki avımızın çok daha iyi gececeğine inanarak tekrar mercan tarlasında görüşmek üzere diyorum.
Bu arada rekoru unutmayalım şimdilk tek kişi 68 parça :) ama biz bunu kaça kadar çıkarabiliriz diye düşünmüyorum ilk fırsatta yeni hedefimiz kişi başı 75 parça olacaktır.
MERCAN TEAM - Bumerang Kamıştan herkese rastgelsin...
tigerson
30-06-2011, 22:45
Bimukavele sevgili kardeşim:D kesinlikle hava öğleyin bozmamış olsaydı özellikle ben şuan bu satırlar yerine çoktan atılıp gitmiş uyuyor olurdum :D malum sabahki hava ile devam etsek halimizi düşünemiyorum bile :D heheheeheh ,
bu arada kelimelerle ifade edilemeyecek o olaydan bahsetmeden geçemeyeceğim, sevgili rastgelsin dostları övünç kardeşimin bi anlık dalgınlığı ile denizde sabahki halinden eser yoktu dalgadan:D kamış ve makinası denize düştü :D tüm çabalarımıza rağmen kurtaramadık:( övünç kardeşimizin gayet sabırlı olarak sağlık olsun cana gelmesin nasılsa takım tekrar kurulur telkinleriyle bizlerde kendinden daha çok bi şaşkınlık ve üzüntü ile baş başa kalmışken , takım üzerinde 200 gr kurşun artı 60 lık makina,kamış 80 metre dibi buldu bulacak aradan 6-7 dk geçti geçmedi ramazan kardeşim yine yerinden fırladı :D gelen harika bişey kesinlikle çok büyük yada cuval falan çektim demesinmi :D meğerse dipte tek oltası olan ramazan övünç'ün bumerank kamışına dolaşmış :D o anki hisler anlatılamaz gerçekten gözlerimizin önünde dibi boylayan takım geri geliyor ümidiyle ve sakin çek kesin kamışı tutdun uyarılarıyla ramazan kardeşim teknedeki en büyük mercanları çeken benim namımı elimden alıp,batık 350 tl lik takımı çekerek egale etti :D hakkını vermek gerek hem maddi hem manevi yönden avın kralını ramazan çekip bizi mutluluğa boğdu :D:D:D Allah herkesin gönlüne göre versin günün en harika olayıydı:)
aacaipman
30-06-2011, 23:26
harika bir av olmus tebrikler,tekneyi kiraladiniz mi,eger kiraladiysaniz nasil iletisime geceriz tekne sahibi ile?
Tuncay GÜNAY
30-06-2011, 23:37
voavv tebrikler hemşerim teknede denizlili olduğundan olsa gerek ne kadar mercan varsa sizin oltalara atlamışş bu arada ali rıza abi de çok şık bir balıkçı :) ya nasıl içinize sindi böyle bir av raporunu bizler le paylaşmak giden var gidemeyen (ben) var. katliyamın adı kırmızı olsun dostlar :):):) hepinizi tebrik ediyorum afiyet şeker olsun AĞLATMAYIN kırmızıları emiiii
tigerson
01-07-2011, 00:17
harika bir av olmus tebrikler,tekneyi kiraladiniz mi,eger kiraladiysaniz nasil iletisime geceriz tekne sahibi ile?
volkan hocam teşekkürler iyi dileklerin için, tekne bizim sayılır:D sezonluk kapattık :deli: şaka biryana burdan paylaşmam forum kuralları gereği uygun olmadığından gün içinde övünç kardeşim veya ben yardımcı olurum,görüşmek üzere.
