Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Altı yıl aradan sonra tekrar olta balıkçılığına dönüş...

uzman35
31-07-2011, 17:05
Değerli arkadaşlar. Ben Süleyman Karabulut'un ağabesiyim. Altı yıl önce Sığacık limanında bir teknem vardı. 5 yıl süreyle havalar, yani deniz uygun olduğunda haftanın en az üç günüm denizde geçerdi.

2 oğlum var, İnanç ve Fatih aynı aylarda askere gitti ve yalnız kaldım.

Mesleğim gazeteci YeniAsır, Sabah gazetelerinin yanında [Only Registered Users Can See Links] isminde haber sitemiz ve aylık yayımlanan "Yenihaber" isminde gazetemiz var. Ayrıca 32 yıldır "Karabulut emlak" isminde emlak ofisimiz var. Özetle işim yoğun olduğundan ve iki oğlum da aynı aylarda askere gittiği için yanlızlıktan denizlere veda etmiş o yıllarda teknemi satmıştım.

Özetle 6 yıldır denizlerden uzaktım ama av takımlarım evin bir köşesinde duruyordu.

Kendimce artık denizlere balık avı için çıkmayacak bir isteyen olsaydı av malzemelerimi bir arkadaşa verebilir düşüncesindeydim.

NE OLDUYSA 20 GÜN ÖNCE OLDU:)
Bir günün akşamı Süleyman telefonla aradı ve "işin müsaitse yarın seni balığa götüreyim" dedi.

Kabul edip sabahın 06.00'sında denize açıldık, Olacakya her oltayı atışımızda iki üç istavirit'ler (balık ismi yanlışsa özür) Sardalya'lar...

İşte ne olduysa o gün oldu ve tekrar 6 yıl aradan sonra eski günlere geri döndüm...

Bu arada Süleyman amatör balıkçılarının bir araya geldiği "rastgelsin" isminde form sitesi olduğunu söyleyince bende birkaç cümle yazmak istedim..

Olta, yani amotör balıkçılarının sorun ve düşüncelerini bir araya getiren "Rasgelsin" form yöneticilerini kutluyorum ve tüm arkadaşlara bolca balıklar yakalamalarını temenni ediyorum..
Mustafa Karabulut
532 265 40 53

TUĞYAN
31-07-2011, 18:06
Hoş geldin mustaf abi hayırlı ve bol avlı günler rasgelsin

kaptankarabulut
31-07-2011, 20:10
Eveeet abicim,öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımlarınnın olmasını dilerim.Bende senin uzun zamandır küsmüş olduğun deniz anayla barıştırabilmenin mutluluğunu yaşıyorum.Artık seninde işlerden şöyle bir başını kaldırıp denizle, doğayla, balıklarla baş başa kalman gerektiğini düşünüyorum.Bu RASTGELSİN siteside içerde gezdiğin sürece en az balık tutmak kadar insana mutluluk veriyor.İşte artık seninde güzel günlerini güzel paylaşımlarını yapabileceğin çok geniş bir ailen oldu.Biz burada olta balıkcıları olarak birbirini seven sayan geniş bir aileyiz.Bu güzel ailede güzel paylaşımlarını bekliyoruz.

ibrahimz35
31-07-2011, 20:27
Süleyman abiye teşekkür ederiz.
Sizinle bizi tanıştırdığı ve denizanayla buluşturduğu için.
Aramıza hoş geldiniz.

uzman35
31-07-2011, 21:11
Süleyman abiye teşekkür ederiz.
Sizinle bizi tanıştırdığı ve denizanayla buluşturduğu için.
Aramıza hoş geldiniz.

Teşekkür ederim İbrahim bey...

uzman35
31-07-2011, 21:13
Eveeet abicim,öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımlarınnın olmasını dilerim.Bende senin uzun zamandır küsmüş olduğun deniz anayla barıştırabilmenin mutluluğunu yaşıyorum.Artık seninde işlerden şöyle bir başını kaldırıp denizle, doğayla, balıklarla baş başa kalman gerektiğini düşünüyorum.Bu RASTGELSİN siteside içerde gezdiğin sürece en az balık tutmak kadar insana mutluluk veriyor.İşte artık seninde güzel günlerini güzel paylaşımlarını yapabileceğin çok geniş bir ailen oldu.Biz burada olta balıkcıları olarak birbirini seven sayan geniş bir aileyiz.Bu güzel ailede güzel paylaşımlarını bekliyoruz.

teşekkürler süleyman...

Necati ARAT
01-08-2011, 08:40
Mustafa abi aramıza hoş geldin..
Bun Hobiye bir kere bulaşıldımı bir daha iflah olunamaz..
Seninkide bu hikaye.. Hele Süleyman Kaptanın abisi olupta bu meraktan
Uzak kalmak çok zor birşey olsa gerek..

