PDA

Tüm Versiyonu Göster : 31 Temmuz Güzelbahçe avı

Anıl ÜNALAN
01-08-2011, 09:13
Cumartesi balıktan dönerken hızımızı alamadığımızı farkettik ve pazar günü içinde bir plan yaptık. Planımız sabahın erken saatinde çıkıp güzelbahçe açıklarında çapariyle istavrit yapmaktı. 2 Üstadı yanıma alınca dedim ki tamam balığın kökünü kazır bunlar o yüzden ben olta atma gereği bile duymadım :D ama hava çok kararsızdı resmen mevlana gibi döndü durdu bu yüzden de pek balık yapmadı.
Sabahın 4 ünde uyanmanın uykusuzluğu üstümüzden atıldıktan sonra asıl hedefimizde olan onun için balığı bahane ettiğimiz hoş sohbetimiz başladı ve avımız sonlanana kadar eğlenceli saatler geçirdik.
Avımızı saat 9 civarında sonlandırdık ve daha sonra liman kahvesinde 2 el ihaleli batak çevirdik :)
Hakan Supçin, Murat Çakmakçı ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum :)

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

muhabbetci
01-08-2011, 09:45
Anıl noldu bu balıklara,bizde Urlada 2 tur yaptık tık yok,ama yılmak yok,balığa devam.Güzel günler gelecek,avlarında bol şanslar.

CEMAKO
01-08-2011, 09:54
Anıl Avınız güzel olmuş tebrik ederim
İnşallah daha bereketli avlar da yaparsınız
rastgele

Anıl ÜNALAN
01-08-2011, 10:54
Anıl noldu bu balıklara,bizde Urlada 2 tur yaptık tık yok,ama yılmak yok,balığa devam.Güzel günler gelecek,avlarında bol şanslar.
Bi kaç gün önce istavrit daha verimliydi abi ama dünkü havadan dolayı sanırım balık pek bi iştahsızdı. Hamsiler oltaya atlıyor istavritler dokunmuyordu :) Amacımız zate eğlenmek olduğundan bizde erkenden dönüverdik.

Anıl Avınız güzel olmuş tebrik ederim
İnşallah daha bereketli avlar da yaparsınız
rastgele
Yaparız abi yaparız ;) Bizim avımız sohbet, muhabbet önce onu sağladık mı balığı buluruz :)

ibrahimz35
01-08-2011, 11:04
Anılcım bu ne hız böyle, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefere hem balık hemde sohbet bol olur.

Anıl ÜNALAN
01-08-2011, 11:42
Anılcım bu ne hız böyle, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefere hem balık hemde sohbet bol olur.

9-10 gibi Murat abiler limandan döndü ve daha sonra arkadaşlarım geldi arkadaşlarımla adaya gidiyordum hem yüzüp hem balık avlamaya devam etçektim bu aralar birazcık balık tutasım geldi ama motorum arıza yaptı yoğun uğraşlarım sonucu sadece geriye dönebilcek kadar tamir edebildim yoksa hızımız yeni başlıyor olacaktı :)
Umarım beraber olur abi ;)

Yağız DEMİR
01-08-2011, 13:37
tum ekbı tebrık ederım bereketlı bır av olmus paylasım ıcın tesekkurler emegınıze saglık

kaptankarabulut
01-08-2011, 14:27
Anıl,paylaşım için teşekkürler.Hakan ve Murat kardeşimizlede tanışmak nasip oldu.Her ne kadar sohbetimiz kısa sürmüş olsa da en azından tanışmış olduk.Gerçekten balık bir coşuyor bir kayboluyor.Bir önceki güne göre bu gün daha verimsizdi.Önümüzdeki günler umuyorum daha verimli günlerimiz olur..

Raif Yelkenci
01-08-2011, 17:48
Anıl güzel balıklar elinize sağlık tüm ekibi kutlarım.