tigerson
01-07-2011, 00:32
voavv tebrikler hemşerim teknede denizlili olduğundan olsa gerek ne kadar mercan varsa sizin oltalara atlamışş bu arada ali rıza abi de çok şık bir balıkçı :) ya nasıl içinize sindi böyle bir av raporunu bizler le paylaşmak giden var gidemeyen (ben) var. katliyamın adı kırmızı olsun dostlar :):):) hepinizi tebrik ediyorum afiyet şeker olsun AĞLATMAYIN kırmızıları emiiii
Tuncay abi çok teşekkür ederim,yanlız her gelişinde buraya döndükten sonra haberim oluyor:( abi inan bizim bu avlandığımız yere denizli'den özel avlanmaya geliyorlarmış:deli: yakın zamanda gelişinden geç haberim oldu yoksa birlikte avlanmaktan zevk duyarım,hava şartları uygun olduğunda gelmeden iki gün önce haber vermen yeterli abi,kırmızı show 3 bu:D Ali rıza abimin dediği gibi yinemi mercan yahu !!! :D:D:D harry potter serisi gibi İnşallah kırmızı show 4-5... de birlikte olmak dileğiyle tuncay abi:D:D:D
Ufuk kardeş ve Rastgelsin Kırmızı ekibini canı gönülden kutluyorum.Resimler ve raporları bizimle paylaştığınız için teşekkürler.İnşallah gönlünüzdeki balığı tutarsınız.rastgele.
Necati ARAT
01-07-2011, 07:26
:helal::helal::helal::helal::helal:
Aman aman MAAŞALLAH....:oha:
Ufuk bu ne manzara böyle..:oha:
Ekip güzel kurulmuş, Çeşmede kerteriz bulunmuş, Gülüş cümbüş
Güzel bir av olmuş... MERCAN TEAM ı canı yürekten kutlarım.:helal:.
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür eder devamını dilerim..;)
ziyakorkut
01-07-2011, 08:19
Tebrik ederim çok zevkli bir av olmuş, son fotoğraflarda görülen 10 cm yi geçmeyen mercanları keşke geribıraksaydınız..
Kamil ESEN
01-07-2011, 08:54
Ne yaptınız siz böyle yahu.Denizde balık kalmamış.Maşallah nasiplisiniz yine.Tüm ekibi tebrik ederim,Alirıza abiyle,Halil abi şeytanın bacağını kırmış sonunda.Rastgelsin........
Salih Reis
01-07-2011, 08:56
Kardeşim öncelikle avınız için sizi tebrik ederim.
Ancak limit altı balıkları sahil güvenlik tespit ederse ciddi oranda cezaya maruz kalabilirdiniz. Urla'da bizim yakaladığımız balıkları tek tek kontrol etmişlerdi.
Daha niceleri rastgelsin.
voavv tebrikler hemşerim teknede denizlili olduğundan olsa gerek
Sorma Tuncay Abi , adam bütün gün takım bağladı ve misina dolaştırdı :D geriye kalan boş zamanlarında da bize inat olsun diyemi bilmem en irilerini asıldı ee tabi bende bu şansı onun SIPACI olduğuna bağlıyorum:D:D:D
Tebrik ederim çok zevkli bir av olmuş, son fotoğraflarda görülen 10 cm yi geçmeyen mercanları keşke geribıraksaydınız..
1. Bellki bu işi uzun süredir yapmıyorsunuz yeterince tecrubeniz olsaydı bunu yazmazdınız,
2. Resimde öyle gözükebilir fakat belirttiğiniz boyutun altında zaten mercan çekmedik ,
3. 80-90 m. derinlikten gelen bu balık vurgunu yedikten sonra zaten yaşamıyor ister kovaya istersen martıya at,
4. Bir gün nasip olurda müsait olursanız aramızda yer alır tüm bunların nasıl yaşandığını tekneye gelen Ahtapotların bile ufak olduğundan salındığını canlı gözlerinizle görür öğle yorum yaparsanız sevinirim.
Tebrik eden Etmeyen herkeze canı gönülden teşekkürler......
Ziya hocam bizde geri atmayı isterdik 10 cm altı mercanları ancak yukarı cıktıklarında vurgun yemiş oluyorlar 80 - 90 mt den cekiyoruz balıkları yukarıya aldıgımız zaman ölmüş oluyorlar malesef.....
