PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mülakatlar....

adnan1117
06-07-2011, 08:55
Sayın üstadlarm abilerm kardeslerim ...

açmış bulunduğum konu balıkçılıktan bayağı bagımsız bi konu fakat bilgilenmek istediğim birkaç husus için bu başlığı açmış bulunmaktayım

Şuan için
Bütün astsubay okulları için mülakatlara hak kazanmış bulunmaktayım

jandarma ast.myo ya gitmedim tarih çok yakındı herşey belirsizdi
Kara Ast.myo 14 temmuz ve o tarihe kadar herşey yine belirsiz
girmiş olduğum Polis.myo ve Üniversite sınavının sonucunu beklemek zorundaym

Lakin geriye
Hava ast.myo 26temmuz
Deniz ast.myo 11 agustos

Mülakatları var şayet üniversite yada polislik sınavından birşey elde edemessem gitmeyi düşünüyorum burada sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum açık konuşayım torpil vb. bi durumum yok şansımı denemek istiyorum geçmişte bu konuyla ilgili tecrübesi olanlar beni bilgilendirirse bende ailemi bosuna masrafa sokmamış olurum...

rkacar
06-07-2011, 09:07
Bir bilgim yok ama inşallah senin için neresi hayırlıysa ve neresi gönlünde varsa orayı kazanırsın kardeşim...

ustam18
06-07-2011, 15:24
Kardeşim Adnan:Amatör balıkcı olduğun için senden Asb.olmaz nedeni daha doktoru ve ilacı olmayan bir hastalıga sahipsin.
Şaka Şaka ya.bundan 30 yıl önceki gibiyse uygulama önce sportif faliyetler(100m koşu,şınav,barfiks vb)boy kilo ölçümü,son olarakta konuşmana bakılıyordu.sordukları son soru ise"neden bu mesleği seçtin" di.şimdi nasıldır bilmiyorum.
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE ,HAYIRLISINI VERSİN.

adnan1117
06-07-2011, 16:44
üstadım artık bilmiyorum askeri gemiden olta falan atarım :D açık denizlerde yaparım bişeyler

pendikli balıkçı
07-07-2011, 00:24
Benim bildiğime göre 2 senelik bir eğitimden geçiyorlar.Yani sürekli tayinler falan gözün alıyorsa ve özellikle askerliği seviyorsan dene derim.Sonuçta bu kutsal bir görevdir.

tevez
07-07-2011, 08:55
üniversiteye git derim çok fazla sıkıyrlar bide çok fazla masraf noterdir adli sicil kaydı ...... çok pahalı bunlar bide mülakatta eledilermi o kadr para boşa bnm arkdş gitmişti havaya çok zorladılar intibahta o yzden brktı ynede sen bilirsin bn üniversiteyi öneririm

xnode
07-07-2011, 10:18
"özellikle askerliği seviyorsan dene derim.Sonuçta bu kutsal bir görevdir."

Askerlik profesyonel bir meslektir, gereklerini yerine getirebilecekseniz girin.. Askerlere tanınmış birçok hak var, lojman, gazino, kredi indirimleri vs. bu yüzden avantajlarını, dezavantajlarını iyi düşünün.. Maaşlarını, emekliliğini vs. hesap edin sorun soruşturun sonrasında karar verin. Yanısıra; maaş karşılığı yapılan işler kutsal filan değildir. Eğer öyle düşünür ve bakarsanız bütün meslekler kutsaldır, çöp toplama görevliliği de kutsaldır, overlokçulukta :)