Tüm Versiyonu Göster : Denizli ve yöresindeki avlak yerleri ve çıkan balıklar
adnan1117
01-07-2011, 21:46
Selamlar efendm denizli ve yöresinde tam anlamıyla balık yakalayabileceğimiz bir yer arıyoruz yeni başladıgımız ve gün gün bilgi ve tecrübemizi artırmaya çalıştırgımız balıkçılıgımızı geliştirmek için bilgilerinize ihtiyacm var
Denizlili olanlar bilir malum burdaki gölette bişey avlanmıyor
Sevgiler saygılar....
tigerson
01-07-2011, 23:52
hemşehrim öncelikle hoş geldin,valla yardımcı olmak isterim ama benim bildiğim yerler denizli'nin bi ucu :D:D:D 120-130 km reyi göze alıyorsan seve seve;)
adnan1117
02-07-2011, 00:43
rahatlıkla gidebilrim yeterki zevkli bi av olsun
Tuncay GÜNAY
02-07-2011, 01:05
adnan kardeşim aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımların olsun.
bu arada denizli yöresinde avlanabileceğin yerler.
recep yazıcıoğlu barajı : genelde küçük israil sazanı olur ama suyun giriş yaptığı sazlara sabaha karşı 04 sularında gidersen yayın yakalama ihtimalin var ama oda limit dışı
çivril ışıklı : alabalık, yayın, turna, sazan ama yöreyi bilen birileri ile gitmeni tavsiye ederim
adıgüzeller barajı : alabalık aynalı sazan yine derim ki yöreyi bilen birileri ile git
demir köprü barajı: sazan (sazanın babaları burda ama hepsini öner kardeşim tutuyor :) )
birde çavdır taraflarında var adı aklıma gelmedi ben tatlı avı yapmadığım için yem hakkında bilgim yok ama üsdatlarımız bu konuda sana yardımcı olurlar. sitemizde tatlı su avı ile ilgili bol miktarda açılmış konu var onlara göz atmanı tavsiye ediyorum başarılar.
adolomorola
02-07-2011, 03:36
adnan kardeşim aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımların olsun.
bu arada denizli yöresinde avlanabileceğin yerler.
recep yazıcıoğlu barajı : genelde küçük israil sazanı olur ama suyun giriş yaptığı sazlara sabaha karşı 04 sularında gidersen yayın yakalama ihtimalin var ama oda limit dışı
çivril ışıklı : alabalık, yayın, turna, sazan ama yöreyi bilen birileri ile gitmeni tavsiye ederim
adıgüzeller barajı : alabalık aynalı sazan yine derim ki yöreyi bilen birileri ile git
demir köprü barajı: sazan (sazanın babaları burda ama hepsini öner kardeşim tutuyor :) )birde çavdır taraflarında var adı aklıma gelmedi ben tatlı avı yapmadığım için yem hakkında bilgim yok ama üsdatlarımız bu konuda sana yardımcı olurlar. sitemizde tatlı su avı ile ilgili bol miktarda açılmış konu var onlara göz atmanı tavsiye ediyorum başarılar.
3-5 tane sana ayırcam merak etme...;):D:D:D
adnan1117
02-07-2011, 09:29
demirköprü barajı avlarını gördüm burdan 160km falan onu bi düşünücem :D hatta şuan balıkları gördüm düşündüm gitmeye çalışıcam adıgüzeller daha yakınmıs 80km falan
Tuncay GÜNAY
02-07-2011, 16:34
demirköprü barajı avlarını gördüm burdan 160km falan onu bi düşünücem :D hatta şuan balıkları gördüm düşündüm gitmeye çalışıcam adıgüzeller daha yakınmıs 80km falan
yapraklı barajını da unutma oradan arkadaşlarım 3,5 - 4 kg sazan aldılar hatta birisi oltayı kırmış.
adnan1117
04-07-2011, 20:53
Bugün yine gökpınardaydım sonuç yine hüsran :D tutamadık bişey
Tuncay GÜNAY
04-07-2011, 21:32
Bugün yine gökpınardaydım sonuç yine hüsran :D tutamadık bişey
ee dedik ya sana orada bişi yokkkkkk yapraklı barajına git ;)
adnan1117
04-07-2011, 21:56
en müsait zamanda yapraklydaym üstadım hangi türler çıkyıo orda yemleri ona göre hazırlayım
cengaverdurmus
05-07-2011, 22:06
yapraklı şuanda ölü... Tık demiyor, hiç zamanını boşa harcama.
ama iyi zamanında sazan ve alabalık veriyor.
Tuncay GÜNAY
06-07-2011, 00:57
3-5 tane sana ayırcam merak etme...;):D:D:D
:):):):):):):) ona hiç şüphem yok öner kardeşim. :helal::helal::helal::helal: teşekkürler özledik sizi yengeye çocuklara selam. allaha emanet olun
adnan1117
09-07-2011, 01:21
üstadlar yarın aksam bu göllerden herangi birine gitmeyi düşünüyoruz ya adıgüzel yapraklıda olabilir şuan durumu ne ava açıkmı hangi balık revaçta yardımcı olursanız memnun olurum
Tuncay GÜNAY
10-07-2011, 02:58
en müsait zamanda yapraklydaym üstadım hangi türler çıkyıo orda yemleri ona göre hazırlayım
küspeeeeeee solucan kullanıyorlar o bölgede ama kendinde fantazı hamur yapabilirsin doğaçlama yap kardeş ne bulursan koy ;) o bölgede tavuk ciğeri de kullandıklarını duydum ne derece doğrudur bilmem
sekosin20
12-10-2011, 11:01
merhaba arkadaşlar..denizliden serkan ben..genelde recep yazıcıoğlu barajına gidiyorum.bu barajın balıkları çok akıllı..deneyimlerime dayanarak söylüyorum eğer baraj kalabalıksa hiç olta atmayın..gürültüden dolayı israil sazanından başka birşey gelmez.şahsen ben sarı sazan ve ot sazanı çok çıkardım ordan tabi kimse yokken.sıra yayında inşallah..
Tuncay GÜNAY
12-10-2011, 15:14
merhaba arkadaşlar..denizliden serkan ben..genelde recep yazıcıoğlu barajına gidiyorum.bu barajın balıkları çok akıllı..deneyimlerime dayanarak söylüyorum eğer baraj kalabalıksa hiç olta atmayın..gürültüden dolayı israil sazanından başka birşey gelmez.şahsen ben sarı sazan ve ot sazanı çok çıkardım ordan tabi kimse yokken.sıra yayında inşallah..
serkan avların bereketli iğnen keskin olsun dediğine katılıyorum her ne kadar tatlı su avı yapmasamda r.yazıcıoğlu barajı duruma göre iyi av verir suyun giriş yaptığı yere olta atarsan birde geceden yerleşirsen sabaha karşı yayın vurma ihtimali yüksek. fakat yayın için oraya olta atan arkadaşların kullandığı yemler neler ona göre hareket et derim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.