MERCAN TEAM olarak 3. tur 3. shov iyoruz ben olta avcısı batık olta uzmanı ramazn :D :D :D :D :D.... bundan sonra denize oltası düşen arkadaşlar msj atsınlar ben gelir ceker getiririm :D :D :D :D :D :D
GÜNÜN ENSTANTENELERİ :
Bi ara o kadar şımardık ki mercan cekmekten Ali abi yine ni mercan yaaa gibi bir cümle kurdu.. günün bombasını patlattı hahahahahahhahahah :D :D :D :D :D
Ufuk mükemmelbir öğle yemeği yaptı bize teknede ve 10, kez oltanın bedenini dolaştırdı.... ahahahahhaah :D :D :D :D :D
Halil abi o kadar yoruldu ki balık cekmekten sıkıldı kaptan a Cay ne zaman oluyor diye sordu ama enstanteneyi burda yansıtamıyorum bombaydı :D :D :D :D :D :D
Övünç kardeşim bi asra cektiği 300 gramlık mercandan sonra amaan sıkıldım deyip oltayı deniz e attı :D :D :D :D :D
Ben de günün en büyük balığını yani Övünç ün oltayı cektim :D :D :D :D :D
Günümüz harika gecti nasıl anlatılır bilemiyorum ama tüm dostlarıma abilerime bugün için teşekkür ederim...
tigerson
01-07-2011, 10:26
Ufuk kardeş ve Rastgelsin Kırmızı ekibini canı gönülden kutluyorum.Resimler ve raporları bizimle paylaştığınız için teşekkürler.İnşallah gönlünüzdeki balığı tutarsınız.rastgele.
Hayrettin abi teşekkür ederim iyi dileklerin için:) amin abi cümlemiz inşallah,rastgele:)
tigerson
01-07-2011, 10:30
:helal::helal::helal::helal::helal:
Aman aman MAAŞALLAH....:oha:
Ufuk bu ne manzara böyle..:oha:
Ekip güzel kurulmuş, Çeşmede kerteriz bulunmuş, Gülüş cümbüş
Güzel bir av olmuş... MERCAN TEAM ı canı yürekten kutlarım.:helal:.
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür eder devamını dilerim..;)
Çok teşekkürler necati abi:):)
Halil İplikçi
01-07-2011, 10:58
(sağol, ali rıza abi yakalanmasa iyiydi o martı diğer avlarda halil abimle uğraşırken biz çekerdik mercan'ları )
Ufuk önceki avdan sabıkalı martıyı avlak bölgemize senin tertip kurarak konuşlandırdığına dair kafamda ciddi şüpheler var haberin olsun:P:P
av boyunca 2m yanımda devamlı yüzen martıya tetikte idim (o kadar gopezle doyurmama rağmen) bir
devamlı ikimizin yan yana oturmasından mütevellit habire beden karıştırıp yenilerini
yapmak zorunda kaldım iki
iri iri mercanları fotolama işi de bana düştü üç
teknede güya tecrübeli ama en zayıf halkaydım dört
şaka şaka tekrar ne zaman gidiyoruz:helal:
bu gruba öncülük eden ÖVÜNÇ kardeşime, Bizlere tecrübeleriyle yol gösteren HALİL ve ALİ RIZA abime, BİZİ ÇAYSIZ BIRAKMAYAN KAPTANIMIZA ( lütfen kaptan isim ve tel sormayon. Kendisi vermememiz konusunda ısrarla rica etti ) CAN - I GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
UFUK a Teşşekkür yok :D :D :D :D :D ezik ufuk en büyükleri o çekti ahhaahahah :D :D :D :D 10 kez misinaları karısmasaydı kimbilir neler yapacaktı :D :D :D
halil abi ne en zayıf halkası :D :D :D fangiri cekicektin ama övünç ve ufuk yüzünden cekemedin.... alt tarafa dalgıç salmışlar senin tuuttuklarını keni oltalarına takıyormus bunlar :D :D
tigerson
