Tüm Versiyonu Göster : 27-07-2011 granyoz av raporu
ergundürüsel
27-07-2011, 15:36
merhaba arkadaşlar
hafta arası kaçamağı yine granyoz . aynı yer aynı derinlik aynı yem ve 4 tane granyoz . biri 4 kiloluk diğerleri 2 kiloluk . sanırım bu geçit 1 ay daha sürecekmiş .
herkeze böyle güzel avlar dilerim rastgelsin...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Alparsbeğ
27-07-2011, 15:56
Abi Ellerine sağlık, maşaallah.........süper olmuş av.....
sevgi ve ışıkla kal
Tebrikler, bir ay daha bu güzellikleri göreceğiz desenize.Allah birgün bizede böyle avlar nasip eder inşallah.
kaptankarabulut
27-07-2011, 20:17
Ergun abi sayende gözlerimiz granyoz bayramı yapıyor.Paylaşımın için teşekkürler.Gelecek avlarının daha bereketli geçmesi dileğimle..
Murat ÇAKMAKÇI
27-07-2011, 20:22
ergun abi maşallahın var be abi paylaşımları gördükçe içimiz ferahlıyo afiyet olsun abime sen böyle gidersen zorla kendimi ava davet ettircem galiba:D
Mehmet BODUROĞLU
27-07-2011, 21:48
Tebrikler abi.
Güzel bir avlak buldunuz ve keyfini çıkarıyorsunuz, Allah nazardan sakınsın :)
Afiyet bal şeker olsun ...
Anıl ÜNALAN
28-07-2011, 00:00
Abi sen ne yaptın yine :) çok güzel balıklar tebrik ediyorum devamını diliyorum :)
Ergun abi sen ne yaptın, yine ortalığı kırıp geçirmişsin Vallahi insanın kurtlarını kaynaştırıyorsun Tebrik ederim Eline sağlık yine güzel bir ava imza atmışsın
Rastgele
Taygun KOCABIYIK
28-07-2011, 08:09
Abi nedir bu balıkların senden çektiği insaf :)
Tebrik ederim darısı başımıza.
Necati ARAT
28-07-2011, 11:52
Ergun abim tebrikler ..Harikasın vellehi..
Granyoz resitali seyrediyoruz..
Emeğine ellerine sağlık..
Devamını diler Daha irileri ile karşılaşmanı temenni ederim..
ibrahimz35
28-07-2011, 12:17
Ergun abi, maşallah harika balıklar.
Her zaman olduğu gibi, granyozları toplamışsın.
Bende bekliyorum ne zaman çağıracaksın diye...
Dolapta yer kalmadıysa, gönder abi biz yeriz...
toprakozmen
28-07-2011, 12:52
tek kişi ise avcı, amatör balıkçılık kurallarına aykırı değil mi ? 3.5 kilo üzeri geri bırakılması gerekmiyormu ?
Anıl ÜNALAN
28-07-2011, 13:35
tek kişi ise avcı, amatör balıkçılık kurallarına aykırı değil mi ? 3.5 kilo üzeri geri bırakılması gerekmiyormu ?
Tebriğin için teşekkürler Toprak abi inciraltı balıkçıları genelde profesyonel tezkereli balıkçılardır Ergun abimizde emin ol bu balıkları amatör kimliğiyle yakalamıyordur ;)
Saygılar.
ergundürüsel
28-07-2011, 19:32
ergun abi maşallahın var be abi paylaşımları gördükçe içimiz ferahlıyo afiyet olsun abime sen böyle gidersen zorla kendimi ava davet ettircem galiba:D
murat ne demek başımın üzerinde yerin var inşallah nasip olur .
ergundürüsel
28-07-2011, 19:35
Ergun abi, maşallah harika balıklar.
Her zaman olduğu gibi, granyozları toplamışsın.
Bende bekliyorum ne zaman çağıracaksın diye...
Dolapta yer kalmadıysa, gönder abi biz yeriz...
ibrahim valla 2 dolap ta full ayıca bir dein dondurucu düşünüyorum . bu gün yine çıktım granyoz yoktu 1.5 kiloluk levrek vardı . davet etmeye gelince önümüzdeki hafta sonu olabilir kısmet...
ergundürüsel
28-07-2011, 19:37
tek kişi 5 kilo 3.5 değil boş döndüğümüz günleri sayınca daha durumu eşitliyemedim. ayrıca bu balık göçmen 1 ay daha ya var ya yok......
ergundürüsel
28-07-2011, 19:40
Tebriğin için teşekkürler Toprak abi inciraltı balıkçıları genelde profesyonel tezkereli balıkçılardır Ergun abimizde emin ol bu balıkları amatör kimliğiyle yakalamıyordur ;)
Saygılar.
anıl ben gerçek amatörüm ve tekne de amatör ve şimdiye kadar tuttuğum hiçbir balığı satmadım. granyozun canlısını kilo 50 tl alıyorlar ve ona rağmen satmam . fazla tuttuğum balığı eş dost ile paylaşırım onların duaları benim daha iri balık tutmama sebeb oluyor . rastgelsin...
gonencsenkal
28-07-2011, 20:03
Ergun abi ellerine sağlık müthiş balıklar afiyet şeker olsun :)
sabri güngör
30-07-2011, 08:17
Ergun Abi ellerine sağlık, Anıl Kardeşim bizi balığa çıkarırsa bizde tutarız inşallah
Kamil ESEN
31-07-2011, 01:06
Maşallah kıstırdın bu sene granyözleri kaptan.Şansın açık olsun..
Maşallah Erguncum her çıktığında birbirinden yakışıklı granyozları topluyorsun.Kutlarım.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.