PDA

Tüm Versiyonu Göster : Herkese selamlar

Bilgebalıkçı
24-07-2011, 12:52
Herkese merhabalar,
Babamın emekliliğiyle beraber kapıldığı amatör balıkçılık sevdasına, tek bir ava katılarak bende ortak oldum.
Yenifoça limanda bağlı babamın adını taşıyan 6,40 lık polyester 23 beygir motorlu teknemizle fırsat buldukça ava çıkıyoruz.
Sizlerin değerli bilgilerini paylaştığı bu siteyi artık gopez ve mercan tutmaktan sıkılarak yaptığım araştırmalar neticesinde keşfettim.
Babamın yakaladığı 1 adet lüfer ve 3-5 parça çipura haricinde yenifoçadan mercan karagöz ve !!!!!gopez!!!!! hariç balık tutamadım. Artık bende kiloluk balık tutmak istiyorum ve bunu başarmak için burdaki paylaşımların çok faydalı olacağı inancındayım.
Ayrıca foça ve yenidoçada bulunan tecrübeli üyelerle bizzat tanışmak ve beraber avlanmakta isterim. Herkese iyi paylaşımlar dilerim.

Murat ÇAKMAKÇI
24-07-2011, 19:33
bilgehan kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim:helal: takıldığın yerde seve yardımcı olurum

Anıl ÜNALAN
25-07-2011, 13:45
Aramıza hoşgeldiniz keyifli sohbetler diliyorum.
Her zaman bildiğim birşeyi sizle paylaşabilirim; bir bölgede yeni avlanmaya başladıysanız eğer o bölgede nerelerde balık ve mera olduğunu bilemezseniz o yüzden o bölgeyi tanıyan birilerinden öğrenmelisiz, birileri size yardım etmiyorsa sizde biraz kafayı çalıştırıp 3-4 tekne veya daha fazla teknenin ortak av gösterdiği bölgeler vardır o bölgelere o kişilerin yanlarına gidebilirsiniz çapanızı düzgün attıktan sonra kimsenin herhangi birşey demeye yetkisi yoktur ;) size tavsiye limanın en iyi balıkçısının kim olduğunu öğrenin ve onu takibe alın :) motorunuz da güzel sizden hızlı olamaz :)
Rastgelsin :)