01-07-2011, 11:00
Teşekkür ederim ziya hocam,malesef benim ikili üçlü çekimlerimde limit altı çektiğim birkaç mercanı geri bıraksamda malum vurgun yiyip ciğer ağzına geldiği için su üstünde kaldılar, martıyı mercan la besledik diye başka bişeyde yemez oldu o martı zaten:D orta suda aldığım veya tam muhabbetinin üstüne çektiğim ahtapot ufak diye onları sağ salim yuvasına geri yolladım ;)
Kamil abi napalım abi ? :D Halil abimiz masina'dan kalkıp gelmiş zahmetlerine değsin bari demiş kırmızılarda :D teşekkür ederim abi iyi dileklerin için;)
salih abi teşekkür ederim yorumunuz için,evet malesef birkaç limit altı çektim tek vursa zaten olta aşağıda kalıyor çekmiyordum,ama çektiğim o birkaç 500 gr lıklarla birlikte geldiği için malesef vurgun yemiş olmuştu:( hatta fotoğraflarken dahi öyle bıraktık iğnedeki, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olmaz, ama av boyu çektiğim 2 li 3lü mercanlarda 4-5 limit altının vicdani sıkıntısını yuvasına yolladığım ahtapot ve hatta sağ trakonya ile telefi ettim kendimce:) tekrar düşünceniz ve yorumlarınız için teşekkürler;)
eleden bişey gelmiyen limit altlarını çektiğim anlardan:(
tigerson
01-07-2011, 11:09
(sağol, ali rıza abi yakalanmasa iyiydi o martı diğer avlarda halil abimle uğraşırken biz çekerdik mercan'ları )
Ufuk önceki avdan sabıkalı martıyı avlak bölgemize senin tertip kurarak konuşlandırdığına dair kafamda ciddi şüpheler var haberin olsun:P:P
av boyunca 2m yanımda devamlı yüzen martıya tetikte idim (o kadar gopezle doyurmama rağmen) bir
devamlı ikimizin yan yana oturmasından mütevellit habire beden karıştırıp yenilerini
yapmak zorunda kaldım iki
iri iri mercanları fotolama işi de bana düştü üç
teknede güya tecrübeli ama en zayıf halkaydım dört
şaka şaka tekrar ne zaman gidiyoruz:helal:
Estağfurullah Hali abi senin varlığın yeter;) o martıyla kumpas kurmuştuk sana:D:D o da tanımazsın zannetti ama kendimizi ele veriyoruz,itiraf ediyoruz abi martıyla ben anlaşmıştım :D:deli::D
ilginç az önce kac kez mesajlandı bu konu ancak ne HİKMETSE simdi actıgımda yeni mesajlarda 24 saat içinde gönderilmiş mesaj olmadıgından konu gösterilmiyor dendi....
YA FORUM YAZILIMDA HATA VAR.... YADA.... BAŞKA BİR SIKINTI VAR.....
Adem VARDARCIK
01-07-2011, 13:38
Öncelikle tüm arkadaşları gönülden tebrik ederim.Güzel bir Karma Mercan avı çıkmış ortaya. Muhabbetiniz ve bereketin devamını dilerim.
İkinci konu ise Forum ayar ve yazılımı hakkında ki hepsi düzgün çalışıyor. Mümkünse küçük harflerle hitab edelim...
Esenkalın.!!!
Adem abi büyük harf yazmıs olmam bagırıyorum anlamına geliyorsa yanlıs anlamıssınız... Ancak 24 saat te bir yenilenen Yeni Mesajlar bölümü sabahtan bu yana mesajlastıgımız bir konuyu nasıl oluyorda geri plana alıyor onu anlamıs değilim....
Ben yazılımın o bölümünü kontrol etmenizde yarar var diyorum ve o mesajdaki büyük harfleride dikkat ceksin diye yazdıjm sadece...
Kolay gelsin.!!!