Murat ÇAKMAKÇI
01-08-2011, 18:32
anıl balık bahane sohbet şahane
çok güzeldi batakta ilk evvel sizi yemledim yannış anlamayın;)
bidaha bende oyun bırakamazsınız;)hakan abin nasıl :'( du :D

Mehmet BODUROĞLU
01-08-2011, 19:32
Oh beee.
Hadi artık Anıl, GRİ nin raporlarını sırala.
Hep böyle olsun, daha ne olsun :))
Eline sağlık kardeşim rapor için ve afiyet bal şeker olsun.

paşalı
01-08-2011, 19:43
Balık olmasada muhabet güzel tavalıklarda çıkmış daha ne olsun.Tüm ekibi kutlarım.:helal:

EAKSOY
01-08-2011, 23:05
Ufukta balık bolluğu var anılcım biraz daha zaman biraz daha sabır istiyor
sonunda da kazanan livarlar olacak
dolduracağız tıka basa ;)

adolomorola
01-08-2011, 23:22
Daha ne olsun be Anıl tavalıkları çıkarmış muhabbetin belini kırmış üstüne birde batak atmışsınız...;)
Çok daha güzel ve bereketli avların sizlerin olması dileklerimle...;)

Kamil ESEN
02-08-2011, 01:08
Güzeel,balıklar tavayı kokutur,çayınız sohbetinizde var.E daha Allahtan ne istenir ki.Bol şanslar..

Anıl ÜNALAN
02-08-2011, 10:16
tum ekbı tebrık ederım bereketlı bır av olmus paylasım ıcın tesekkurler emegınıze saglık

O ekibin içine seni de bekliyoruz abi :) koca bi tatil yaptın hatırlamadın bizi beraber bi av yapalım diyerekten ;) :) alacağın olsun :)

Anıl,paylaşım için teşekkürler.Hakan ve Murat kardeşimizlede tanışmak nasip oldu.Her ne kadar sohbetimiz kısa sürmüş olsa da en azından tanışmış olduk.Gerçekten balık bir coşuyor bir kayboluyor.Bir önceki güne göre bu gün daha verimsizdi.Önümüzdeki günler umuyorum daha verimli günlerimiz olur..

Verim yavaş yavaş artmaya başlayacak abi alternatif balıklar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı ;)
Paylaşımlar devam edicek :)

Anıl güzel balıklar elinize sağlık tüm ekibi kutlarım.

Teşekkür ederim Raif abi bir gün aynı ekip denizde görüşebiliriz belki :)

Oh beee.
Hadi artık Anıl, GRİ nin raporlarını sırala.
Hep böyle olsun, daha ne olsun :))
Eline sağlık kardeşim rapor için ve afiyet bal şeker olsun.

Gri'nin raporu çok oldu da abi sitemize yabancı olacak insanları denize çıkarttığımdan pek fotoğraf yayını yapamadım pek yakın yaklaşmadılar o konuya :)
Devamı gelecek raporların :) sende gelcen hala GRİ'yle fotoğraf çekilmeye :)

Balık olmasada muhabet güzel tavalıklarda çıkmış daha ne olsun.Tüm ekibi kutlarım.:helal:

Önemli olan muhabbet abi zate yoksa bir gün öncesinde de çeşmede sabahladık halimiz haraptı ama muhabbet için tekrardan buluştuk :)
Teşekkürler abi.

Daha ne olsun be Anıl tavalıkları çıkarmış muhabbetin belini kırmış üstüne birde batak atmışsınız...;)
Çok daha güzel ve bereketli avların sizlerin olması dileklerimle...;)

Teşekkürler Öner abi. Önemli olan muhabbetimizin baki kalması.

Güzeel,balıklar tavayı kokutur,çayınız sohbetinizde var.E daha Allahtan ne istenir ki.Bol şanslar..

Teşekkürler Kamil abi.

ergundürüsel
02-08-2011, 19:10
anıl tebrikler
balıklar harika görünüyor sanırım tüylü çapari ıle alıyorsunuz benden tavsiye küçük silikon balıklar olan çapariyi dene ben geçen sene çok randıman almıştım. rastgelsin.

nihatemre
04-08-2011, 15:22
Yeğenim, balık yok muhabbet çok ayaklarını bırak, 12 Ağustos akşamı İzmir'deyim, 13 Ağustos Cumartesi sabaha Balığa çıkacağız, şimdiden tebbirini al, ben balık tutmak istiyorum, malum Özdere'ye götüreceğim.... cuma gecesi teknede yatabiliriz.

Anıl ÜNALAN
04-08-2011, 22:33
Yeğenim, balık yok muhabbet çok ayaklarını bırak, 12 Ağustos akşamı İzmir'deyim, 13 Ağustos Cumartesi sabaha Balığa çıkacağız, şimdiden tebbirini al, ben balık tutmak istiyorum, malum Özdere'ye götüreceğim.... cuma gecesi teknede yatabiliriz.

Sen gelde emmi balığı biz buluruz ;) senle balığa çıkcaz de yeter :)