PDA

Tüm Versiyonu Göster : balikmarketim.com şikayet

bahadir37
12-07-2011, 21:23
merhaba forum üyeleri geçenlerde balikmarketim.com dan balık malzemesi siparişi geçtim aldığım ürünler mepps marka 1 no kaşık okuma trio 30 okuma v system 2 40 kamış bu ürünleri almıştım ama gelen ürünler de mepps marka kaşık fason bir mal yani taklit orjinali değil 2 liralık ucuz kaşıktan göndermişler gelen makina da teşhir ürünü gibi çizikler vardı üzerinde aradım durumu bildirdim ilgilencez dediler ama ilgilenen olmadı böyle bir site nasıl sahte taklit ürün satar orjinal fiyatına bir daha alışveriş yapmak istemiyorum çinde ucuza yaptırıp izmirde orjinal fiyatına satıyorlar hiç tavsiye etmem ve fiyatları oldukça kazık uzak durun derim

ustam18
12-07-2011, 23:32
Bahadır kardeş 7 gün içinde ürünü iade edebilirsin bu senin tüketici olarak hakkın.paranı iade etmezlerse Tüketici Hakları Hakem Heyeti ne baş vurabilirsin.Mutlaka ilgileniyorlar ve çözüm buluyorlar.Başımdan geçen bir olayı anlatayım. balık malzemesi satan bir firmadan makina,iğne,misina siparişi vermiş,ücretini yatırmıştım.makina bir alt model geldi.aradım o ürün stoğumuzda bitti dediler.ama hala sayfalarında duruyordu reklamı. o sayfanın üstündeki tarihle birlikte resmini çektim.bana attıkları mesajın fotokopisi ile hakem heyetine şikayetimi bir dilekce ile bildirdim.bir hafta içinde (eski makina 27 tl idi) istediğim makinanın 2 üst modeli (45 tl lik), bir özür mektubu ile birlikte geldi.Fark ücret istemediklerini, her zaman hizmete hazır olduklarını yazıyordu mektupta.
velhasıl istediğin ürünü vermek zorundalar yoksa tüketici hakem heyeti tepelerine biniyor.

TUĞYAN
13-07-2011, 07:07
Bahadır kardeşim bene balık marketten kaşık alacaktım 2 gün önce uğraştım ama beceremedim bu bilgin çık işime yaradı vaz geçtim teşekürler uygun fiyat diye insanları etkiliyorlar

balıkadam35
13-07-2011, 07:49
kardeşim geçmiş olsun buradada mı onlardan şikayet hayret bişi bana da aldığım ürünün benzerini gönderdikleri yetmiyor gibi bide telefonda garip garip konuşuyorlar hiç biri dalışın d sini bilmiyor sadece satış amaçlı tavsiyeler veriyorlar paramla rezil oldum azarlıyor bide birşey bilmeden kesinlikle tavsiye etmiyorum..

serhatengin
13-07-2011, 13:01
birebir yerine gidersen yardımcı olacaklardır ben tüm malzemelerimi ordan aldım ve inanılmaz ilgileniyolar bence yüzyüze konuş birde orayla

Adem VARDARCIK
13-07-2011, 18:19
Ben ne alırsam görerek tartarak alma taraftarıyım.Geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş.

Balıkmarketim hakkında şikayet sadece sizden yok.Bu sayfayı incelemenizi dilerim.Saygılar..;

[Only Registered Users Can See Links]

gonencsenkal
13-07-2011, 18:35
Serhata katılıyorum interneten almana gerek yok yerleri zaten çankayada ordan seçerek ve peşin paraya güzel indirimler yaptırarak alışverişini yapabilirsin.