Necati ARAT
01-07-2011, 15:37
ilginç az önce kac kez mesajlandı bu konu ancak ne HİKMETSE simdi actıgımda yeni mesajlarda 24 saat içinde gönderilmiş mesaj olmadıgından konu gösterilmiyor dendi....
YA FORUM YAZILIMDA HATA VAR.... YADA.... BAŞKA BİR SIKINTI VAR.....
Ramazan geçen özelden de yazmıştım sana...
Yazılımda bir hata yok..
Sen bu konuya yada başka bir konuya cevapladığından ve forumdan çıkııp geri geldiğinde senin yazdığın cevap üzerine bir kişi cevap yazmadı ise yeni mesaj gösterilmez..
Birileri yazması lazım ki sen bunları yeni mesaj olarak görebilesin..
Zaten burada yapılan en büyük hatalardan biride bunlardır..
Üyeler sadece foruma giriş yaptığında yeni mesajlar bölümüne girip bakıyor ..
Halbuki forumculuk bu değildir..
Forum ana sayfadan girilir ve her forum ana başlığının altındaki konular zaten güncelliğine göre sıralanmıştır..
Örneğin bundan 3 sene önce açılmış bir konuya mesaj yazıp, cevaplandırıp sonrada Yeni konulara girersen göreceksin ki bu 3 sene önce açılmış konu ilk başta olacaktır..
Bunlara tüm üyelerin dikkat etmesini temennni ederim..
Sağlıcakla kalın Rastgelsin..
Balikci Alp
01-07-2011, 15:39
Sevgili arkadaşlar ne yaptınız :helal::helal::helal:
Valla hepinizi tebrik ederim, çok güzel bir avlak bulmuşsunuz. Bu bereketli ve keyifli avların devamını dilerim.
Arada ufakların da olduğu doğru ama mercan çekerken vurgun yiyen balıkların ne yazık ki yaşama şansı olmadığına hepimiz şahit oluyoruz. Sizlerin de zaten yeterli özeni gösterdiğinize şüphemiz yok.
Sevgili Salih'in dediği gibi sahil güvenlik bazen bu konuda oldukça titiz davranıyor.
Yeniden teşekkürler, herkes hakkını almış:D
Ramazan geçen özelden de yazmıştım sana...
Yazılımda bir hata yok..
Sen bu konuya yada başka bir konuya cevapladığından ve forumdan çıkııp geri geldiğinde senin yazdığın cevap üzerine bir kişi cevap yazmadı ise yeni mesaj gösterilmez..
Birileri yazması lazım ki sen bunları yeni mesaj olarak görebilesin..
Zaten burada yapılan en büyük hatalardan biride bunlardır..
Üyeler sadece foruma giriş yaptığında yeni mesajlar bölümüne girip bakıyor ..
Halbuki forumculuk bu değildir..
Forum ana sayfadan girilir ve her forum ana başlığının altındaki konular zaten güncelliğine göre sıralanmıştır..
Örneğin bundan 3 sene önce açılmış bir konuya mesaj yazıp, cevaplandırıp sonrada Yeni konulara girersen göreceksin ki bu 3 sene önce açılmış konu ilk başta olacaktır..
Bunlara tüm üyelerin dikkat etmesini temennni ederim..
Sağlıcakla kalın Rastgelsin..
neyse necati abi ben senin söylediğini anladım abi...
Anlatmak istediğim konu farklıydı.... Bu konuyu uzatmak istemiyorum güzel fotoların ahenki kacmasın... Herkeze kolay gelsin...
neyse necati abi ben senin söylediğini anladım abi...
Anlatmak istediğim konu farklıydı.... Bu konuyu uzatmak istemiyorum güzel fotoların ahenki kacmasın... Herkeze kolay gelsin...
Sakin ol dostum biz seni anlıyoruz :) az kaldı sabret bomba geliyor...
