Tüm Versiyonu Göster : merhaba
ahmetkurt
05-07-2011, 14:08
Ben İzmir seferihisar'dan Ahmet kurt Öğretmenin tüm amatör balıkçı arkadaşları selamlıyorum.. form sayfalarındaki paylaşımlarınızı ilgi ile okuyorum.. Ayrıca şunuda söylemek isterimki paylaşım yaparken kullanılan uslup herzaman terbiye ve samimiyet içermesi çok hoşuma gitti.. Şimdiden bu siteye üye olm akla doğru bir karar verdiyime inanıyorum.. seferihisara tüm yolu düşen site arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım TLF: 05053787108. hepinize rast gelsin diyorum...
Balikci Alp
05-07-2011, 15:55
Ahmet hocam aramıza hoş geldiniz.
İmza ayarlarınızı bir an önce tamamlarsanız, size hitapta kusur etmeyiz. Ben Urla'da yaşamakla birlikte Sığacık'ta mütevazi bir teknem var, onunla Sığacık körfezinde avlanıyorum. Karşılaşmak ümidiyle, keyifli paylaşımlar dilerim.
Ahmet Hocam aramıza hoşgeldiniz. aradığınız çoğu şeyi bulacağınız bir foruma üye olmuş bulunuyorsunuz.Aramızda sizleri görmekten mutluyuz.inşallah sizde katılımlarınızın sürekliliği ile mutlu olursunuz.
adolomorola
05-07-2011, 17:28
Ben İzmir seferihisar'dan Ahmet kurt Öğretmenin tüm amatör balıkçı arkadaşları selamlıyorum.. form sayfalarındaki paylaşımlarınızı ilgi ile okuyorum.. Ayrıca şunuda söylemek isterimki paylaşım yaparken kullanılan uslup herzaman terbiye ve samimiyet içermesi çok hoşuma gitti.. Şimdiden bu siteye üye olm akla doğru bir karar verdiyime inanıyorum.. seferihisara tüm yolu düşen site arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım TLF: 05053787108. hepinize rast gelsin diyorum...
Ahmet bey aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)
nobelium
05-07-2011, 19:10
Hoş geldiniz ahmet hocam bende akarcadayım.. iyi paylasımlar...
aramıza hoşgeldiniz ahmet hocam..
serkan KSK
06-07-2011, 09:26
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
kaptanpoyraz
06-07-2011, 15:19
Aramıza hoşgeldiniz hocam. Yararlı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Tuncay GÜNAY
06-07-2011, 17:16
ahmet bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.