PDA

Tüm Versiyonu Göster : Vesselam

vostokoved
10-07-2011, 22:08
Herkese Merhaba. Hayırlısıyla şu amatör balıkçılık işine bulaşmışız ki, buradayız. Seneler evvel Seferihisar Sığacık'tan, sağolsunlar, birkaç arkadaşla denize açılmış ve balık tutma şerefine nail olmuştuk. Lakin açıkçası pek de cazip gelmemişti bana, anlayamamıştım yani. Geçen hafta içerisinde dört günümü Mordoğan'da, Yeni Liman'da balık tutamamakla geçirdim :) Kayınpederimin 20 yaşındaki oltalarıyla cebelleşip, ilk iki günü oltayı atamayıp sadece kendime isabet ettirmekle geçti. İnat edip oltaları kullanmayı öğrenip attık, geri kalan iki günü de oltaları atıp balık tutamamakla geçirdim. Lakin anladım ki, balık tutamasam da, hatta doğru yapıp yapmadığımı sorgulayıp dursam da, insanın kafasını çok güzel temize çekiyor oltanın başında beklemek, sabretmek, sadece bir şeyi düşünmek. Ehh, inşallah gelecekte balık da tutmak nasip olur, kıyıdan attığımız oltalarla. Kısmet.

Forum'u internetten buldum. Daha kurcalamadım yazılan çizilenleri. Eminim benim gibi yeni başlayan gerçek bir amatör balıkçı adayı için öğrenecek pek çok malzeme çıkacak.

Herkese rastgele...

ustam18
11-07-2011, 06:36
Değerli Kardeşim(benden büyükseniz Abim)öncelikle forumumuza katıldığınız için tebrikler.
Olta balıkcılığı bir başkadır.sabır ister,vakit ister,ilacı olmayan bir hastalıktır.stres atmak için birebirdir.kafa dinlemek için bir bahanedir"balığa gidiyorum "demek.
Ad soyad yaş vb bilgileri girerseniz hitapta kusur etmemiş oluruz.Rastgele.

pendikli balıkçı
13-07-2011, 10:42
Aramıza hoşgeldiniz.Balık tutmanın bir sabır işi olduğu öncelikle altın bir kuraldır. Çünkü olta yapımı balıkta olan sıkıntılar falan hep sabır ister.Zaten işin inceliğini zamanla insan çözüyor.İmza ayarlarınızı yaparsanız size doğru hitap etmiş oluruz .Rastgele.

gonencsenkal
14-07-2011, 09:09
Aramıza hoşgeldiniz. Bu iş sabır işidir, herşeyden önce gönül işidir.Zamanla balık tutmaya başlarsanız bu işin asıl keyfine o zaman varırsınız. Sitede her türlü bilgiye ulaşmanız mümkün..Rastgelsin..:)

Kamil ESEN
14-07-2011, 12:40
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli forumlar..