:D ahhh övünç ahhhhh :D :D :D :D
-balıkçı-
01-07-2011, 19:12
mercan teamini tebrik ederim.Hüsnü abi anlattıgın kadar varmış bu kadar mercanı pazar dışında hiç bir arada görmemiştim bütün takımı tekrardan tebrik ederim daha iyilerini beraber yakalamak umuduyla rastgelsin. :helal:
Halil İplikçi
01-07-2011, 19:21
mercan teamini tebrik ederim.Hüsnü abi anlattıgın kadar varmış bu kadar mercanı pazar dışında hiç bir arada görmemiştim bütün takımı tekrardan tebrik ederim daha iyilerini beraber yakalamak umuduyla rastgelsin. :helal:
teşekkür ederim İbrahim hep beraber de yakalarız inşallah
inanılmaz verimli bir avlak orta suda istavrit kolyoz da bol hem de çok iri
pendikli balıkçı
01-07-2011, 19:46
Abi muhteşem bir av valla 3 gündür dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum.Maşallah nazar değmesin.Tebrikler.
Raif Yelkenci
01-07-2011, 20:10
Ufuk kardeşim öncelikle tebrikler güzel bir macera neşeli bir ortamdan sonra affınıza sığınarak bir kaç kelime yorumda bulunmak istiyorum ben şahsen samimiyetinize inanıyorum o küçük mercanlar derinden geldiği için yaşama şansı yok gibi bir şey ama ben olsam şöyle yapardım küçükler daha fazlamı geliyor hemen yer değiştirip nasibimi başka yerde arardım yada bu imkan yok ise küçükleri ayırır resime koymazdım ki bu tür eleştirilerle muhatap olmıyayım diye sizde haklısınız tekne kiralayıp gidiyorsunuz kaptanı ikna edemeyebilirsiniz neyse bütün bu işler kişinin sportmenliği ile ilgili ama ençokda tecrübeyle bence adet değil balığın cinsi iriliği sanki daha önemli inşallah sizleri incitmemişimdir tüm katılan başta iki büyüğüm sizleri kutluyor daha güzellerine rastgele diyorum selamlar.
Tuncay GÜNAY
01-07-2011, 20:25
Tuncay abi çok teşekkür ederim,yanlız her gelişinde buraya döndükten sonra haberim oluyor:( abi inan bizim bu avlandığımız yere denizli'den özel avlanmaya geliyorlarmış:deli: yakın zamanda gelişinden geç haberim oldu yoksa birlikte avlanmaktan zevk duyarım,hava şartları uygun olduğunda gelmeden iki gün önce haber vermen yeterli abi,kırmızı show 3 bu:D Ali rıza abimin dediği gibi yinemi mercan yahu !!! :D:D:D harry potter serisi gibi İnşallah kırmızı show 4-5... de birlikte olmak dileğiyle tuncay abi:D:D:D
tamam kardeşim bir dahaki gelişimde beraber av yapalım. denizli team falan kurarız ne dersin :)
Ufuk kardeşim öncelikle tebrikler güzel bir macera neşeli bir ortamdan sonra affınıza sığınarak bir kaç kelime yorumda bulunmak istiyorum ben şahsen samimiyetinize inanıyorum o küçük mercanlar derinden geldiği için yaşama şansı yok gibi bir şey ama ben olsam şöyle yapardım küçükler daha fazlamı geliyor hemen yer değiştirip nasibimi başka yerde arardım yada bu imkan yok ise küçükleri ayırır resime koymazdım ki bu tür eleştirilerle muhatap olmıyayım diye sizde haklısınız tekne kiralayıp gidiyorsunuz kaptanı ikna edemeyebilirsiniz neyse bütün bu işler kişinin sportmenliği ile ilgili ama ençokda tecrübeyle bence adet değil balığın cinsi iriliği sanki daha önemli inşallah sizleri incitmemişimdir tüm katılan başta iki büyüğüm sizleri kutluyor daha güzellerine rastgele diyorum selamlar.
raif abi ilgin için çok teşekkür ederiz. elbette bol bol yer değiştirdik gittiğimiz mera Çok geniş bir alana sahip o bakımdan için rahat olsun. Şöyle bir durumda var tabi çapa atmadan kaldık deniz üzerinde yani bulundugumuz yer zaten sürekli farklı yerlerdeydi aynı yerde kalmadık hiç...
