Tüm Versiyonu Göster : İzmir Karşıyaka'dan slm
kayıpbalık
25-07-2011, 20:23
Öncelikle herkese merhaba ben karşıyakadan Ogeday bu zamana kadar hep balık beslemek hobimdi ancak artık tutmaya merak sardım ve sizler gibi üstadlardan öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum. Bana yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umarak herkese selam ediyorum.
kaptankarabulut
25-07-2011, 20:52
Ogeday kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Umarım sizlere faydalı bilgiler verebiliriz.Öğrenmek istediğin her konuda aklımız erdiğince dilimiz döndüğünce yarcımcı olabilirsek ne mutlu bizlere..
Anıl ÜNALAN
26-07-2011, 10:23
Aramıza hoşgeldiniz. Hangi tarzda hangi tür balığı avlamak istediğinizi bilmeniz çok önemlidir çünkü her balığın av yöntemi çok farklıdır, kararınızı verdiğiniz avın üstüne yoğunlaşırsanız hem biz rahatlıkla yardım ederiz hemde siz o balığın bir üstadı olursunuz :)
kayıpbalık
27-07-2011, 12:39
Öncelikle sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Ben sahil kenarında vakit geçirmek için olta takımı aldım. Ancak karşıyaka anıtın ordan isparoz v.b. bişiyler tutmak istiyorum sizce nasıl bi takımla daha verim alabilirm?
Murat ÇAKMAKÇI
27-07-2011, 20:29
aramıza hoş geldin kayıpbalık imza ayarlarını yaparsan hitapta kusur etmeyiz
kaptankarabulut
27-07-2011, 20:44
Öncelikle sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Ben sahil kenarında vakit geçirmek için olta takımı aldım. Ancak karşıyaka anıtın ordan isparoz v.b. bişiyler tutmak istiyorum sizce nasıl bi takımla daha verim alabilirm?
Üçlü veya ikili beş veya altı numara iğnelerle yem olarakda sülünes kullanırsanız bence verim alabilirsiniz..
Mehmet BODUROĞLU
27-07-2011, 21:34
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Balık beslemek de yakalamak ile ayni orantıda bende :)
Akvaryum bölümümüzde de bilgi ve tecrübelerini paylaşabilirsin.
Balık avı konusunda da isparoz benim bildiğim her yeme geir pek ayırt etmez, ama sülünez ile ve ufak iğneli 3lü vb. gibi klasik takımlarla rahatlıkla yakalayabilirsin.
Şimdiden rastgelsin ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.