PDA

Tüm Versiyonu Göster : Saroz Körfezi mırmır avım

karam
19-07-2011, 11:30
selam dostlar ilk raborum olsun hem kaynaşma hem tanişma :) gecen hafta arası balık avı ve bir gezi yapalim diye çiktik yola önce enez e giddik gezdik limana uğradık sülünes yem aldık 4 paket biraz gezdik tarih yerleri ve akşam üstü av yerimize doğru çiktik yola yer saroz körfezi uzunkum plaj ı herkez sakalr merayı ama ben saklamamm :D av yerimize vardık cadırı kurduk ve yine aldım küreği başladim kumun kenarindan solucan çikarmaya :) 1 saat sonra oltamı attim başladim beklemeye ve ilk vuruş oldu cektim 1 çupra :) yüzler güldü onu temizleyip ateşe hemen :D neyse hava karardı ve başladim yavaş yavaş mırmır çekmeye iyi gidiyordu gece saat gec vakite kadar yakaladım 5 mırmır artık yorulmuştum cadırıma cekilip yattim sabah kalktim balıkları temizledim buz dolapa koydum ve denize girip yüzdüm kahvalti edip oradan ayrildik kısa olarak anlatmaya caliştim saygilar :)

[Only Registered Users Can See Links]

pendikli balıkçı
19-07-2011, 16:30
Abi iyi bir av ve tatil olmuş.İnşallah daha iyileri olur.Rastgele.

pendikli balıkçı
19-07-2011, 16:47
Abi birde Çanakkale'de de baya mırmır çıkıyor.

Anıl ÜNALAN
20-07-2011, 09:11
Tebrikler abi hem gezmiş hem balık yakalamışsınız.
Devamını diliyorum :)

karam
20-07-2011, 11:04
Abi iyi bir av ve tatil olmuş.İnşallah daha iyileri olur.Rastgele.sağol evren kardeşim :)

karam
20-07-2011, 11:05
Abi birde Çanakkale'de de baya mırmır çıkıyor.gecen sene kömür limanına gidmştik pek yakalayamadık bu sene yine kısmet se bi çanakkale yapcam :)

karam
20-07-2011, 11:08
Tebrikler abi hem gezmiş hem balık yakalamışsınız.
Devamını diliyorum :)sağol anıl kardeşim :)

xnode
20-07-2011, 20:54
Tebrikler ve bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Küçükken oltamı ve çadırımı alır, Tekirdağ'dan Saros'a balık tutmaya giderdim. 2 gün kalır tekrar dönerdim, çok iyi balık yapardı oralar..

karam
21-07-2011, 07:54
Tebrikler ve bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Küçükken oltamı ve çadırımı alır, Tekirdağ'dan Saros'a balık tutmaya giderdim. 2 gün kalır tekrar dönerdim, çok iyi balık yapardı oralar..sağol yine aynı yapiyor çok yere göre mesela tekirdağ bana 30 dakka uzuk ama defalarca giddim balık avına yok yok marmarada balık az saroz körfezi 1 saatten fazla ama değer giddiğime eğlendiriyor :)

karam
23-07-2011, 19:54
Abi birde Çanakkale'de de baya mırmır çıkıyor.nerelerde yakalriz kardeşim mırmır :)

Murat ÇAKMAKÇI
23-07-2011, 21:09
çok güzel bi anı olmuş balıklada afiyet olsun merakda etmiyom değil balıkları en azından fotolarını görseydik paylaşım için teşekkürler :helal:

Taygun KOCABIYIK
24-07-2011, 09:32
Tebrik ederim mırmırlar üçüzmüş :)

karam
26-07-2011, 08:39
Tebrik ederim mırmırlar üçüzmüş :)5 tane mırmır ve bir tanede cupra vardı ama foto cekemedik :) ücüzleri cektik :D

karam
26-07-2011, 08:41
5 tane mırmır ve bir tanede cupra vardı ama foto cekemedik :) ücüzleri cektik :Dteşekkürler foto düzenlemişin dostum eline sağlık :)

karam
26-07-2011, 08:42
çok güzel bi anı olmuş balıklada afiyet olsun merakda etmiyom değil balıkları en azından fotolarını görseydik paylaşım için teşekkürler :helal:yine bakarsan görebilirsin arkadaşim düzenlemiş yönetici arkadaşlarimiz :)