Ha su olabilirdi keske resime koymasaydık bunları o aklımıza gelmedi... Ama o zamanda sizleri kandırmıs olurduk ki bu da bizim içimize sinmezdi... Ne cektiysek koyduk oraya... Gopes de cektik ama onlarıda AÇ GÖZLÜ bi martımız vardı :D o yedi :D
Raif abi sizin gibi büyük abilerimizin ettiği kelamlar yaptığı eleştiriler bizleri incitmez aksine büyük yararı olur, yanlıslarımızı düzeltiriz abicim :D Selamını içtenlikle aldık abicim.... saolasın....
Tuncay GÜNAY
01-07-2011, 20:29
Sorma Tuncay Abi , adam bütün gün takım bağladı ve misina dolaştırdı :D geriye kalan boş zamanlarında da bize inat olsun diyemi bilmem en irilerini asıldı ee tabi bende bu şansı onun SIPACI olduğuna bağlıyorum:D:D:D
hahahahaha çivrilli yaniiii baya yakınmışız. sıpa şansı olsa gerek :D:D:D:D:D:D
tigerson
01-07-2011, 20:44
Adem abi teşekkür ederim:)
Alp abi asıl ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için:) umarım havalar güzel giderde bu güzel yaz günlerinde daha nice güzel raporlar paylaşırız hep beraber:D bir kaç defa daha çıkayım diye iki hafta daha erteledim tatili:deli: :D cümleten rastgele.
İbrahim abi teşekkür ederim:)
evren kardeşim teşekkür ederim,:D senin levreğide gördüm harika afiyet olsun, nice bereketli güzel avlara:)
teşekkkür ederim raif abi, estağfurullah abi ne demek,önerilerinizi dikkate alıcam,yanlız çapasız avlandığımız ve aşağıdaki hareket sürekli olduğundan nerede ne zaman geleceği belli olmuyor:( abi bir iğnede gayet iri balık yakalıyosun çektiğinde bakıyosun atındaki iğnede birtane limit altı gelmiş, sonrası malum :( ama en azından fotoğraflama konusunda özen göstereceğim, teşekkür ederim samimi yorumunuz için raif abi,saygılarımla:)
aacaipman
01-07-2011, 21:48
volkan hocam teşekkürler iyi dileklerin için, tekne bizim sayılır:D sezonluk kapattık :deli: şaka biryana burdan paylaşmam forum kuralları gereği uygun olmadığından gün içinde övünç kardeşim veya ben yardımcı olurum,görüşmek üzere.
valla sevinirim bende esim ve kizimi goturmek isterim cunku :)
tigerson
01-07-2011, 21:53
sayfa yenilemeyi unuttuğumdan raif abiden hemen sonra yazıyorum sandım:D
tuncay abi senin mesajlarıda yeni farkettim,kurarız abi denizli team :D sıpacı team kuracaklar yoksa bizimkilere kalsak :D:D:D:D
Raif Yelkenci
01-07-2011, 21:56
Ramazan Ufuk asıl ben size teşekkür ederim duyarlı nazik mesajınız için anlattıklarınızdan ilk başta ben tüm dostlar yeterince..... aydınlandık küçük mercanların çaresizlikten o resim karelerinde olduğuna hemfikir olduk sadece Öğünç kardeşimizin diş hekimi Ziya korkut beye ceabı biraz sert olmuş ama inanıyorum ki oda iki satır ile bunu düzeltir.Sizin paylaşımınızda denk geldiği için söylüyorum bizler bu eşsiz çok kıymetli hobimizi her daim yapmak istiyorsak özellikle bir kaç sene sonra emekli olucak olan bendeniz için genç yaşlı herkes için balık tutmak istiyorsak büyümeye müsait olan balıkları azat etmeliyiz diye düşünüyorum ben bu konuyu sizlerle paylaşıp tartıştığımız için çok memnun oldum sağlıcakla kalın rastgele arkadaşlar.
ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız:)
maşallah diyelim:)
tebrık ederim şahane bir av olmuş...
Raif Yelkenci
01-07-2011, 22:20
Şu an aklıma geldiği için sizlerle paylaşmak istedim yılar önce daha teknemiz yoktu bir abimize eşlikettik bizi bir misafir yerne götürdü daha acemiyiz tekne işinde sinek iğnelerle isparoz izmarit ikili üçlü çekiyoruz yarım saatte küçük bir koayı doldurduk oana kadar sesini çıkarmayan ustamız bir kaç küçük lidakiyi koaya atınca hemen parladı aynen şunu söyledi siz bu küçük lidakileri tezgahtan para erip alırmıydınız diye bizde onları aynen denize iade ettik söyledikleri yüzdeyüz doğruydu biz bu işi amatörce yapıyoruz yoksa tekne al senede bakımına yemine mazotuna liman kirasına 4-5 bin lira para harcıyoruz bu parayla ne kadar çok mezattan balık alabiliriz ama iş bunun keyfinde o balıkla yapılan mücadelede öyle değilmi başınızı ağrıttım kusura bakmayın selamlar.
Halil İplikçi
01-07-2011, 23:36
Raif kardeşim ekip adına güzel yorumlarınıza teşekkürler
Övüncüm Ramazanım burada herkes yorum yapabilmeli müthiş ava sivriliğinizden
raiting düşürtüyorsunuz keşke sizi tanısalar..
forumdaki herhangi bir paylaşıma yazarken bir daha düşünülmeli polemiğe çanak tutmamalı daha
başlamadan bitirmeli bu hepimiz için geçerli
Raif Yelkenci
02-07-2011, 00:08
Halil abi teşekkürler çokta haklısın sözlerinde .
tigerson
02-07-2011, 01:50
ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız:)
maşallah diyelim:)
tebrık ederim şahane bir av olmuş...
Veli'ciğim çok teşekkür ederim, yok yok kaptanımızında dediği trolle av olmadığı sürece günde ikibin adet mercan da çekilmiş olsa bereketinden ödün vermez o bolge :D:D bizimde okadarında gözümüz yok :D haliyle daha çok sürecek bu resital İnşallah ;)
artık yorum yapmayacagım övünç gerek yok.......
Tuncay GÜNAY
02-07-2011, 16:16
arkadaşlar buradaki ve sitedeki bir çok raporu hergün okur takip ederim. denize uzaklığımız ve ekonomik sebeblerden dolayı sizler kadar olmasada balık avına giderim artuk ne tuttuysan da mercan olur kupes olur hanos olur fark etmez raporumuda buradan paylaşırım. vede DOSTLUKa çok önem veririm vede buradaki arkadaşların çoğu ile reel olarak tanıştım vede devam ediyorum. yapılan yorumlarda hakaret olmaması vede eleştirilerin de bir dozu olması gerektiğine inanıyorum. menfaat güden insanlar da bir şekilde kendilerini bertaraf ediyorlar zaten. dolayısı ile bu tür olayları siteye mal etmek haksızlık olur bence diyorum. bu benim şahsi görüşüm.
ergundürüsel
02-07-2011, 17:20
harika bir av olmuş tebrikler. adeta sürüyü tekneye alımıssınız darısı daha iyi avlara.
hay maşallah denizi kurutmuşsunuz yahu:) paylaşım için tşkleri afiyet olsun..
sevgili ergun abicim ve cihan kardeşim tesekkür eder daha iyi avlarıda insallah sizlerde görürüz....
Tebrikler bunun adına resmen balığı kırmak denir
çok güzel bir av yapmışsınız Allah içinize sindirsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.