Tüm Versiyonu Göster : Tanışma
herkese selamlar.Ben Bursa'dan Dr. Yalçın Gürel.forumunuza yeni katıldım.aslen Çanakkaleliyim.balık tutmayı çok seviyorum.değerli tecrübelerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim.saygılarımla.
Murat ÇAKMAKÇI
24-07-2011, 21:23
Aramıza hoş geldiniz kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim imza ayarlarınızı yaparsanız daha iyi olur
samimakis
24-07-2011, 21:42
Yalçın kardeşim aramıza hoşğeldin.Umarım katılımın kalıcı olur,umarım beraber balık avına çıkarız.Rastgelsin.
kaptankarabulut
25-07-2011, 21:10
Yalçın kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
izmir'li dostlarım hoşbulduk.ilginize teşekkür ederim.arasıra çeşme'ye geliyorum.inşallah birlikte balığa çıkmak ta nasip olur.hepinize rastgelsin.
Anıl ÜNALAN
26-07-2011, 10:21
Yalçın abi aramıza hoşgeldin. Seninde söylediğin gibi yoğunluğumuz izmir'li eğer yolun bu tarafa düşerse başımızın üstünde ağırlamaya hepimiz hazırız ;)
Görüşmek üzere.
Yalçın kardeşim aramıza hoşğeldin.Umarım katılımın kalıcı olur,umarım beraber balık avına çıkarız.Rastgelsin.
Yalçın Bey.
Benim dünürüm Bursa'lı. İki yıl öncesine kadar Mudanya'da ikamet ediyordu bizde sıkça mudanya'ya giderdik. Şimdi Bursa merkezde, yani Kanalboyu bölgesinde ikamet ediyor bizde Bursaya sıkça gelip geliyoruz. Mudanya'da çok çeşit balık yok balık konusunda gerçekten İzmirliler şanslı.
Yolunuz düşerse birlikte balığa çıkarız.
Sevgilerimle
Mustafa Karabulut
0532 265 40 53
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.