Neyse tekrar aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

kalfahasan45
01-08-2011, 09:15
Mustafa aramıza hoş geldin keyifli paylaşım dilerim

CEMAKO
01-08-2011, 10:06
Mustafa Abi Bu güzel siteye ve aramıza hoş geldin
Amatör balıkçılık insanın içinde çok değişik güzel duygular uyandırıyor.
Bu gerçekten güzel bir tutku, Balık yemi yutunca biz de hapı yutmuş oluyoruz
Zaten insanın Süleyman Abi gibi bir kardeşi de varsa bu güzellikten mahrum kalmak çok zor

Tekrar hoşgeldin Mustafa Abi
Rastgele

kordonboyu
01-08-2011, 14:54
Mustafa abi, aramıza hoş geldin. Birlikte bereketli ve bir o kadar keyifli avlar yapmak ümidiyle. En son çıktığınız avın methini Süleyman abiden duydum vallaha kıskandım doğrusu. İnşallah mandalina mevsimi :) :) gelmeden beraber bir av yaparız abicim. Tekrar hoş geldin, sefalar getirdin.

uzman35
01-08-2011, 16:11
Mustafa aramıza hoş geldin keyifli paylaşım dilerim

Teşekkür ederim. kalfahasan45

paşalı
01-08-2011, 19:41
Mustafacım aramıza hoş geldin keyifli forumlar dilerim.

Mehmet BODUROĞLU
01-08-2011, 19:48
Bir Karabulut abimiz vardı, şimdi iki oldu.
Ne mutlu bize :)
Abi aramıza ve ailemize hoşgeldin, güzel yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz.
Keyifli forumlar dileriz.
Rastgelsin ...

uzman35
03-08-2011, 11:22
Değerli Rastgelsin form üyeleri. Sizlerle fırsatımız oldukça denizlerde, günlük kısa zaman dilimlerimizde de bu sayfalarda sizlerle tanışacak ve balık sohbetleri yapacağız.
Öncelikle "aramıza hoşgeldin" diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bir tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum.
Değerli arkadaşlar. Çevrenizdeki denizi seven arkadaşlarınıza bir göz gezdirin. Tamamı ince ruhlu, hayatı ve yaşamayı seven. Bunun yanında, doğayı, insanları hatta tüm canlıları ve Türk Sanat Müziğini seven insanlardır.
Tekrar aranızda olmaktan sevinçli olduğumu belirtir, beni tekrar denizle buluşturan Sülayman kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

kaptankarabulut
03-08-2011, 12:07
Değerli Rastgelsin form üyeleri. Sizlerle fırsatımız oldukça denizlerde, günlük kısa zaman dilimlerimizde de bu sayfalarda sizlerle tanışacak ve balık sohbetleri yapacağız.
Öncelikle "aramıza hoşgeldin" diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bir tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum.
Değerli arkadaşlar. Çevrenizdeki denizi seven arkadaşlarınıza bir göz gezdirin. Tamamı ince ruhlu, hayatı ve yaşamayı seven. Bunun yanında, doğayı, insanları hatta tüm canlıları ve Türk Sanat Müziğini seven insanlardır.
Tekrar aranızda olmaktan sevinçli olduğumu belirtir, beni tekrar denizle buluşturan Sülayman kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

Abicim çok güzel bir konuya temas etmişsin.Gerçekten amatör balıkcı arkadaşlarımız çok ince ruhlu ve doğayı ve çevreyi seven insanlar.Örneğin kazara ellerinden bir çöp denize düşürseler.onu tekrar geriye alabilmenin telaşına düşüyorlar.Tekneme ilk binen dostlarım hemen çöp torbasının nerede olduğunu soruyorlar.Zaman zaman teknemde hiç birbirini tanımayan arkadaşlarım oluyor.Ama o ortamda öyle dostluklar kuruluyor ki... Bu dostluklar çıkarsız menfaatsız ve kalıcı dostluklar oluşuyor.İşte amatör balıkcı ruhu bu olsa gerek..

Anıl ÜNALAN
03-08-2011, 12:57
Aramıza hoşgeldin Mustafa abi :)
Umarım aradıklarını burada bulabilirsin.
Bir gün beraber olta atabilmek dileğiyle :)

uzman35
04-08-2011, 09:06
Çok memnun olurum Anıl Bey. Teşekkür ederim

Murat ÇAKMAKÇI
04-08-2011, 18:15
Aramıza hoş geldin mustafa abi kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim:helal:

uzman35
04-08-2011, 22:32
Aramıza hoş geldin mustafa abi kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim:helal:

Teşekkür ederim Murat Bey:)

İrfanavcı
05-08-2011, 01:17
Kaptan karabulutun abisi bizimde abimizdir aramıza hoş geldiniz.

uzman35
06-08-2011, 16:51
Teşekkürler İrfan Bey.
Siz manisa'da gölde mi balık tutoyorsunuz? veya tutmaya çalışıyorsunuz?:)

uzman35
09-08-2011, 17:29
Bu mevsimde hangi balık lezzetli olur. Bilen varsa görüş bildirebilir mi?