Tüm Versiyonu Göster : İlk balığım :)
Merhabalar...
3 haftadır bodrumdayım ve ılk defa olta atma fırsatı buldum...
Bodrum-Torba sahilinde şansımı denedım ve bir süre sonra ilk ve son balığımı çektim :)
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
konu denız avı karadan taşıyabilir miyiz? yanlış yükleme :S
Taygun KOCABIYIK
16-07-2011, 10:34
İlk balığın ısparoz, yeni başlayanların tuttuğu 2-3 balıktan biri :) ki benimde ilk balığım ısparozdu. Zamanla tecrübe kazandıkça daha güzel avlar yapacaksın şimdilik ısparozlarla antremanlara devam :)
Alparsbeğ
16-07-2011, 10:37
Ben de Taygun gibi, Ozan antremanlara devam diyorum, avların bereketli olsun
sevgi ve ışıkla kal
Hmm... turunun tam olarak ne oldugunu yenı ogrendım :)
inş devamıda gelir...
yorumlarınız ıcın tesekkurler...
serhatengin
16-07-2011, 21:50
amatör balıkçılara balıkçılığı sevdiren balıktır isparoz ve bence denizlerin en lezzetli balığı ki kaptan cousto da aynı şeyi sölemiş inşallah daha farklı avlarla tanışırsın sevgili kardeşim
balıkadam35
17-07-2011, 09:34
:D ilk avına göre iyi sayılır en azından çakmaktan büyük :D devamını getirmen dileğiyle bol avlar dilerim
tskrlr degerli yorumlarınız ıcın...
pendikli balıkçı
17-07-2011, 22:37
İlk balığın hayırlı olsun. Zaman la öğrendikçe daha iyilerini tutarsın inşallah kardeşim.Rastgele.Merak ettiklerinide sor.Bu hobiden vazgeçmemen dileğiyle.
Tebrikler Ozan.ilk kez balığa çıkıpta hiç birşey yakalamadan dönen ve "birdaha balığa gitmem" diyen çok arkadaş gördük.En azından oltanın ucunda balığı hissetmişsin,kıyıya çekmiş,çakmakla resmini bile almışsın.yılmak yok tam gaz devam.Rastgele.
tesekkurler yorumlarınız için...
Ege Demirağ
02-11-2011, 17:31
Kaç yaşındasın 14 ??
Ege Demirağ
02-11-2011, 17:33
Ben bilinçli olarak 2 senedir avlanıyorum ilk balığım benim ısparozdu ama kocamandı buda bana hırs yükledi şimdi çok değişik ve büyük balık avlıyorum yazın eski foçaya gelecek olursan mutlaka birlikte balık avlarız numaram 05545969380
Murat ÇAKMAKÇI
02-11-2011, 18:46
E MAŞALLAH hadi bakalım:helal:
Tuncay GÜNAY
03-11-2011, 02:40
e aşıyı almışsın daha da hayır etmessin balık peşinde koşar durursun artık uykusuz rezil yorgun ama MUTLU olursun tutsan da tutamasan da hadi bakalım daha irileri denk gelsin
yasım 16 bu arada numaranı alıyorum focaya yolum duserse bulusuruz :) bu arada yazın tırıvırıyla bı av daha yapmıstık fotoğrafları bulabılırsem koyarım o daha berketlıydı :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.