Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Baba&oğul sazan 2011-1

Onur ADIGÜZEL
14-07-2011, 20:01
sevgili abilerim ve kardeşlerim; sonunda sazanı yakalamak nasip oldu :) benim bir tatlı su raporumu görünce şaşırmış olabilirsiniz ama kısmet bugüne imiş :)
geçen hafta Hasan abimizle çok keyifli ancak verimsiz bir kamp yaşamıştık. Bu hafta takvimde balık gösteriyordu babama telefon ettim gidermiyiz diye; tilki tavuk misali bir gülüşten sonra gittik malum avlağımıza.
sabah kahvaltısı ve öğlen kayıntısını Hasan abimizle, akşam yemeğini de sevgili badim Erkan abimle keyifli bir şekilde geçirdikten aşağıda göreceğiz resimlerdeki balıkları yakalayarak avımızı sonlandırdık :)
Kullandığım yöntem klasik dede yöntemi :)
kullanılan yem : mısır+boncuk
yakalanan balık : 2 adet ; 5700gr ve 6700 gr yakışıklı pullu sazan :)

buradan gerek yanımıza gelerek gerekse telefondan bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza babam ve kendi adıma teşekkür ederim. Ayrıca Ali Armağan abime de taktiği için teşekkür ederim :) ;) :)

tüm dostlara bereketli avlar dilerim :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Murat ÇAKMAKÇI
14-07-2011, 20:54
:helal:Onur kardeşim çok keyifli bereketli av olmuş maşallah afiyet olsun:helal:

Erkan SÜLÜŞOĞLU
14-07-2011, 21:47
Badime bak be en kötü avın böyle olsun..Akşam yemeği içinde ayrıca teşekler..

pendikli balıkçı
14-07-2011, 22:23
Abi çok iyi bir av olmuş.O balıkları kıyıya çekmek baya zor ama bir o kadarda zevkli olmuştur eminim.Afiyet olsun.Rastgele.

TUĞYAN
15-07-2011, 10:55
Maşallah diyorum afiyet olsun

kalfahasan45
15-07-2011, 10:58
Onur hocam tebrik ederim çok güzel bir av olmuş baba oğul birde balık değmeyin onur hocamı keyfine manisadan SAMADER li tüm dostlarımıza selamlar rastgelsin

Hasan BALIKÇI
15-07-2011, 11:02
:helal::helal::helal: helaliniz var :helal::helal::helal:

sevgili onur kardeşim gözlerime inanamıyorum:Dinanayımmı :D:D
bu balığı sen tutmamışsındır :D:Dyüzde yüz necati amcamın(babanın) işidir o :D:D
sevgili kardeşim senin böyle güzel avlarını herzaman beklerim :)senden daha çooook alar görcez :)
paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)
bu balığı gördükten sonra sizin o taraflara gelmeyi biraz daha öne alabilirim ;)
necati amcama kucak dolusu selam ve saygılar :)

ustam18
15-07-2011, 15:23
:helal:Onur Kardeş tebrikler.Çok güzel sazanlar yakalamışsınız.Pullarını israf etmeyin onların.zarfın üstüne yapıştırdığında ptt kabul ediyor.;)Paylaşımın için teşekkürler. Bundan sonraki avlarında trofe olur inşallah. Rastgele.:helal:

Kamil ESEN
15-07-2011, 15:31
Onur bu ne kardeşim.Fotoşop filan yok demi?;)Maşallah kurbanlık dana gibi.Şansın açık olsun,rastgelsin..

nobelium
15-07-2011, 19:03
tebrikler cok güzel balıklar... güzel av olmuşş devamı beklerizz.. afiyet olsun..

delvel
15-07-2011, 19:08
onur abi maşallah sazanlar tam toraman:)
tebrık ederim

Onur ADIGÜZEL
16-07-2011, 09:57
tüm dostlara teşekkür ederim :) sürekli yemlediğimiz avlaktan sonunda verim alabildik şükür :)

Hasan abicim seni ve aileni burada ağırlamak burada görmek bizim için en büyük mutluluk olur :) en yakın zamanda bekliyoruz...burada da evleriniz var unutmayın :)

tüm dostlara değerli mesajları için teşekkür ederim :)

İrfanavcı
16-07-2011, 20:20
Onur kardeşim şahane bir av olmuş kutlarım.:helal:
sazanlar kuzu gibi.afiyet olsun,babayada selamlar.
paylaşım için teşekkürler.

islahiyeli_27
17-08-2011, 10:14
ustalar resimleri neden göremiyoruz acaba..?

aydınhasanemre
18-08-2011, 10:44
kardeşim bence bu usta işi saygı değer babana nasip diyorum neyse babaoğul güzel bir gün en kötü gününüz böyle olsun

dizel45
18-08-2011, 14:35
masallahhhh baska sölenecekk sözzzz bulamadımmmmm

Onur ADIGÜZEL
20-08-2011, 22:29
Onur kardeşim şahane bir av olmuş kutlarım.:helal:
sazanlar kuzu gibi.afiyet olsun,babayada selamlar.
paylaşım için teşekkürler.

ustalar resimleri neden göremiyoruz acaba..?

kardeşim bence bu usta işi saygı değer babana nasip diyorum neyse babaoğul güzel bir gün en kötü gününüz böyle olsun

masallahhhh baska sölenecekk sözzzz bulamadımmmmm

çok teşekkür ederim abilerim :) son 7 gündür mekanı devamlı yoklamamıza rağmen vuruş alınamadı...sazan konusunda bu aralar havalardan olsa gerek bir sıkıntı var...ay takvimine göre hareket edip inşallah güzel trofelerin peşinde olacağız Erkan Sülüşoğlu abimle birlikte :)

Anıl ÜNALAN
22-08-2011, 15:18
Biraz geç oldu ama olsun :) Tebrik ediyorum yine daha güzellerinin sizinle olmasını diliyorum.