Tüm Versiyonu Göster : Rastgelsin diyerek tüm arkadaşlara Merhaba.
İsmim Akın sitenize Mersin'den katılıyorum,tesadüfen bazı bilgileri ararken sitenizin kapsamlı fikir alışverişinden dolayı dahil olmak istedim.Buarada kabul ettiğiniz için teşekkürler.Denizin ufku kadar geniş,derinliği kadar dolu,rengi kadar temiz,bereketi kadar paylaşımcı arkadaşlıklara diyerek tekrardan selamlarımı sunuyorum.Herkese bereketli avlar dileğimle rastgelsin.
Hasan BALIKÇI
05-07-2011, 16:50
aramıza hoşgeldiniz :)
imza ayarlarınıda yaparsan hitap şeklinde hatalarımız olmaz.;)
adolomorola
05-07-2011, 17:27
İsmim Akın sitenize Mersin'den katılıyorum,tesadüfen bazı bilgileri ararken sitenizin kapsamlı fikir alışverişinden dolayı dahil olmak istedim.Buarada kabul ettiğiniz için teşekkürler.Denizin ufku kadar geniş,derinliği kadar dolu,rengi kadar temiz,bereketi kadar paylaşımcı arkadaşlıklara diyerek tekrardan selamlarımı sunuyorum.Herkese bereketli avlar dileğimle rastgelsin.
Akın bey Aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim;)
Hasan bey merhabalar imza ayarlarını yapmaya çalıştım bir kontrol edip eksiğim var ise uyarır iseniz sevinirim teşekkürler.
:soru:
Öner bey teşekkür ederim,hoşbulduk.
Murat ÇAKMAKÇI
05-07-2011, 17:48
Aramıza hoş geldiniz kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim
Hasan BALIKÇI
05-07-2011, 17:53
Hasan bey merhabalar imza ayarlarını yapmaya çalıştım bir kontrol edip eksiğim var ise uyarır iseniz sevinirim teşekkürler.
:soru:
gayet güzel olmuş elinize sağlık.:)
Balikci Alp
05-07-2011, 22:43
hoş geldiniz!
Ben de keyifli paylaşımlar dilerim
Yağız DEMİR
05-07-2011, 23:30
hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım
Tuncay GÜNAY
06-07-2011, 00:59
aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.
pendikli balıkçı
06-07-2011, 02:23
Abi aramıza hoşgeldiniz. Şimdiden bol avlar dilerim.Rastgele.
Hoşbulduk,herkese ayrı ayrı teşekkürler bol avlar dilerim;Rastgele.
Akın Kardeş aramıza hoş geldin.katılımının sürekli olması dileğimizdir.Rastgele.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.